Eu ma duc cam rar in ultima vreme... trebuie sa recunosc... adica doar la sarbatorile mai importante, si de obicei cand vin in RO... tot acolo ma simt ca si la biserica... desi am fost si aici in FR, parca nu era la fel...
Inainte obisnuiam sa ma duc destul de desi am fost educat de mic sa fiu religios (amandoi bunicii erau cantori in biserica si imi placea sa ma duc cu ei la slujba) ... hmmm... si asta se pare ca s-a mai diminuat in timp
oricum, imi place ca la biserica gasesc o liniste interioara de fiecare data cand merg.. desi nu imi explic cum se intampla, ori de cate ori merg parca se mai indreapta dintre pb pe care le am, si imi dau seama ca o sa o scot la capat pana la urma...

.......nu-mi vine sa cred cati preoti fac mai mult meseria asta pentru bani.......in fine eu nu vreau sa judec........oircum tin sa anunt ca sunt si preoti care merita sa fie numiti preoti...au har.....eu unu am dat de cativa
....si ce este cel mai adevarat a spuso @sabothorb credinta se poarta in suflet.....daca ai credinta acolo........nu trebuie sa o dovedesti lumii...dovedesteo tie ca ai...si fa ceea ce crezi de cuviinta......nu trebuie sa te duci la biserica pentru a fi numit crestin......oricand si oriunde se poate ruga omul 

)