Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.
Sunt mai debusolati, au mai putina incredere in ei, sunt mai tristi, mai usor de lezat, mai nervosi... Da, sunt mai sensibili dar nu in sens artistic, nu e o sensibilitate benefica ci una care nu ii ajuta la nimic.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
hmmm..tineri sensibili? prea rari, sunt unici...
acum e la moda sa fii indiferent si mereu imbufnat...
pacat...e o mare pierdere...dar ce sa-i faci...ata ete
Send me an angel Here I am Will you send me an angel Here I am In the land of the morning star
Toti oamenii sunt sensibili insa fiecare in felul lui.Unii ajung seara acasa si in pat cu sotia sau prietena ,se dezarmeaza de masca de fier si apare o lacrima in coltul ochiului sau un of .Altii atunci cand raman singuri se descarca si incearca sa isi ascunda sensibilitatea in lumea asta agitata care de fiecare data cand te vede slab te loveste.
Suntem facuti din carne, oase si suflet iar sufletul e sensibil chiar si la cel mai crud criminal intr-o clipa a lui de sinceritate.
Poate ar fi cazul sa nu mai etichetam dupa aparenta,eu cel putin asta imi zic mie ,omul care face mereu asta.
"Doua lucruri sunt infinite:universul si prostia.De univers inca nu sunt sigur"
A.Einstein
cum a zis si Inger Albastru, fiecare persoana este sensibila, dar trebui sa stii sa ii vezi latura sensibila, sau se te lasa ca sa o poti vedea. Dar cei mai multi nu au curajul sa recunoasca, si aici instinctul de turma conduce. A fi sensibil nu inseamna ca fi looser. Fiind sensibil nu pierzi, asta o patesti daca nu stii cum sa te aperi.
Si daca sunt sensibili,de ce nu arata?De ce isi pun toti acea bariera de unde nu poate trece nimeni,chiar nu exista o persoana apropiata care sa aiba acces acolo? Sensibilitatea se manifesta doar intr-un anumit moment?
bariera aia este acolo cu un scop...de a nu fi ranit...nu sunt multi cei care mai apreciaza sensibilitatea in ziua de azi,majoritatea trec cu bocancii peste ea,si atunci intervine aceasta bariera