If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

oamenii din umbra nick-urilor

In ziua de azi este foarte greu sa gasesti un prieten adevarat? Ce este de fapt prietenia? Astfel de intrebari si multe altele isi vor cauta aici raspunsurile.

Postby crash_grl on Tue Jun 13, 2006 2:39 pm

o gashca super...oamenii care mi-au placut din prima clipa de cand i-am vazut...si care m-au surprins prin ceea ce scriau pe forum.....
o mik/mare familie.....sper k in viitor niste prieteni buni.....
un shef adorabil....care e asa de simpatic >:D< ......un om cu camera mereu si cu spiritul ala nebun :s118: -moshu-care am inteles k ne paraseste.....vera-o fetitza scumpa rau....cherry-pe care nu am recunoscut-o cand a ajuns in deja-vu :olaaa: :olaaa:.....nina...alinutza....emma....catalin-am inteles k tu esti cu pozele..oricum nice t-shirt :lalala: ...bobo-simpaticutzul.....p3g@s-major de acum...isi permite si el mai multe :betia: .....scorpion....cartush-simpatik.....micha-am vazut-o f putin......milisss2-se pare k l-am vazut putin sambata :don't-know: .....jADI-il stiu de ceva timp ~x( >:D< :* ....antonio_20-care are grija de mine.....si sa nu uit si de livia cu care am vb la tel...dar nu mai stiu nick-ul :olaaa: :olaaa: :olaaa: .....mai sunt..vaal....ashes-o scumpete de fata.....copilasu-l.....alx-o dansatoare :s123: .....ela....TiRIST.....sorry pt cei pe care i-am uitat.....
oricum abia astept sa ne mai intalnim

si special pt tine shefu...esti un om de milioane....tare adorabil cand te consumi sa iasa totul bine.....oricum ce ai facut aici...e munk ta...e copilul tau....si noi suntem aici din cauza ta....si cred ca se formeaza o adevarata familie....si tu esti tatal.... :olaaa:

Last edited by crash_grl on Tue Jun 13, 2006 2:48 pm, edited 1 time in total.
fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

Postby jADI on Tue Jun 13, 2006 2:46 pm

[ot]dada :bebelush: dada :bebelush:

BuRn, baby, BuRn...
[/ot]
Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby milisss2 on Tue Jun 13, 2006 3:00 pm

Stau la umra nick-ului de caldura torida degajata de post-urile de mai sus :D.... apropo de nick... niculeeee unde e alexu' ??

Acu pe bune ... am 4 Gb de poze si filmulte ...un DVD deja tras ...si sincer ...nu le am pe toate ! .. ultimul an a fost nebunie curata :D (Cei din Mioritza karaoke pot confirma).... da' va rog eu ...nu mai vorbiti ca atunci cand aici ar fi "The End" ... eu intreb CAND MAI FACEM ?? :D ...

Ice ... mai ai vre-un teachers pe acolo ??? :D

s'alta dataaa ..s'alta dataaaa...o s-o facem si mai si mai .....

milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby Nina on Tue Jun 13, 2006 3:14 pm

