Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.
care 2 luni fato?Tu creca glumesti....hai ca deja nu mai e amuzant...minti in disperare doar ca s-o faci pe fata buna.....Dar 8 luni de zile iti sta in gat?tu crezi ca ma keama Catalina si ma culc cu oricine din prima luna?Dak tu esti coarda si te arzi cu oricine oricand crezi ca toate facem la fel?Sterge-o si mai s###o oleaca ca stiu ca-ti place...
------[ cartush = "Trebuia specificat de la inceput : TOTUL ESTE O GLUMA" Ne cerem scuze pentru confuziile create!]------
Mai fetelor ... ati facut o panarama cum nu s-a mai vazut. Oare a vazut Marius ce ziceti voi aici?... cred ca intra in pamant daca ar vedea in ce mizerie l-ati tarat.
E bine ca v-ati mai calmat oleaca... ca dimineata nici nu se putea vorbi cu voi fara sa imi iau cateva injuraturi bune. Astept scuzele de rigoare..da?
normal ca m-am mai calmat pt ca a plecat tampita aia...nush cum drq am putut crede ca-mi este prietena...de cate ori am ajutat-o iar ea acuma sterge cu mine pe jos...nu-mi vine sa cred cata incredere aveam in ea...imi vine sa urlu cand vad cum se schimba unii oameni...
------[ cartush = "Trebuia specificat de la inceput : TOTUL ESTE O GLUMA" Ne cerem scuze pentru confuziile create!]------
macar daca va certati in privat mai..dar aici? ... a iesit o varza cum nu am vazut...daca v-as prinde v-as jumuli oleaca in locu lu marius ...ca meritati...
Adler mah si tu incepi acuma?Si hai ca ma iau si de tine oleaca..de ce nu mi-ai zis ca ai vbit cu ea si cu Marius?Ma gandeam ca si tu imi esti prieten si esti de partea mea...a trebuit sa aflu tot de la latoasa aia ca erai de fata acnd au vbit ei doi?Hai mah Adler...mai aveti lovituri sub centura pt mine?
@neptune tu crezi ca dak o vad iar pe miorlaita aia nu ma iau iar de viata ei?Pt cate mi-a facut merita kiar mai mult decat niste cuvinte dure...