If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Nivel Romanesc ..NIvel European ..Care are avans ?:D:)

Moderator: uby_4u

Nivel Romanesc ..NIvel European ..Care are avans ?:D:)

Postby Sir`Julius on Mon Sep 18, 2006 8:29 pm

hmmm eu unu ... nu stiu ce sa mai cred ...la cate blaturi sunt si prin strainatate ..cum a fost cazul "Juventus Torino" .... Cred ca iei au ajuns la nivelul nostru ... :s122: :lalala: ...dar in ultimii 2 ani au inceput sa progreseze echipele noastre ... e un lucru bun ... cu toate ca sunt Stelist ... cat timp se joaca in Europa... tin si cu Dinamo si cu Rapid....asa ca ... Fortza ROmania Pe Plan European ...La Nivel De Cluburi ... Poate Da Draq Sa Lipseasca Careva De La MEciu CU Real Madrid :D :)

Sir`Julius

Bebelush
Bebelush

Postby milisss2 on Mon Sep 18, 2006 9:04 pm

Sir' Julius (auzi??!?! ..sir =)) ) hai sa-ti deschid umpic ochii ca sa vezi diferenta:

Steaua si Rapid au progresat.. nimic de zis, dar ma tem ca e doar un foc de paie.
Subiectul blaturilor exista peste tot in lume, si dorinta de a trisa va fi indiferent de liga sau tzara (anii trecuti era luata in vizor Bundersilga, anul asta Serie A cine stie cine urmeaza ?!? ) deci "Liga lui Mitica" e curata ca lacrima :)) ... astept si acum retrogradarea lui Dinamo care a fost acuzata de non-combat ca apoi sa fi absolvita de orice vina. (vezi o oarecare diferenta ? )

La intrebarea de ce jucatorii nostri valorosi pleaca afara? ... raspunsul cel mai clar e: $$. Dar (e si un "dar") multi prefera sa scape de mizeria de la noi, de Jiji sau Borcea care isi baga nasul unde nu e treaba lor. Eu unul nu prea i-am vazut pe Agnieli sau pe Berlusconi injuranduse prin presa. (vezi vreo diferenta)

In Anglia suproterii au voie sa consume bere pe stadion si gardurile sau mantinelele lipsesc cu desavarsire ... diferenta clara.

Afara stadioanele au (unele) peste 50 000 de locuri si sunt multe meciuri de campionat unde se joaca cu casa inchisa... Aseara erau locuri libere pe Lia Manoliu la "derby" :))

....si exemplele pot continua ... baze de antrenament si cantonamente, baze de tineret, scouteri de 2 bani, legislatia ambigua, arbitri cu o pregatire mediocra .. etc

Progresul nostru pe plan fotbalistic e mai degraba un fel de "sut in fund" cu tot cu pasul inainte. Ma intreb pana unde va tine avantul luat in conditiile astea... si zic asta, pentru ca daca in competitiile intercluburi se observa ceva, ... la nivel de nationala suntem cel mult in stagnare de aproape 10 ani.
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby Catalin on Mon Sep 18, 2006 9:39 pm

milisss2 wrote:Steaua si Rapid au progresat.. nimic de zis, dar ma tem ca e doar un foc de paie.

100% de acord cu ce a spus Milisss, in afara de ce am citat. Milisss, de vreo 2 ani si ceva avem echipe bine cotate in Europa si asta nu se cheama foc de paie. :s122:

Nici nu putem compara campionatele pentru ca o sa mai treaca 100 de ani pana cand noi romanii o sa avem stadion de 60.000 de locuri, civilizatie intre suporteri, arbitrii curati si talentati, baze de antrenament si propriile pepiniere de juniori in care nimeni nu mai investeste acum.
Unde ati vazut voi in afara finantator de club sa alerge dupa jucatorii adversi sa ii stimuleze cu bani si certuri ca la usa cortului intre presedintii de club si mai marii "manageri"?

Va spun eu: In ROMANIA.
Noroc cu aceste echipe de club care ne mai fac cinste in Europa, ca nationala este varza oricum si in afara de Steaua, Dinamo si Rapid nu mai avem nimic in materie de fotbal, noroc ca handbal-ul, polo, atletism, gimnastica si alte sporturi stralucesc.

Sportul este ambasadorul Romaniei, asta a fost buna Base.=))
Asteptam si noi sa vedem cand se va construi un stadion de 5 stele, ca germanii au cheltuit aproape 300 milioane de euro pe Alianz Arenna si deja vor sa faca altul ca asta nu le place cum a iesit.=))

"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Return to FOTBAL