Daca tot deveniti toti nostalgici, sa scriu si eu atunci, sperand sa nu uit pe cineva:
Incep cu Snappy, care ma uimeste de la o zi la alta tot mai mult cu privire la daruirea lui pentru acest forum.... stii parerea mea, ai facut din forumul asta ceea ce nu multi reusesc, datorita tie suntem o asa mare familie si datorita tie merg lucrurile asa bine.... Filmarile Moshului ne vor lipsi tuturor, insa eu sper sa nu ne paraseasca de tot(oricum, eu am gasit in el un prieten si ma mandresc sa spun asta), zapacita de Micha ma face mereu sa rad...Bobo e un dulce si un dragutz, Changer la fel... sa n-o uitam pe cartush care e o dulce si e mereu agitata, Cherry la fel(poate chiar mai agitata pe alocuri), dragutzul de skip, seducatorul p3g@s (pana la urma, cu cine discutam ? =)) ). Foarte drag imi e si milisss si sper sa vizitez si eu "vila" lui ca am vazut ca e propice activitatilor in grup ;))
ice, ^Angel^ si TiRIST, ashes(supergirl), Sorcerer cu Vaal, Ela, Emma, Alinutza19, rox, jADI, Antonio20..... noile venite care s-au integrat mai mult decat bine si anume vera, crash_grl, alx....
Sper din tot sufletul sa nu fi uitat pe nimeni dintre nebunii care imi aduc zilnic zambetul pe buze, indiferent de cum ma simt in ziua respectiva. Sper ca ii cunosc cat de curand si pe ceilalti membri ai forumului pe care nu ii cunosc personal....
Tot parte a forumului (desi una mai putin activa) este si cel care face ca viata mea sa aiba un sens si anume iubitul meu - BlueMazu ....datorita lui si lui Snappy v-am cunoscut si le multumesc!

Petrecerea continua, no matter what....astept sa ii cunosc si pe ceilalti!
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Snappy on Tue Jun 13, 2006 3:18 pm

milisss2 wrote:s'alta dataaa ..s'alta dataaaa...o s-o facem si mai si mai .....

...lata... cate-un pic - cate-un pic - pana n-o mai ramanea nimic

cate-un strop-strop-strop - cate-un strop-strop-strop pana n-o mai ramanea deloc...

si vorba lu' milis... nu e sfarsitul :s103: - asa ca... sa bem [cola :s099: ]

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby p3g@s on Tue Jun 13, 2006 7:24 pm

>:D< bai snap...sa ne dai 10 mii ca-ti facem reclama :s099:
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

Postby cartush on Wed Jun 14, 2006 1:05 am

:-t GATA!!!

Nu suntem nici macar la mijloc, ce v-a venit sa vorbitzi de final? :s099:

Let's party! :betia:
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

baiat / fata ?: fata

Postby MoshCraciun on Wed Jun 14, 2006 4:19 am

Alinutza_19 wrote: Moshu pleci ? :((....macar o sa mai vii sa ne vizitezi??? acum cine ne mai filmeaza pe noi...cu cine mai mergem la topaiala?? o sa ne fie dor de tine

alinutza..... >:D< .......nu dispar chiar maine.....devenisem "un picutz" nostalgic citind posturile dinainte....si n-am putut sa-mi tin gura cu plecarea.... :bang-bang-3: ........stai linistita....va mai stresez eu o bucatzica de vreme.....nu scapati voi chiar asa usor....... :s099:.......apropos de panaramaaa.......miercuri seara(14.06.2006) ne intalnim la 9.30 in fatza la fredy's (vis-a-vis de cecul de la modern) pt un caraoke live cu spectatori........ :s018: .........cine se simte in stare...este foarte bine_venit.......:hihihi:
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby neptune on Thu Jun 15, 2006 8:00 pm

am stat si am citit tot ce ati scris voi p aici...si nush ma punetzi p ganduri...poate va trezitzi intr-o zi cu mine si cu dydy p acolo sa va cunoastem si noi...ma rog k di il stie p snappy si cand el a venit in bucuresti nu mia zis si mie k sa il vaz si eu :P ...da hai fie are scuza k atunci nu prea stateam p forum si nici nu prea vb cu el...si oricum voi stiti k suntetzi asteptati si in Bucuresti...poate nu veniti k sa vedetzi bataie ce va luati... :P
Dare to dream, dare to fly, dare to be the chosen one to touch the sky...
neptune

Descurcaret
Descurcaret

Postby Snappy on Thu Jun 15, 2006 8:55 pm

@neptune:

1) din cate o stiu eu pe dY nu apare ea aici nici batuta :s103:

2) prin Bucuresti o sa aparem... dar nu cred ca prea curand...

3) ma bucur ca te punem pe ganduri :) - poate vii sa ne cunosti (cu sau fara dY :s099:)
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

PreviousNext

Return to Prietenia