If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

nimic special

Vreti sa discutam despre ceva ce nu isi are locul in nici una din categoriile de mai sus, dar are legatura cu sentimentele? Aici este locul.

nimic special

Postby Snappy on Fri Oct 29, 2004 11:47 pm

totul e zbor...

totul e un cantec... in fiecare zi cautam sperand ca poate AZI vom gasi refrenul nostru in cineva...

dragostea este un ecou... noi suntem cei care urlam asteptandu-l...

frumusetea este ceva care este... ciudat... ceva ce noua ni se pare superb... angelic chiar... altora le pare... banal... cat de ciudata poate fi uneori dragostea asta...  :heart:

FLO a creat topic-ul cu dragostea la prima vedere... frumos topic... ciudate raspunsuri (parerea mea)... m-a mirat faptul ca putini... foarte putini sunt cei care mai cred in dragoste la prima vedere... eu unul cred... asa cum exista priviri care iti pot insenina ziua, exista si priviri care iti pot infrumuseta viata... totul e posibil in dragoste... si nu numai...

de ce am creat acest topic?... sincer nici eu nu stiu... acum scriu, dar nu stiu ce vreau sa zic... vreau doar... sa zic...  sa zic ceva... doar ca nu stiu ce... simt doar aceasta nevoie ciudata de a asterne vorbe...

ochii sunt oglinda sufletului... poate de aceea imi plac mie asa de mult... lacrimile sunt in schimb... picaturi de sange izvorate din inima ranita :( - decat sa vad pe cineva drag mie plangand, mai bine... mai bine plec... nu suport... si daca nici ea nu te lasa sa incerci macar sa o alini, atunci... chiar ca intorci spatele si pleci suspinand greoi... :(

dragostea este cel ma frumos lucru din viata... dar oare cati iubim ??? ce ciudat suna?... multi sunt cei care spun ca iubesc, dar... cati iubesc oare cu adevarat ?... :( am mai spus-o si o repet... oricine poate spune ca iubeste... e banal... dar nu oricine o poate demonstra :( - TE IUBESC - 2 cuvinte... insemnatate imensa... dar care ar trebui insotite de un prospect... caci multi sunt cei care se joaca cu ele :(

despre mine?... nu cred ca are rost sa zic ce simt acum... as umple pagini... as tulbura minti... as trezi suspiciuni... as rani ganduri... as... as... as...

vorbele sunt cea mai dura palma... ele ranesc cel mai mult... cel putin asa sunt eu... prefer sa primesc o palma de la cineva drag decat sa primesc o vorba grea... urma palmei se duce, dar vorba... vorba ramane asemeni unei pietre... depusa pe sufletul nostru :(

nu cred ca ati inteles nimic din ceea ce an scris... asa cum am zis nu am vrut sa spun nimic... doar simteam nevoia sa zic ceva... trist nu am fost cand am scris astea... din contra... am fost chiar destul de happy :)... nu prea se vede, nu?...

pa pa... si...

aveti grija de cei pe care ii iubiti si care la randul lor va iubesc.... mereu...

Last edited by Snappy on Sat Oct 30, 2004 9:06 am, edited 1 time in total.
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Diverse

Postby catalin_ctz on Sat Oct 30, 2004 12:08 am

Am avut ocazia sa citesc pe acest forum cate ceva despre sentimente si totodata despre dragoste la prima vedere. Daca cred in asa ceva raspunsul este da, cu toate ca nu am trait niciodata aceasta experienta, insa imi imaginez ca va veni si pentru mine clipa in care voi vedea o fata, care pur si simplu sa-mi fure privirea, sa-mi faca picioarele sa tremure, si sa-mi vrajeasca mintile. Ati putea sa spuneti , ca acest lucru nu este decat un simplu sentiment de moment, insa acele cateva clipe in care simti aceste lucruri, nimeni nu va putea vreodata sa ti le stearga din inima, si imaginati-va sa traiti aceste clipe alature de o persoana. Si nu numai pentru cateva clipe ci pentru totdeauana, atunci intradevar puteti sa tipati in gura mare ca iubesti cu adevarat.
   Insa aceasta este parerea mea, puteti sa fiti de acord cu mine sau nu , fiecare are dreptul sa vada iubirea in felul in care doreste , insa daca apare acest sentiment , profitati de el . Stiu ca suna ciudat "sa profitati", insa stiti ce se spune in viata nu poti iubi decat o data cu adevarat.
catalin_ctz

