If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Mergeti la Biserica?

Existenta lui Dumnezeu, sectele, crearea Pamantului si a vietuitoarelor si tot ceea ce implica religia

Postby MindLord on Thu Feb 02, 2006 11:07 am

Eu ma duc cam rar in ultima vreme... trebuie sa recunosc... adica doar la sarbatorile mai importante, si de obicei cand vin in RO... tot acolo ma simt ca si la biserica... desi am fost si aici in FR, parca nu era la fel...
Inainte obisnuiam sa ma duc destul de desi am fost educat de mic sa fiu religios (amandoi bunicii erau cantori in biserica si imi placea sa ma duc cu ei la slujba) ... hmmm... si asta se pare ca s-a mai diminuat in timp
oricum, imi place ca la biserica gasesc o liniste interioara de fiecare data cand merg.. desi nu imi explic cum se intampla, ori de cate ori merg parca se mai indreapta dintre pb pe care le am, si imi dau seama ca o sa o scot la capat pana la urma...

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Mario on Wed Feb 15, 2006 8:02 pm

Da, dar foarte rar, anul trecut am ajuns la Vatican si nu vroiam sa mai plec.
Mario

Descurcaret
Descurcaret

Postby skip on Thu Feb 16, 2006 8:39 am

adevaru e ca daca ajungi undeva intr-un loc sfant ... simti ceva care te face sa nu mai pleci de acolo ... la biserica, la noi, nu simt nimic asa ca ....

Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby changer on Thu Feb 16, 2006 9:51 am

eu merg la Biserica pentru ca intr-un fel trebuie.......in legatura cu preotii (nu toti dar unii).........ma abtin sa zic vreo ceva insa in fine e treaba lor cum tin slujbele.......si la cat le scurteaza frate........e incredibil.......dintr-o slujba adevarata de vreo 5 ore(cat se tine normal) o scurteaza in asa fel incat in 2 ore poate 2 ore jumatate sa o termine >:p :don't-know: .......nu-mi vine sa cred cati preoti fac mai mult meseria asta pentru bani.......in fine eu nu vreau sa judec........oircum tin sa anunt ca sunt si preoti care merita sa fie numiti preoti...au har.....eu unu am dat de cativa ;) ....si ce este cel mai adevarat a spuso @sabothorb credinta se poarta in suflet.....daca ai credinta acolo........nu trebuie sa o dovedesti lumii...dovedesteo tie ca ai...si fa ceea ce crezi de cuviinta......nu trebuie sa te duci la biserica pentru a fi numit crestin......oricand si oriunde se poate ruga omul ;) numai ca Biserica.......ar fi un loc unde unele persoane isi pot gasi linistea sufleteasca
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby Catalin on Tue Feb 28, 2006 9:20 am

Eu nu am mai mers de vreo luna si ceva la Biserica :( dar, duminica asta ma duc neaparat.

Catalin

membru special
membru special

Postby antonio_20 on Mon May 22, 2006 10:57 pm

NU
antonio_20

Descurcaret
Descurcaret

Postby Catalin on Mon May 29, 2006 1:40 am

Biserica este locul in care te regasesti atunci cand simti ca te-ai ratacit......ma duc acolo deoarece viata ma face sa ma simt ratacit mai mereu.
Catalin

membru special
membru special

Postby catza on Mon May 29, 2006 11:30 am

Eu nu am mai intrat intr-o biserica de vreo 11 ani, pur si simplu le urasc..
nici la nunta lu' fratemiu nici la inmormantarea bunicii mele :( ( love u buni :X :* )
Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby rox on Sat Jul 01, 2006 3:24 pm

mai rarutz ki mai dragutz
de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby BuRn on Sat Jul 01, 2006 3:39 pm

nu prea.....cand eram mica mergeam de fiecare data....in schimb acum...numai d sarbatori si cam atat
BuRn

Chat-uitor
Chat-uitor

PreviousNext

Return to Religie