totul e un cantec... in fiecare zi cautam sperand ca poate AZI vom gasi refrenul nostru in cineva...
dragostea este un ecou... noi suntem cei care urlam asteptandu-l...
frumusetea este ceva care este... ciudat... ceva ce noua ni se pare superb... angelic chiar... altora le pare... banal... cat de ciudata poate fi uneori dragostea asta... :heart:
FLO a creat topic-ul cu dragostea la prima vedere... frumos topic... ciudate raspunsuri (parerea mea)... m-a mirat faptul ca putini... foarte putini sunt cei care mai cred in dragoste la prima vedere... eu unul cred... asa cum exista priviri care iti pot insenina ziua, exista si priviri care iti pot infrumuseta viata... totul e posibil in dragoste... si nu numai...
de ce am creat acest topic?... sincer nici eu nu stiu... acum scriu, dar nu stiu ce vreau sa zic... vreau doar... sa zic... sa zic ceva... doar ca nu stiu ce... simt doar aceasta nevoie ciudata de a asterne vorbe...
ochii sunt oglinda sufletului... poate de aceea imi plac mie asa de mult... lacrimile sunt in schimb... picaturi de sange izvorate din inima ranita
dragostea este cel ma frumos lucru din viata... dar oare cati iubim ??? ce ciudat suna?... multi sunt cei care spun ca iubesc, dar... cati iubesc oare cu adevarat ?...
despre mine?... nu cred ca are rost sa zic ce simt acum... as umple pagini... as tulbura minti... as trezi suspiciuni... as rani ganduri... as... as... as...
vorbele sunt cea mai dura palma... ele ranesc cel mai mult... cel putin asa sunt eu... prefer sa primesc o palma de la cineva drag decat sa primesc o vorba grea... urma palmei se duce, dar vorba... vorba ramane asemeni unei pietre... depusa pe sufletul nostru
nu cred ca ati inteles nimic din ceea ce an scris... asa cum am zis nu am vrut sa spun nimic... doar simteam nevoia sa zic ceva... trist nu am fost cand am scris astea... din contra... am fost chiar destul de happy
pa pa... si...
aveti grija de cei pe care ii iubiti si care la randul lor va iubesc.... mereu...

o iubesc pe mama, o iubesc pe colega mea de banca, il iubesc pe Azorel, catelusul bunicii mele, iubesc toamna, iubesc muzica, iubesc pana si pe cel ce va veni alaturi de mine o viata intreaga..tatal copiilor mei!