If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Murim...

Ce e "in spatele" nostru? sub gandurile noastre? Facem ce gandim? Gandim ceea ce facem?

Postby Bogdan}{ on Sat Nov 05, 2005 5:42 pm

cateodata ma intreb daca tot murim, de ce mai traim? Nu pot sa raspund. Cateodata am impresia ca viata e doar o asteptare a mortii. Nu stiu de ce. Asa simt... Ma poate lamuri cineva? Sau tre'sa ma duc la un psihiatru? :))

Me
Bogdan}{

Descurcaret
Descurcaret

Postby amanda on Sat Nov 05, 2005 5:49 pm

Nu mi se pare o conceptie prea corecta, daca astepti moartea cred ca uiti sa traiesti iar atunci cand vei ajunge in pragul mortii vei regreta ca n-ai trait suficient de intens.

Nu stiu daca psihologul e solutia, daca vrei o solutie. Mai curand ar trebui sa te analizezi tu pe tinesa vezi de ce crezi asta, ce te determina sa ajungi la aceasta concluzie.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby Bogdan}{ on Sat Nov 05, 2005 5:51 pm

:D eu am zis psihiatru. :D Poate ai dreptate amanda. O sa incerc sa nu mai gandesc asa. :D

Me
Bogdan}{

Descurcaret
Descurcaret

Postby adler on Sat Nov 05, 2005 11:54 pm

nu cred ca traim ca sa murim...de fapt eu nu cred in viata de dupa moarte... dar...fie...traieste viata cat poti..asta e tot... nu ai de unde sa stii daca va urma ceva..sau nu...viata nu este doar o asteptare a mortii...
Last edited by adler on Wed Feb 01, 2006 1:53 am, edited 1 time in total.
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby tot eu on Wed Feb 01, 2006 1:36 am

parerea mea e ca te poti considera cu adevarat implinit, atunci cand ramai viu in amintirile celor vii...asa vei "trai" mai mult...si cu toate astea...cui ii pasa cand mori???celor apropiati...nu ii pasa presedintelui, nu ii pasa nimanui din romania, nimanui din europa, de pe glob, din univers...si atunci te intrebi...chiar esti un nimic???ai trait degeaba???cine esti...si cine ai fost...???

P.S : nu vreau sa par paranoica, dar chiar mi-am pus problema asta...si nu-mi gasesc raspuns... :D

Last edited by tot eu on Wed Feb 01, 2006 8:45 pm, edited 1 time in total.
CARPE DIEM !!!
tot eu

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby emma on Wed Feb 01, 2006 2:00 am

@tot eu, nu conteaza in amintirea cui ramai,ci amintirile cu care tu iti tarasta fiinta de-a lungul vietii...nu conteaza cine esti atata timp cat esti in devenire spre ceva mai bun...nu conteaza cati te plang in ziua mortii ci cei pe care i-au iubit in timpul vietii...

nu conteaza daca mori azi sau maine,atata timp cat ai trait o viata fara regrete...

...esti cel ce vrei sa fii...daca stii ce vrei de la tine,de la viata,nimic nu te impiedica sa-ti iei zborul spre...paradoxal poate,un zbor in jos,spre tine,spre tainele fiintei tale...acolo vei gasi raspunsuri...si alte nenumarate intrebari...de ce te nelinistesc aceste provocari ale timpului,ale oamenilor?...ele ne tin ocupati,ne dau ocazia sa traim pentru ceva,sa luptam zilnic...

...murim si azi ca si ieri...si vom muri si maine...murim putin cate putin...si poate ca de-a lungul vietii suferim morti mult mai dureroase decat ultimul sfarsit...decat ultimul suflu de viata ce se pierde semenea fumului in vant...
a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby a_soul_4_u on Wed Feb 01, 2006 10:37 pm

.... si eventual vom muri ....
I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby BA on Thu Feb 02, 2006 11:57 pm

ca un om ce tocmai era sa se reintalneasca cu rudele de pe lumea cealalta....pot spune asta....bai, in momentul ala nu realizezi nimic, nici regrete, nici cine iti va duce doru, nici ce ai lasat nefacut, ci doar o sete care te trage spre viata, instinctul acela inexplicabil, ca de ce vreau sa traiesc, ce ma trage de picior spre lumina, si totusi...de abia acum realizez ca as vrea sa am pe cineva alaturi de mine, mereu, la naiba....si sa dau naibii toate piedicile astea lumesti,dar ce par necesare si de netrecut
Omul caruia i s-a intamplat ceva-ul asteptat. Stiam ca asa va fi. Trebuia doar sa mai cred
BA

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby GAnd_ul on Mon Feb 06, 2006 12:45 am

:-t
da pana atunci...life.....le incerc pe toate...
ca si-asa nu iau nik cu mine.(in lumea cealalta).....
GAnd_ul

Invatacel
Invatacel

Postby uby_4u on Thu Mar 16, 2006 5:55 pm

nu mi-e frica de moarte... am invatat s-o apreciez... am invatat s-o respect... de ce sa-mi fie teama? odata si odata tot voi muri... si asa EA mi-a rapit ceea ce iubeam mai mult in viata... si atunci cand va veni sa ma ia, vreau s-o intampin cu zambetul pe buze :) sa simta ce am simtit si eu ....
dar pana atunci mai este... (sau nu???)
'Cuz green it's a fine colour
uby_4u

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

PreviousNext

Return to Filosofie si Psihologie