jADI wrote: cand poate si tu ai spus "Ce prost!" Intr-adevar, suna urat acest cuvant, dar e cel mai potrivit pentru a descrie o persoana la care se referea Nina.
La aceasta afirmatie am raspuns mai sus...prin primele posturi.

jADI wrote: Da, eu ma consider mai inteligent decat altii. Ma crezi ca reprezint prostia?
Eu nu te cunosc ca sa iti spun ce reprezinti, tu te stii mai bine

jADI wrote: "Cei care din nastere nu sunt capabili sa asimileze anumite informatii inseamna ca sunt probleme de natura psihica si iarasi nu avem voie sa ii jignim. " - sau poate sunt lenesi, nu?
Lenea nu o dobandesti din nastere ci din educatie. Ar trebui sa stii

jADI wrote: "Sfatul meu este sa va feriti sa faceti un om prost, caci poate nu aveti dreptate. " - asta o stim si noi, dar se pare ca n-ai inteles asta nici acum.
Daca citesti topicul de la inceput ai intelege ca bine ar fi sa vorbesti numai la singular in ceea ce priveste afirmatia ta de mai sus.

Desi...nici daca vorbesti la singular nu te-ar ajuta, avand in vedere urmatoarea afirmatie
jADI wrote: Dar unii, ha, intr-adevar sunt atat de netoti, incat, sa fii cel mai mare prost, tot vei spune ca el e si mai si.

Pur si simplu, unii nu sunt facuti sa vorbeasca. Precum a mea colega de la cursuri. Doamne, ce fiinta!
Asa ca ....

jADI wrote: Of, m-am saturat sa mai explic ca noi nu suntem niste ingamfati, ci prezentam un adevar LOGIC pe care tu nu vrei sa-l accepti asa usor.
Nu stiam ca un adevar poate fi logic sau ilogic, dar daca tu spui...
Un adevar este acela ca numele forumului e Discuta Liber si ca administratorul lui e Cristi (Snappy)
Eu zic ca "adevarul" tau "logic" nu e nimic altceva decat parerea personala si asta nu o face neaparat adevarata.