If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Nu mi-e frica de oamenii destepti, cei prosti ma ingrozesc!

Ce este aici? Sa zicem ca viata pusa sub lupa. Intamplari din viata de zi cu zi, la modul cel mai obiectiv: razboaie, inundatii, incendii, crime, politica, societate, etc.

Moderator: Alinutza_19

Nu mi-e frica de oamenii destepti, cei prosti ma ingrozesc!

Postby Nina on Fri Dec 15, 2006 2:24 pm

Vi s-a intamplat vreodata sa te rogi ca interlocutorul tau sa fie macar un pic mai destept, ti s-a intamplat sa iti vina sa te miri cat de prost e cel cu care stai de vorba?
Mie nu mi-e frica de oamenii prosti, pentru ca sunt si eu destul de desteapta cat sa fac fata oricarei discutii.......insa prostii ma ingrozesc, din cauza ca traiesc viata ca pe o strada cu un singur sens, pe care se circula cu 20 Km/h...adica sunt inceti la minte si vad intr-o singura directie.
Eu personal ama vut norocul sa dau peste astfel de oameni, si pentru cateva clipe m-am intrebat "could it get any worse???" ~x(

Va explic parerile mele mai pe larg mai tarziu, acum vreau sa va ascult pe voi ;)

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby ashes on Fri Dec 15, 2006 2:27 pm

cea mai aiurea situatie .. cand ai o discutie cu o persoana cat de cat inteligenta, chiar si in contradictoriu, gasesti modalitatea de a-ti exprima opiniile si parerile .. dar in fata persoanelor cu putina materie cenusie nu ai ce sa faci .. decat sa te dai cu capul de pereti pentru ca respectiva pers. nu intelege nimic :bang-bang-3:
Image
Image
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby jADI on Fri Dec 15, 2006 3:59 pm

Hmmm... Daca tot ne laudam ca suntem mai destepti decat prostii, bine, fie.

Dar unii, ha, intr-adevar sunt atat de netoti, incat, sa fii cel mai mare prost, tot vei spune ca el e si mai si. :)) Pur si simplu, unii nu sunt facuti sa vorbeasca. Precum a mea colega de la cursuri. Doamne, ce fiinta! Eu nu spun ca, vai, eu vorbesc numai despre teoria relativitatii & shit dar nici ca ea. 100 de colaci peste 100 de pupeze, majoritatea persoanelor... aaa... defavorizate oratoric (:lol:) sunt al draq de plictisitoare, FRATEEE! :))

Mda, cumva Nina ti-a venit ideea asta pe cand vorbeam pe messenger? :bravooo: (BlueMazu :box: )

jADI

Bebelush
Bebelush

Postby copilasu_l on Fri Dec 15, 2006 4:46 pm

Exact aseara am dat peste o proasta. Nu dau explicatii, nu dau motive pentru ca as fi\parea subiectiv, dar pur si simplu mintea ei mi-a parut mult prea limitata, prea ingusta pentru ceea cese vrea.
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby Nina on Fri Dec 15, 2006 5:40 pm

@jADI: nici gand sa imi vina ideea in timpul unei discutii pe messenger cu tine...desi ultima patanie tot de pe messenger mi se trage....jur sa incerc sa nu mai discut chestii importante pe mess, ca fiecare virgula poate fi interpretata gresit!

Chiar ii spuneam lui Marius aka BlueMazu, ca daca dau nas in nas cu un destept noaptea pe o strada pustie, nu mi-e frica, reusesc eu sa ii explic omului de ce trebuie sa ma lase in pace, si cu portofelul in buzunar si cu onoarea nepatata, dar daca dau de un prost, am pus-o....oamenilor ingusti la minte nu ai ce sa le explici.

Norocul meu ca si exemplele voastre sunt asemanatoare cu povestea care m-a suparat pe mine foarte tare...cei mai periculosi si enervanti sunt aia care se cred si destepti si capabili, dar cand nu le iese ceva, mereu altcineva e vinovat, si pentru orice pierdere mai mare de 1 leu, te transforma in cel mai mare dusman.

Mare-i gradina Domnului si multi se chinuie sa sara gardul!!!

