If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Nevoia de singuratate

Cel mai bine o stiu chiar ele, dar o vor recunoaste aici dand niste exemple?... Sincer eu ma indoiesc, dar ramane de vazut asta, nu?...

Nevoia de singuratate

Postby Kelso on Thu Feb 01, 2007 7:34 pm

Simtiti nevoia sa fiti singure in anumite momente?! Vi se intampla sa va doriti sa fiti departe de persoana iubita?! Daca da, de ce?! Daca nu, de ce?! De cata libertate aveti nevoie in cuplu?!

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby not_so_innocent on Fri Feb 09, 2007 3:36 am

atata libertate cat trebuie: sa nu mi interzica anumite lucruri pe care eu le fac dar lui nu-i prea plac
da uneori vreau sa fiu singura, dar alteori imi doresc cu ardoare sa am pe cineva langa mine
Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Cherry on Fri Feb 09, 2007 4:35 am

Uneori simt nevoia de singuratate totala, nu numai sa fiu departe de partener. Pur si simplu am zile cand as vrea sa fiu singura pe o insula pustie si sa nu ma bazaie nimeni la creier... Ma simt super cand sunt lasata in legea mea, sa fac ce vreau eu...

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Return to Cat de rele-s fetele ?