Descurcaret
Descurcaret

Postby lily_of_the_valley on Thu Nov 11, 2004 9:45 pm

ce inseamna de fapt iubirea..? sunt atat de multe feluri de a iubi..
:heart: o iubesc pe mama, o iubesc pe colega mea de banca, il iubesc pe Azorel, catelusul bunicii mele, iubesc toamna, iubesc muzica, iubesc pana si pe cel ce va veni alaturi de mine o viata intreaga..tatal copiilor mei!
:heart: iubesc cerul si pasarile libere, iubesc ploaia si soarele totodata, iubesc parfumul noptilor friguroase, iubesc albul petalelor de margarete, iubesc lalelele, iubesc gandaceii aia mici din iarba care apar primavara...
:heart: iubesc apartamentul asta micut doar pt k am crescut aici, iubesc argesul cu tot cu apa sa tulbure, iubesc vacuta din grajdul de la tara pe care am incercat s-o mulg de nenumarate ori..dar fara succes:P..
:heart: iubesc oamenii care pot zambi cu toate ca sufletul le plange, iubesc marea aceea de la marginea tarii, iubesc meduzele din ea si nisipul acela imbibat cu resturi de tigari si coceni de porumb fiert, iubesc pescarusii chiar daca unul a facut c**a pe mine cand aveam 5 anishori.. iubesc pegasul meu mic, rosu si vechi..

ahh..iubesc tot ce m-a ajutat sa fiu ceea ce sunt acum!
dar, mai cu seama, voi iubi pe cel care ma va face sa devin ceea ce trebuie sa devin odata si-odata.. iubesc acel suflet care .. care stiu ca e creat pt mine si numai pt mine...  :heart:

simteam si eu nevoia de a ma descarca... si mi-am adus aminte de atatea lucruri care pentru altii par fara importanta..dar care mie imi insenineaza sufletul...

when he cries, he makes me cry. when he smile, he makes me smile too... :heart:
lily_of_the_valley

Descurcaret
Descurcaret

Postby Snappy on Sat Nov 13, 2004 1:31 am

asa cum tu iubesti atatea... asa sa te iubeasca atatea pe tine...

cu totii iubim... multe chestii... poate ca nu constientizam, dar o facem... poate nu vrem sa recunoastem... dar iubim...

asa ca... pentru mine cel putin... nu sunt chiar... atatea lucruri care pentru altii par fara importanta... si sunt sigur ca nici pentru altii... sau cel putin sper...
cu respect,
Cristian Ciofu

Snappy

Administrator
Administrator

Postby ^Angel^ on Sun Jan 23, 2005 7:30 pm

Ieri am fost pana in oras si am luat bus-ul(:) )cand sa ma duc spre usa caci la urmatoarea trebuia sa cobor,ma simt privita.O senzatie f ciudata.cand ma intorc,pe un scaun era un tip,brunetel,cu ochii negri,parea cat de cat inalt...arata de n-am cuvinte,si se uita atat de insistent la mine...Simteam cum mi se inmoaie picioarele si cand deodata soferul pune frana si ma trezesc in bratele lui.M-a luat tremuratul si simteam furnicaturi pe coloana.A fost foarte ciudat.Mi-am cerut scuze,m-am ridicat si am plecat,abia tinandu-ma pe picioare.Chestia si mai ciudata e ca am simtit ca-l cunosc de-o viata si..simteam ca ma doare sufletul...ca si cum l-as fi iubit toata viata mea iar acum il pierd.F ciudata intamplare

^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Snappy on Sun Jan 23, 2005 9:12 pm

uau... am citit acest post sris dee mine candva in octombrie... si.. mi-am amintit si ce simteam cand l-am scris...

ce bun e forum-ul asta... iti aminteste de... tine...
cu respect,
Cristian Ciofu

Snappy

Administrator
Administrator

Postby Catalin on Mon Oct 03, 2005 7:07 pm

Snappy wrote:totul e un cantec... in fiecare zi cautam sperand ca poate AZI vom gasi refrenul nostru in cineva...
frumusetea este ceva care este... ciudat... ceva ce noua ni se pare superb... angelic chiar... altora le pare... banal... cat de ciudata poate fi uneori dragostea asta...  :heart:

ochii sunt oglinda sufletului... poate de aceea imi plac mie asa de mult...lacrimile sunt in schimb... picaturi de sange izvorate din inima ranita :( - decat sa vad pe cineva drag mie plangand, mai bine... mai bine plec... nu suport... si daca nici ea nu te lasa sa incerci macar sa o alini, atunci... chiar ca intorci spatele si pleci suspinand greoi... :(
dragostea este cel ma frumos lucru din viata... dar oare cati iubim ??? ce ciudat suna?... multi sunt cei care spun ca iubesc, dar... cati iubesc oare cu adevarat ?... :( am mai spus-o si o repet... oricine poate spune ca iubeste... e banal... dar nu oricine o poate demonstra :( - TE IUBESC - 2 cuvinte... insemnatate imensa... dar care ar trebui insotite de un prospect... caci multi sunt cei care se joaca cu ele
vorbele sunt cea mai dura palma... ele ranesc cel mai mult... cel putin asa sunt eu... prefer sa primesc o palma de la cineva drag decat sa primesc o vorba grea... urma palmei se duce, dar vorba... vorba ramane asemeni unei pietre... depusa pe sufletul nostru :(