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Sweet Insanity on Fri Dec 15, 2006 6:49 pm

Eu ma enervez cand incep sa vorbesc cu persoane proaste, sau mai degraba sa zic inchise la minte. Eu astept ca orice conversatie sa fie o provocare, sa se axeze pe un domeniu mai vast, sa port discutii in contradictoriu puternice... si unii oameni se rezuma nu mai la raspunsuri simple si fara explicatii. Sau mai grav vin cu cine stie ce idei nefondate si spun si niste tampenii. Cel mai tare m-a enervat cineva, cu care incercam sa port o astfel de discutie, si mi-a taiat vorba spunand ca sunt prea complicata. Imi venea sa-l bat! Am intalnit oameni care spuneau ca pe ei nu-i intereseaza sa aiba cunostinte generale, sau mai rau, ca nu-si folosesc logica pentru ca nu are la ce sa le trebuiasca.
Nu zic ca sunt cine stie ce inteligenta supranaturala, dar cat de greu poate fi sa-ti pui creierasul putin la munca, sa-ti faci o baza minimala de cultura generala?
Eu iubesc oamenii inteligenti; imi place sa vorbesc cu ei ore in sir pe diverse teme, sa despicam firul in patru, sa povestim ce lucruri interesante am mai descoperit.
Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby jADI on Fri Dec 15, 2006 7:24 pm

Alde Harvard & Oxford, nu toate persoanele care va plictisesc pe voi sau care nu stiu sa intretina o discutie, sunt proaste. Voi sunteti prea... drastici. Daca intr-adevar vreti sa va pronuntati in privinta asta, acordati-i mai mult timp, poate veti avea surprize (poate nu), dar nu aruncati cu prejudecati doar fiindca voi faceti parte dintr-un forum, sunteti la facultate sau ascultati o muzica necunoscuta.
@Sweet Insanity - de unde stii ca tu chiar nu te exprimai gresit? Ma scuzi ca-mi dau cu parerea, eu nu am fost acolo, dar vreau sa va vedeti si cealalta parte a Lunii. Nu suntem extraterestri sa judecam asa de mult.
Plictisitor, enervant, agasant etc, cum o fi, e doar o parte din caracterul lui. Probabil are si parti bune.
Exceptie de la cele de mai sus este COLEGA MEA DE LA CURS! Uaaaaa... :lol:

OFF-Topic
Da, da, stiu: "Dar tu, jadi, cum judeci?!" :P

Acum sa tin si cu voi: am spus ca unii au parti bune si parti rele, dar unii sunt VIP-uri la partile rele. :))

Revenim la Nina. 8-> Don'soara, in primul rand, daca cineva tanjeste dupa al tau portofel, este direct prost, nu? :) Acum depinde cum o face. :D Aci e diferenta. Ori iti da una (cioban + prost), ori "Uite, Nina (sau Necunoscuto :))), BlueMazu in costumul lui Tarzan..." "Unde? Image" Vjup, portofelul. Al doilea a fost mai "inteligent". :P
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby Keira on Wed Dec 20, 2006 10:13 am

Fiecare individ are un gram de prostie in el chiar daca nu recunoaste (de exemplu: cand face un gest pe care apoi il regreta, spune "ce prost am fost")

Cineva mai sus, spunea "am intalnit o proasta" Deja daca afirmam asta, inseamna ca noi ne credem inteligenti.

Cand facem prost un om nu ne gandim ca poate nu avem dreptate (de exemplu: cand ne certam cu o persoana, o facem proasta pentru ca nu ne impartaseste opiniile sau parerea ei ne lezeaza).

"Prostia" poate lua nastere si din neinformare. Cand intrebi ceva, iar raspunsul pentru interlocutor este ceva firesc (dar tu nu cunosti "firescul" respectiv) , el te va lua de prost/a. TOTAL GRESIT! Unii au acces la anumite informatii, altii nu au acces - asta nu inseamna ca sunt prosti.

Recunosc si eu am zis ca x sau y e prost/a, dar pe parcurs mi-am dat seama ca e o greseala sa il/o cataloghez.

Nu impresionam cu nimic daca ne credem mai destepti decat altii si ne laudam cu asta. Inainte sa te lauzi, DEMONSTREAZA!
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby MindLord on Wed Dec 20, 2006 1:12 pm

OFF-Topic
eu propun sa facem un test de logica pe forum :))
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby jADI on Wed Dec 20, 2006 5:01 pm

@Keira - cand vezi ca unu ori tace ca Mutu sau tu spui "...si uite asa a fost cu ora de chimie." si el "Si cat era kilu'?" pai mai da-l draq ca-i prost pur-sange.

Noi nu trebuie se demonstram nimic la nimeni; aia e competitie ce spui tu, si sa te iei in concursuri cu altii asa, aiurea, aia e prostime :P. Demonstratia apare in timpul discutiei sau prin alte modalitati de interactionare.

Intr-adevar, unii judeca prea repede, dar nu cred ca Nina prin al ei topic isi admira inteligenta. (sau... :s099: )

Dap, cu prostii n-ai ce discuta.
jADI

Bebelush
Bebelush

Next

Return to Life is... Life