If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Mama la 60 de ani

Ce este aici? Sa zicem ca viata pusa sub lupa. Intamplari din viata de zi cu zi, la modul cel mai obiectiv: razboaie, inundatii, incendii, crime, politica, societate, etc.

Moderator: Alinutza_19

Credeti ca e egoista?

DA
13
72%
NU
5
27%

Total votes : 18

Postby andreeam on Sat Sep 24, 2005 10:24 pm

creppin'on you wrote:
andreeam wrote:nu sunt de acord cu acea femeie...asta e egoism din partea ei....copilu[cel putin o fata] are nevoie ca mama sa fie cat mai tanara ,mai frumoasa si mai la moda

tu asta crezi ca conteaza ? ca mama sa fie cat mai la moda? sincer,cred ca ai facut o afirmatie radical gresita... nu cred asta conteaza pt o fata cel mai mult... in fond ceea ce conteaza e dragostea parinteasca si intelegerea de care are parte, nu de o mama la moda...

iti zic eu ca conteaza si fizicu....si sa fie cat de cat la moda.....conteaza dragotea de mama f mult....dar iti zic eu ca dak merg cu mama pe strada si e eleganta atunci ma simt...mai bine :D intelegi?

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby amanda on Sat Sep 24, 2005 11:40 pm

Eu zic ca femeia era numai putin scrantita, doctorul care a acceptat de dragul stiintei si al publicitatii sa o insemineze a facut marea greseala.

Fetita aceea mi se pare condamnata si n-are nici o vina. Daca ma-sa ar fi fost responsabila ar fi socotit de cuviinta sa renunte la gandul ei de a avea un copil la batranete.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby andreeam on Wed Sep 28, 2005 10:18 pm

unii oameni chiar nu gandesc...oare ce au in cap?! taratza?!

andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Catalin on Sat Apr 15, 2006 11:11 pm

Am vazut la Tv zilele trecute un reportaj cu cele 2....... doamna se poarta frumos cu ea, copilul traieste intr-un mediu decent, are o camera curata si aranjata, jucarii.............deci se poate spune ca ii asigura stricul necesar.....pana cand? Vom vedea pentru ca varsta iti pune piedici uneori.
Catalin

membru special
membru special

Postby Snappy on Sun Apr 16, 2006 2:46 pm

daca o "paraseste" cand are 5 ani ce a rezolvat? :-/

copilasul va ajunge printr-un orfelinat ceva... si apoi?... deci? tot contra "gestului" raman... sincer...

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby skip on Tue May 02, 2006 4:30 pm

da am auzit de ea... mi se pare ca nu are minte femeia aia... la 60 de ani sa ai un copil....totusi
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby rox on Sat May 06, 2006 2:06 pm

bravo ei k a vut curajul k la o varsta "frageda" a facut un copil >:D< ...chiar o admir.dar trebuia totusi sa s gandeasca care va fi soarta fetitei dupa c ea va "intineri" incetu cu incetu...care va fi familia ei d "atunci" inainte...
rox

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby catza on Sat May 06, 2006 2:53 pm

este egoista....cand o sa aibe el 14 ani ea o sa aibe 74 :|
bunica mea a murit la 72, de ci este foarte probabil ca acel copil sa isi petreaca adolescenta fara mama.
Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby ela on Sat May 06, 2006 10:37 pm

Din fericire femeia respectiva are ceva mai multa materie cenusie acolo unde trebuie si nu cred ca a facut gestul asta in necunostinta de cauza si fara sa se gandeasca la viitor. Acest copil o implineste si ii da forta de a lupta. E adevarat ca are o varsta inaintata si pentru copil nu cred ca e bine. Cred ca in preajma lor e o persoana care va avea grija de fetita, cand mama ei :s101:. In mod sigur fata nu va fi niciodata singura.
ela

D-al forumului
D-al forumului

Postby andreeam on Sun May 07, 2006 10:12 am

nu v-a fi singura,adik va avea cine sa aiba grija de ea...dar dak mama ei moare cand ea e la o varsta frageda nu crezi ca ea sufera? nici o alta ruda nu face cat mama ...

asta e parerea mea...
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

PreviousNext

Return to Life is... Life