If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

mindLord & ^angel^

Subiecte ce au fost inchise din diverse motive. O perioada ele vor sta aici si apoi unele vor fi sterse, altele nu.

Postby ^Angel^ on Wed Nov 23, 2005 2:07 pm

mai fato...lasa-ma in legea mea s-o parui bine de tot si dupa ce ma calmez o sa vorbim.si lasa-mi iubirea in pace...nu va mai legati de el...el ma iubeste pe mine...a si zis ca pe ea nu o mai vrea?tu nu intelegi mai fata ca nu te mai vrea?ma vrea pe mine inapoi.

------[ cartush = "Trebuia specificat de la inceput : TOTUL ESTE O GLUMA" Ne cerem scuze pentru confuziile create!]------

^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Micha on Wed Nov 23, 2005 2:12 pm

@neptune pai de ce crezi ca io-s asa suparata pe ea...eu nu am intervenit intre ei cand erau inca impreuna iar ea acuma exact asta face...De aia nu mi se pare ca joaca corect....

Iar tu angel auzi?Ma faci sa-mi iau bilet de tren pana la Cta doar ca sa-ti zic vreo doua de dulce sa-ti treaca impresiile de vedeta...crezi ca dak esti moderator esti cine stie ce star?Revino-ti fata ca ai sa cazi de prea sus cand ai sa te trezesti tu la realitate....

------[ cartush = "Trebuia specificat de la inceput : TOTUL ESTE O GLUMA" Ne cerem scuze pentru confuziile create!]------
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby neptune on Wed Nov 23, 2005 2:17 pm

bai deci eu pana nu il vad pe el k scrie pe forum"eu o iubesc pe cutaritza..." nu pot sa zic angel lasa-l in pace k o iubeste pe micha sau invers...eu vreu sa vad doar pe cine zice el k iubeste da sa zica la toti nu numai tie...si atunci ma lamuresc...si vad care greseste si ce sa va zic si tot asa...si nu va enervatzi voi din cauza asta k nu are rost...la nervi se zic multe lucruri pe care dupa le regreti si nu mai pot fi indreptate so pauza :-t :sht-up:

Dare to dream, dare to fly, dare to be the chosen one to touch the sky...
neptune

Descurcaret
Descurcaret

Postby ^Angel^ on Wed Nov 23, 2005 2:18 pm

da draga mea...dar eu macar stau undeva sus...tu unde stai?ca nu-mi ajungi nici macar la degetul mic de la picioare...te rog frumos...revino-ti din visare...e al meu si asa va fi...las-o balta...ca daca nu te las eu in balta...

^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby neptune on Wed Nov 23, 2005 2:20 pm

terminati!!! luati o pauza!!! GATA!!!

neptune

Descurcaret
Descurcaret

Postby ^Angel^ on Wed Nov 23, 2005 2:22 pm

fata...lasa-ma in puii mei in pace sa ma descarc...uite ce ma faci sa zic...taci si lasa-ma sa ma descarc ca daca nu,nu stiu ce-i fac.

^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Micha on Wed Nov 23, 2005 2:25 pm

mah io as inceta dak s-ar calma naibii si ea....uite-o ce aere isi da... ce fitze pe capul ei....ar fi in stare sa-mi dea si BAN creca...sac fetitzo ca asta nu depinde de tine iar sp2 oricat de prieteni ati fi nu te-ar lasa sa faci asta nicodata...Mah si tu vezi ca deja incepi sa o faci si pe smekera...ce drq ai acuma si cu neptune?Io inteleg ca duci lipsa si ca de asta ai inceput sa fii asa stresata dar lasa-i fato pe ceilalti sa traiasca...continui sa ma uimesti fetito...macar dak terminai si tu liceul ala dara sa...nu-i nimic de capul tau...doar figuri si talente...du-te fata si te calmeaza in alta parte nu pe forum...crezi ca Marius te-a dat naibii degeaba?

Last edited by Micha on Wed Nov 23, 2005 2:29 pm, edited 1 time in total.
Micha

little devil
little devil

Postby neptune on Wed Nov 23, 2005 2:26 pm

bine mey te las...zi tot ce ai de zis...dar dak iti pare rau dupa de ceva...
neptune

Descurcaret
Descurcaret

Postby ^Angel^ on Wed Nov 23, 2005 2:28 pm

cui ii spui tu fetita?nu te uiti la tine...mi-e si mila de tine...si in plus lasa-l pe sp2 ca numai eu stiu ce a fost intre noi si cat ma iubeste asa ca fac ce vreau...stai numai sa vina...

^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Micha on Wed Nov 23, 2005 2:33 pm

scumpa io totusi am 20 ani...tu esti inca la liceu...ai o minte in colturi si esti si fraiera pe deasupra...de usuratica nici nu mai zic...cum drq sa te culci ametito cu cel mai bun prieten al lui?Asa il iubeai tu pe el?Si vii acuma si emiti pretentii ca ti-am furat iubirea lui....ai pierdut-o tu singura de proasta....de parca io te-am trimis sa te f##i cu ala...Shut the f##k up !!!

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

PreviousNext

Return to Recycle Bin