If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Nu mi-e frica de oamenii destepti, cei prosti ma ingrozesc!

Ce este aici? Sa zicem ca viata pusa sub lupa. Intamplari din viata de zi cu zi, la modul cel mai obiectiv: razboaie, inundatii, incendii, crime, politica, societate, etc.

Moderator: Alinutza_19

Postby Nina on Sat Dec 23, 2006 6:13 pm

Oamenii prosti sunt de mai multe feluri...eu nu ma refer la cei pe care Dumnezeu nu i-a inzestrat destul...acestia de obicei isi dau seama ce puteri au, si stau mai mutl in banca lor...
Dar tot un soi de oameni prosti sunt si cei pe care i-am descris eu mai sus...ca destepti nu pot fi numiti,nu? un om caruia ii explici de o mie de ori niste chestii evidente si nu intelege, un om caruia i se zice acelasi lucru de inca alti 10 si el tot crede ca impresiile lui sunt mai corecte, nu poate fi numit destept. Un om destept accepta ca UNEORI se poate intampla sa nu aiba dreptate!

Topicul a fost facut dupa o altercatie cu cineva, si toti cei care erau cu mine atunci(ca era o discutie pe mess) au exclamat de cateva ori:"Ce proasta!!!". In fine, nu stiu daca m-am facut inteleasa, mai ales ca am fost destul de afectata de intamplarea respectiva!

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Keira on Sun Dec 24, 2006 12:59 pm

Nina wrote:
Dar tot un soi de oameni prosti sunt si cei pe care i-am descris eu mai sus...ca destepti nu pot fi numiti,nu? un om caruia ii explici de o mie de ori niste chestii evidente si nu intelege, un om caruia i se zice acelasi lucru de inca alti 10 si el tot crede ca impresiile lui sunt mai corecte, nu poate fi numit destept. Un om destept accepta ca UNEORI se poate intampla sa nu aiba dreptate!

Lumea nu se imparte numai intre prosti si destepti, sunt si cai de mijloc, si cred ca stii si tu asta.

A fi incapatanat nu e sinonim cu a fi prost. Vei cunoaste oameni inteligenti si in acelasi timp orgoliosi care nu concep ca ideea altuia ar putea fi cea corecta iar ideea lor gresita - ei sunt incapatanati, NU PROSTI!

Facem o mare greseala, noi, oamenii cand ne credem mai destepti ca altii , cei din urma reprezentand prostia.

Cei care din nastere nu sunt capabili sa asimileze anumite informatii inseamna ca sunt probleme de natura psihica si iarasi nu avem voie sa ii jignim.

Sfatul meu este sa va feriti sa faceti un om prost, caci poate nu aveti dreptate. :mancand:
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby jADI on Mon Dec 25, 2006 6:02 pm

@Keira - da' intelege o data pt totdeauna ca unul care te chinui sa-i explici si nu intelege nu e incapatanat - e un prost. Ala care nu vrea sa inteleaga cu toate ca ar putea e incapatanat.

Si, oricat ar invinovati Nina prostii, eu tot o voi considera o persoana mai rasarita.

Si nu poti spune ca un om care se considera inteligent se afunda in propria-i ingamfare. Pur si simplu a intalnit sau e constienta de existenta altora mai ingusti la minte decat ea. Noi nu facem nicio greseala. In schimb, TU vrei sa ne arati cat de impartiala esti, cand poate si tu ai spus "Ce prost!" Intr-adevar, suna urat acest cuvant, dar e cel mai potrivit pentru a descrie o persoana la care se referea Nina.

Da, eu ma consider mai inteligent decat altii. Ma crezi ca reprezint prostia?

"Cei care din nastere nu sunt capabili sa asimileze anumite informatii inseamna ca sunt probleme de natura psihica si iarasi nu avem voie sa ii jignim. " - sau poate sunt lenesi, nu?

"Sfatul meu este sa va feriti sa faceti un om prost, caci poate nu aveti dreptate. " - asta o stim si noi, dar se pare ca n-ai inteles asta nici acum.

Of, m-am saturat sa mai explic ca noi nu suntem niste ingamfati, ci prezentam un adevar LOGIC pe care tu nu vrei sa-l accepti asa usor.

jADI

Bebelush
Bebelush

Postby Keira on Wed Dec 27, 2006 5:51 pm

jADI wrote: cand poate si tu ai spus "Ce prost!" Intr-adevar, suna urat acest cuvant, dar e cel mai potrivit pentru a descrie o persoana la care se referea Nina.

La aceasta afirmatie am raspuns mai sus...prin primele posturi. ;)

jADI wrote: Da, eu ma consider mai inteligent decat altii. Ma crezi ca reprezint prostia?

Eu nu te cunosc ca sa iti spun ce reprezinti, tu te stii mai bine ;)

jADI wrote: "Cei care din nastere nu sunt capabili sa asimileze anumite informatii inseamna ca sunt probleme de natura psihica si iarasi nu avem voie sa ii jignim. " - sau poate sunt lenesi, nu?

Lenea nu o dobandesti din nastere ci din educatie. Ar trebui sa stii ;)

jADI wrote: "Sfatul meu este sa va feriti sa faceti un om prost, caci poate nu aveti dreptate. " - asta o stim si noi, dar se pare ca n-ai inteles asta nici acum.

Daca citesti topicul de la inceput ai intelege ca bine ar fi sa vorbesti numai la singular in ceea ce priveste afirmatia ta de mai sus. ;)

Desi...nici daca vorbesti la singular nu te-ar ajuta, avand in vedere urmatoarea afirmatie

jADI wrote:

Dar unii, ha, intr-adevar sunt atat de netoti, incat, sa fii cel mai mare prost, tot vei spune ca el e si mai si. :)) Pur si simplu, unii nu sunt facuti sa vorbeasca. Precum a mea colega de la cursuri. Doamne, ce fiinta!

Asa ca .... ;)

jADI wrote: Of, m-am saturat sa mai explic ca noi nu suntem niste ingamfati, ci prezentam un adevar LOGIC pe care tu nu vrei sa-l accepti asa usor.

Nu stiam ca un adevar poate fi logic sau ilogic, dar daca tu spui...;)

Un adevar este acela ca numele forumului e Discuta Liber si ca administratorul lui e Cristi (Snappy)

Eu zic ca "adevarul" tau "logic" nu e nimic altceva decat parerea personala si asta nu o face neaparat adevarata. ;)
Last edited by Keira on Fri Dec 29, 2006 12:31 pm, edited 1 time in total.
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby jADI on Wed Dec 27, 2006 8:30 pm

OFF-Topic
F##K this shit. M-am saturat sa fac monolog.

Asa e, ai dreptate, Keira. Si, nu, nu mereu inteligentul cedeaza primul.

jADI

Bebelush
Bebelush

Previous

Return to Life is... Life