Snappy, cuvintele tale sunt foarte frumoase, dragostea trebuie traita la maxim atunci cand este intalnita.Pacat ca aceste cuvinte:"Te Iubesc" care inseamna foarte mult pentru cine le primeste, nu sunt insotite de prospect cum zici tu ca lumea sa inteleaga ca trebuie rostite din suflet si ca nu trebuie glumit cu ele.
Catalin

membru special
membru special

Postby Snappy on Mon Oct 03, 2005 9:43 pm

stii cum e Catalin?

"a iubi nu e totuna cu a simti iubirea"
cu respect,
Cristian Ciofu

Snappy

Administrator
Administrator

Re: nimic special

Postby p3g@s on Sun Mar 26, 2006 12:04 pm

Snappy wrote:totul e zbor...

totul e un cantec... in fiecare zi cautam sperand ca poate AZI vom gasi refrenul nostru in cineva...

FLO a creat topic-ul cu dragostea la prima vedere... frumos topic... ciudate raspunsuri (parerea mea)... m-a mirat faptul ca putini... foarte putini sunt cei care mai cred in dragoste la prima vedere... eu unul cred... asa cum exista priviri care iti pot insenina ziua, exista si priviri care iti pot infrumuseta viata... totul e posibil in dragoste... si nu numai...

de ce am creat acest topic?... sincer nici eu nu stiu... acum scriu, dar nu stiu ce vreau sa zic... vreau doar... sa zic...  sa zic ceva... doar ca nu stiu ce... simt doar aceasta nevoie ciudata de a asterne vorbe...

ochii sunt oglinda sufletului... poate de aceea imi plac mie asa de mult... lacrimile sunt in schimb... picaturi de sange izvorate din inima ranita :( - decat sa vad pe cineva drag mie plangand, mai bine... mai bine plec... nu suport... si daca nici ea nu te lasa sa incerci macar sa o alini, atunci... chiar ca intorci spatele si pleci suspinand greoi... :(

dragostea este cel ma frumos lucru din viata... dar oare cati iubim ??? ce ciudat suna?... multi sunt cei care spun ca iubesc, dar... cati iubesc oare cu adevarat ?... :( am mai spus-o si o repet... oricine poate spune ca iubeste... e banal... dar nu oricine o poate demonstra :( - TE IUBESC - 2 cuvinte... insemnatate imensa... dar care ar trebui insotite de un prospect... caci multi sunt cei care se joaca cu ele :(

despre mine?... nu cred ca are rost sa zic ce simt acum... as umple pagini... as tulbura minti... as trezi suspiciuni... as rani ganduri... as... as... as...

nu cred ca ati inteles nimic din ceea ce an scris... asa cum am zis nu am vrut sa spun nimic... doar simteam nevoia sa zic ceva... trist nu am fost cand am scris astea... din contra... am fost chiar destul de happy :)... nu prea se vede, nu?...

pa pa... si...

aveti grija de cei pe care ii iubiti si care la randul lor va iubesc.... mereu...

the same way I feel to uneori...nu_i asha ca e intortocheat acel sentiment...pe mine unu ma salta si ma ridica..ma face sa zambesc iar apoi ma readuce iar in pragul tristetii...nuj daca pot spune ceva acuma decat ca sunt de acord cu fiecare cuvintel de al tau... >:D<
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

Postby Alinutza_19 on Wed Mar 29, 2006 9:38 pm

foarte frumos snappy si complet adevarat...toti avem senzatia aceasta uneori, daca e s-o numesc senzatie...e greu sa spui TE IUBESC si sa simti asta cu adevarat...multi spun aceste cuvinte fara sa simta adevarata valoare a acestor cuvinte...pt ei/ele sunt niste cuvinte pe care le spun doar ca partenerul sa se simta bine....in ziua de azi tinerii nu mai stiu ce e aia iubire....si ce inseamna cu adevarat sensul cuvintelor TE IUBESC...acum nu stim decat sa ranim, sa fim indiferent si putin mai sunt aceia care stiu advarata valoare a iubirii si a cuvintelor magice....si uneori a spune te iubesc cuiva fara sa simti poate rani partenerul/a pt ca va simti cu siguranta ca nu e sincer sentimentul....si vorba spusa in vant doar pt a ii face pe plac...
deci in concluzie si prin urmare cristi iti dau dreptate 100% si inteleg ceea ce vrei sa spui...:) caci am simtit si eu asta pe propriami piele
Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

baiat / fata ?: fata

Next

Return to Alte discutii despre sentimente