Alde Harvard & Oxford, nu toate persoanele care va plictisesc pe voi sau care nu stiu sa intretina o discutie, sunt proaste. Voi sunteti prea... drastici. Daca intr-adevar vreti sa va pronuntati in privinta asta, acordati-i mai mult timp, poate veti avea surprize (poate nu), dar nu aruncati cu prejudecati doar fiindca voi faceti parte dintr-un forum, sunteti la facultate sau ascultati o muzica necunoscuta.
@Sweet Insanity - de unde stii ca tu chiar nu te exprimai gresit? Ma scuzi ca-mi dau cu parerea, eu nu am fost acolo, dar vreau sa va vedeti si cealalta parte a Lunii. Nu suntem extraterestri sa judecam asa de mult.
Plictisitor, enervant, agasant etc, cum o fi, e doar o parte din caracterul lui. Probabil are si parti bune.
Exceptie de la cele de mai sus este COLEGA MEA DE LA CURS! Uaaaaa...

OFF-Topic
Da, da, stiu: "Dar tu, jadi, cum judeci?!"

Acum sa tin si cu voi: am spus ca unii au parti bune si parti rele, dar unii sunt VIP-uri la partile rele.

Revenim la Nina.

Don'soara, in primul rand, daca cineva tanjeste dupa al tau portofel, este direct prost, nu?

Acum depinde cum o face.

Aci e diferenta. Ori iti da una (cioban + prost), ori "Uite, Nina (sau Necunoscuto

), BlueMazu in costumul lui Tarzan..." "Unde?

" Vjup, portofelul. Al doilea a fost mai "inteligent".