If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Motto-ul prieteniei

In ziua de azi este foarte greu sa gasesti un prieten adevarat? Ce este de fapt prietenia? Astfel de intrebari si multe altele isi vor cauta aici raspunsurile.

Motto-ul prieteniei

Postby guiness on Sat Sep 17, 2005 11:08 am

filosofia prieteniei la mine ar fi....

"mai bine prieteni de o zi, decat de-o viata" - mereu am mers pe principiul asta si mi-a fost bine, am mers numai de capul meu, si nu am avut probleme, cand te implici in prietenii puternice, apar implicit si probleme, iar eu nu imi bat capul decat cu problemele mele

My name is Bond, Vaga BOND!
guiness

Pasional
Pasional

Postby Catalin on Sat Sep 17, 2005 11:27 am

Gresesti daca te bazezi pe prietenii de o zi parerea mea, nu simti nevoia de un prieten de nadejde niciodata?Trebuie sa inveti sa te confrunti si cu problemele,ele apar inevitabil mai ales intr-i prietenie.Eu pot spune ca am si prieteni de o zi dar si prieteni care nu m-ar lasa la greu si nici eu pe ei.
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby andreeam on Sat Sep 17, 2005 7:06 pm

e normal ca intr-o prietenie sa mai existe si mici certuri.....

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby emma on Tue Dec 06, 2005 10:20 pm

...<iti sunt prieten chiar daca nu vezi asta...intr-o zi te vei lovi de prietenia mea,si o vei accepta ,pentru ca eu stiu ca ai nevoie de mine,si mai stiu ca prietenia mea e sincera iar tu ai nevoie de un prieten adevarat>
a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby ela on Wed Dec 07, 2005 12:47 am

Pe un prieten il introduci tu in sufletelul tau,doar tu poti face asta.Si o data ce ai facut lucrul asta presupun ca ai avut motive intemeiate pt ca nu toti au acest privilegiul ,un prieten nu va incerca niciodata sa te traga la fund,din contra te va pune in valoare.Eu prefer o prietenie frumoasa si de durata. :la-gramada: Se intampla ca prietenii sa se mai certe,dar daca mai lasam de la noi cred ca vom trece peste toate si trebuie sa-i luam asa cum sunt cu bune si cu rele pt ca nici noi nu suntem perfecti ,sa-i intelegem cand au probleme si ei la randul lor sa faca acelasi lucru.

ela

D-al forumului
D-al forumului

Postby PhaseR on Wed Dec 07, 2005 10:14 am

un prieten va fi bulangiul care va gasi si situatia perfecta si puterea sa-ti vare un pumnal in spate. "God I love my friends ... They make me feel I'm alive!"
Only a life lived for others is a life worthwhile. - Albert Einstein
PhaseR

Descurcaret
Descurcaret

Postby adler on Fri Dec 09, 2005 6:16 pm

hehe... funny Phaser

un prieten este ce ai mai valoros pe lume alaturi de familie.

dca ar fi sa gandesc precum guiness atunci nici familia nu isi are rostul..nici iubita nu si-ar avea rostul..ca doar ma implic emotional..si tot la belele se mai ajunge uneori.

de fapt.. nu ar trbui sa pretuiesc nimic...pentru ca mai tarziu ma va durea eventual ... absurd :)) ..evident ca tre sa punem suflet si sentimente in tot ce facem..ca sa iasa bine..tre sa fie facut cu drag.
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby amanda on Sat Dec 10, 2005 11:56 pm

[ot]Holly, acum incep sa fiu eu de acord cu Adler mai pete tot pe forum![/ot]

Ai mereu nevoie de prieteni, chiar daca iti sunt prieteni pe o perioada limitata, determinata de diverse cauze.

Uneori cred ca mai mult am nevoie siritual de ei decat de familie, pentru ca familia imi ofea ce-i drept, cadrul necesar dezvoltarii mele dar nu intotdeauna pot intelege exact ce gandesc eu intr-o anumita faza.

Prietenii sunt un lucru foarte bun care mi s-a intamplat, ma simt norocoasa ca am cu cine sa vorbesc, ca are cine sa ma ajute si incerc sa fiu recunoscatoare pt asta.
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby Demona on Sat Jun 10, 2006 3:00 am

Ajuta-ma atunci cand voi cadea ....si eu te voi ajuta sa te ridici. Asta le spun mereu celor doua prietene ale mele...aceasta fraza am "scos-o" cand eram "sa ma duc la fund" rau de tot...
Demona

Descurcaret
Descurcaret

Postby emmy20 on Sat Oct 14, 2006 9:14 am

sper sa ia loc in viata ta de inca un prieten
C'est dire : "Je t'aime!" . Pourquoi faut-il attendre après la mort de quelqu'un pour lui dire qu'on l'aimait ? ....
emmy20

Pasional
Pasional

Next

Return to Prietenia