If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

omul din greseli invata

Cu totii facem gafe. Din greselile tale pot invata altii. Haideti sa incercam aici sa deschidem altora ochii pentru a nu face aceleasi greseli pe care le-am facut noi.

Postby Hadise on Mon Oct 17, 2005 1:04 pm

Da... de multe ori asa e. Dar se intampla sa gresesti iar si iar si sa nu te inveti.
Eu am invatat din propriile greseli, dar asta nu inseamna ca nu gresesc iar... si de multe ori chiar intentionat! :(

Hadise

Descurcaret
Descurcaret

Postby Kelso on Mon Oct 17, 2005 1:06 pm

Inseamna ca uneori iubesti greseala!
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby p3g@s on Thu Dec 01, 2005 10:30 pm

sigur ca e valabil...numai ca nu trebuie sa uitam ca am ranit pe cineva...si ca trebuie sa ne reparam greseala...yo prefer sa invat si din greselile altora :D

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby MindLord on Thu Dec 01, 2005 10:41 pm

hmm.. eu invat (sau incerc ) din greselile mele, dar si mai mult incerc sa invat din greselile altora .. parca e mai bine asa :P
intotdeauna am multi prieteni care mi se confeseaza si aflu astfel ceea ce au gresit si incerc sa bag la cap sa nu mi se intample si mie asa ... cred ca foarteeeeeee multe am invatat asa. daca aveti ocazia sa aveti niste prieteni sinceri si deschisi profitati si voi!
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby onix on Fri Dec 02, 2005 12:39 pm

Si eu am invatat din o parte din greselile pe care le-am facut dar mai stau cu urechile ciulite sa mai vad cum au procedat si altii in diferite situatii si daca a fost bine sau nu. Ideea e ca in unele privinte nu are sens sa dau cu capul de tocul usii daca deja a facut-o pana acum si altul si m-a mai si avertizat.

,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Postby adler on Sat Dec 03, 2005 2:17 am

de asta discut cu prietenii meik, dar nu numai cu ei. De la oricine poti invata...sa nu ii calci pe urme...in caz ca a gresit. Pretenii sunt totusi mai buni..pt ca ii intelgi mai bine...stii ce fel se comporta..etc etc...

evident ca din greseli invatam... daca nu greseam de atatea ori..nu stiu unde ajungeam. Eu nu iau de buna...ce mi se zice... eu trebuie sa incerc...sa ma ard..sau sa reusesc..ca sa inteleg..cum sta treaba.
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby emma on Sun Jan 22, 2006 1:18 am

...da,cu siguranta invatam din greseli,de orice natura ar fi ele...pentru ca asa cum scria cineva:"copilul care s-a ars odata cu lapte,sufla si-n iaurt"...asta se intampla si cu noi,adultii...invatam sa nu mai suferim din aceleasi erori...sa le evitam pe cat posibil si sa ne indreptam gandul spre alte zari,cu mai mult soare...
a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby guiness on Mon Jan 23, 2006 4:28 pm

voi ce ziceti?... e valabil si-n iubire proverbul?

neap, nu cred :)

sunt de parere ca inveti pana cand incepi sa iubesti, dupa aia ratiunea este inlocuita de emotii, de-acolo nu se mai cheama acumulare de experienta ci iubesti, nu mi-as putea imagina pe cineva la fel cum iubesc acum

which is good... I think :D
My name is Bond, Vaga BOND!
guiness

Pasional
Pasional

Previous

Return to Gafe-n Dragoste