If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Oare totul se rezuma la iubire?

Haideti ca impreuna sa patrundem in cele mai ascunse colturi ale dragostei si sa incercam sa raspundem imposibilului.

Oare totul se rezuma la iubire?

Postby ^Angel^ on Tue Dec 21, 2004 8:28 pm

oare merita sa ne rezumam doar la persoana iubita??? Sa ne certam cu prietenii,cu parintii pentru ea?

^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Snappy on Tue Dec 21, 2004 8:43 pm

teoretic DA... practic... in practica totul se schgimba... totul se complica de zeci de mii de ori...

uneori DA... alteori NU... depinde si de situatie...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Keira on Sat Jan 01, 2005 12:00 am

Depinde ce intelege fiecare prin "a iubi". De obicei iubirea nu e egoista, nu raneste , nu provoaca durere. Acum depinde de cat de sigur(a) esti pe persoana iubita. Dar parerea mea este ca atunci cand familia , prietenii , rudele iti spun ca nu e el/ea potrivit(a) pt tine, ar trebui luata in considerare parerea, ca doar nu au inebunit toti! :D

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby Chagrin on Mon Sep 12, 2005 10:03 am

da, totul se rezuma la iubire ....ne nastem din iubire si apoi pe tot parcursul vietii este ceea ce cautam si dorim cel mai mult.
nu cred ca exista viata in afara iubirii.
dar sa nu ma intelegeti gresit, cand spun iubire nu ma refer numai la dragostea pt pereche, ci la toate felurile sub care se poate gasi iubirea in viata unei persoane. din acest punct de vedere, totul se rezuma la iubire. pt ca nu cred ca exista o persoana care sa nu isi doreasca sa fie iubita si sa iubeasca la randul ei.
"oamenii de o tristete profunda se dau de gol cand sunt fericiti : ei au un fel de a se crampona de fericire de parca ar vrea sa o zdrobeasca si s-o inabuse, din gelozie, - ah , ei stiu prea bine ca ea le va scapa printre degete!"
Chagrin

just a dreamer
just a dreamer

Postby Catalin on Mon Sep 12, 2005 12:33 pm

Daca merita cu adevarat, DA dar partea cu certatul cu prietenii si parintii nu-mi place nu as ajunge asa departe sa imi pierd prietenii si cum am mai spus daca te duce oleaca capul poti face sa fie lumina in ambele camere nu numai in una singura..............daca ati inteles ce am vrut sa spun.

"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby amanda on Sat Sep 24, 2005 1:33 am

Teoretic ne nastem din iubire, traim iubind si murim impacati ca am iubit si am fost iubiti.

Practic, dragostea reala si durabila intre doi oameni e tangibila, cat de dese sunt casatoriile in care dupa 25 de ani sotii nu au tecut de multa vreme de faza de iubire si s-au inecat in cotidian si in comoditate si de ce nu, dependenta?

Merita sa stici relatiile cu parintii, sa spunem, care teoretic(zic asa ca mai sunt si exceptii) te iubesc neconditionat si asta nu se va schimba niciodata?

E o problema care trebuie indelung analizata in functie de caz.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby onix on Sat Sep 24, 2005 1:44 pm

Un om care are de toate mai putin iubire, nu se cheama ca traieste. Fara iubire suntem zero. Iubirea e cea care ne implineste. Nu ma refer numai la iubirea catre un partener, ci si la iubirea fata de parinti, de prieteni.
,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

Postby amanda on Sun Sep 25, 2005 1:52 am

Atata timp cat nu iubesti pe nimeni si nu te iubeste nimeni nu te manifesti in cea mai pura esenta a ta: sufletul, care e iubire, si esti nefericit.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby p3g@s on Tue Sep 27, 2005 9:42 pm

unde dragoste nu e nimic nu e zicea cineva o data:D
Last edited by p3g@s on Tue Sep 27, 2005 9:45 pm, edited 1 time in total.
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

Postby p3g@s on Tue Sep 27, 2005 9:43 pm

sunt de parere ca da...totul chiar se rezuma la iubire..daca partenerul tau de exemplu pt un motiv sau altu e suparat nu cred ca este justa o atitudine ceva de genu.....lasa-ma ca nu am chef de tine....iubirea inseamna comunicare respect si toleranta si mai sunt de parere ca orice cearta ar trebui sa se incheie cu o simpla intrebare..."Deci ma iubesti sau nu?"...bine..depinde si cum o pui... :loveeyes:
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

Next

Return to Filosofie... despre dragoste