If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Mama la 60 de ani

Ce este aici? Sa zicem ca viata pusa sub lupa. Intamplari din viata de zi cu zi, la modul cel mai obiectiv: razboaie, inundatii, incendii, crime, politica, societate, etc.

Moderator: Alinutza_19

Credeti ca e egoista?

DA
13
72%
NU
5
27%

Total votes : 18

Mama la 60 de ani

Postby Keira on Fri Apr 15, 2005 11:12 am

Cred ca ati auzit de femeia de 60 de ani (tindeam sa ii spun batrana) care a facut inseminare artificiala si a nascut o fetita. E adevarat subiectul s-a dus dar realitatea continua. Voi ce parere aveti? Ce soarta credeti ca va avea acea fetita?

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby ^Angel^ on Fri Apr 15, 2005 2:36 pm

pai copilul ala o sa aiba mult de suferit.in primul rand mama ei e batrana,bolnava,cand o sa aiba ea 10 ani,daca nu o sa moara pana atunci,o sa fie prea batrana ca sa mai aiba grija de ea si va trebui sa aiba copilul grija de ea,o sa se faca mishto de ea la scoala pentru ca asa sunt copii,mai rai,nu o sa aiba o copilarie normala,totul o sa fie pe dos,ca sa nu mai vorbim de faptul ca ea o sa fie probabil bolnava mai tot timpul.
nu pot zice nici ca a fost egoista nici ca nu a fost egoista.ce drept am eu sa o judec pe ea?
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Snappy on Fri Apr 15, 2005 9:44 pm

de acord cu Angel... copilul va avea destul de mult de suferit...

cat despre mama... nu stiu daca e... corect spus EGOISM... eu zic ca ea vroia iubire... acea iubire si acea implinire pe care DOAR un copil ti le poate da... doar ACEA bucatica "rupta" din tine... doar ca... in conceptia noastra - a CELORLALTI - nevoia ei de iubire si fericire nu a fost "materializata" intr-un mod drept...  drept pentru viitorul fetitei (parca era fetita)...

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby creppin'on you on Sat Apr 16, 2005 1:48 am

bine ca nu suntem in locul ei... nici nu cred ca ne putem imagina ce inseamna sa vre isa ai un copil si sa nu poti sa-l ai....  multa lume face sacrificii enorme ca sa aibe copiii, ea de ce nu ar face?
De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby cartush on Thu Apr 21, 2005 10:21 am

creppin'on you wrote:multa lume face sacrificii enorme ca sa aibe copiii, ea de ce nu ar face?

Uite ca nu pot sa tac si ma bag si eu un pic! N-am nici un drept sa o judec...corect, dar totusi un copil are nevoie de mama! De ce nu a facut un copil la o varsta la care isi putea permite sa-l vada si la 20-30 de ani? Poate totusi o sa o ajute Cel de Sus sa ii dea zile...

Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

baiat / fata ?: fata

Postby andreeam on Wed Sep 07, 2005 6:12 pm

nu sunt de acord cu acea femeie...asta e egoism din partea ei....copilu[cel putin o fata] are nevoie ca mama sa fie cat mai tanara ,mai frumoasa si mai la moda
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Catalin on Wed Sep 21, 2005 6:35 pm

Nu o condamn,femeia si-a dorit un copil cu orice pret si a facut tot posibilul sa il aiba, dar pe de alta parte este oleaca aiurea:copilul acela poate creste fara mama, femeia are 60 de ani totusi si nu se stie daca o sa apuce 80 si ceva de ani sa-l vada pus pe picioare.Asta este un aspect la care doamna respectiva nu sa gandit deloc, daca ea nu va mai avea putere cine o sa se ingrijeasca de acest copil?Oricum le doresc sanatate la amandoi.
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby Cherry on Sat Sep 24, 2005 4:11 am

Parerea mea este k a facut un lucru oribil. A nascut la 60 de ani [probabil era deja sclerozata (fara nici o rautate)] fara sa se gandeasca macar k peste cativa ani va muri si va lasa copilul lipsit de orice mijloc de aparare. Sau, mai grav, daca ar treai pana pe la vreo 80 de ani, ar fi o pacoste pt un copil care nu poate sa isi poarte lui de grija, sa mai aiba si grija de ea
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby andreeam on Sat Sep 24, 2005 10:22 am

si in caz ca nu stiati o femeie dak are un copil pe la varsta asta[60 ani chiar si mai devreme]risca ca copilul sa se nasca malformat....asa k....
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby ashes on Sat Sep 24, 2005 12:55 pm

imi pare rau ca nu am fost mai atenta cand auzeam pe la stiri de cazul asta, dar am prins o frantura dintr-o fraza, cum ca unei femei dupa ce naste i se regenereaza tesuturile si etc.. si ea avea 60 de ani... intelegi voi ce vreau sa zic..
oricum eu cred ca a fost extrem de egoista... pentru ca mai multe de 20 de ani nu are cum sa traiasca, si chiar daca o face, nu cred ca o sa aiba rabdare si tact si toate cate trebuiesc cu un copil..
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Next

Return to Life is... Life