If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Mai are rost sa visam la un baiat asa cum vrem noi?

Zi-ne aici ce iti place la prietenul tau, la cel pe care il iubesti sau ce ti-ai dori sa faca el pentru tine - ce gesturi, ce vorbe...

Postby crash_grl on Fri Feb 16, 2007 1:00 am

transant ca de obicei..in ceea ce priveste modelarea celuilalt asta nu inseamna acum ca trebuie sa ii dictezi viata ci pur si simplu sa il ajuti sa fie in directia corecta..cred ca s-a referit in aceasta privinta la un fel de compromis..in relatii ii spui celuilalt ce te deranjeaza si acesta face astfel incat sa fie bine-sa se modeleze dupa opinia ta....
visul, sa zicem ca mai are rost...o intrebare pentru fete: aveti astfel de vis, tipul de baiat pe care il doriti?

fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

Postby T_X on Fri Feb 16, 2007 1:24 am

[ot]not so innocent...avatarul tau e pe gustu meu :D[/ot]
"You think that I won't make it on my own. But now I'm stronger than yesterday, now without you in my way."
T_X

Descurcaret
Descurcaret

Postby MoshCraciun on Fri Feb 16, 2007 1:15 pm

[ot] nu mai are rost sa visati la un baiat asa cum vreti voi........... suntem toti luati 8-) ........ :al-nabii: ........... :s099: [/ot]

MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby crash_grl on Fri Feb 16, 2007 4:22 pm

[ot] intre voi? :lalala: :s099: [/ot]
fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

Postby MoshCraciun on Fri Feb 16, 2007 8:17 pm

[ot] diem......ne-ai prins....... :bocitor: [/ot]

MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby copilasu_l on Fri Feb 16, 2007 9:19 pm

[ot]Stiu ca va place sa fiti on-topic asa ca... :s016: [/ot]
copilasu_l

membru special
membru special

Postby amanda on Sun Feb 18, 2007 6:04 pm

Visele nu au legatura cu realitatea decat in masura in care iti dau curaj sa mergi pe unde altfel ti-ar fi prea teama. Daca visezi la 'baiatul din visele tale', un Fat-Frumos pe cal alb, cu n calitati pe care un om mult prea rar le poate avea in acelasi timp ramai singura. Daca incerci sa-l schimbi pe altul, ca sa intre in tiparul tau drag chiar daca la inceput va accepta, treptat te va considera detinatoarea cheilor de la cusca in care sta inchis si va incerca sa scape de cusca(implicit si de tine, care nu poti gandi ca el e de fapt altfel!). Urasc ideea de modelare. Nici o persoana cu un caracter suficient de puternic nu se modeleaza. Ca accepta unele defecte ale celuilalt, sigur! Dar nu danseaza dupa cum ii canta!

@not_so_innocent, nu iti e dat ci iti iei tu, nu primesti cadou un tip si asta e dupa cum meriti ci ti-l alegi tu asa cum meriti(asta inseamna ca poate sa fie si asa cum nu vrei).

@crash_grl, cred ca daca ai un tipar fix nu inaintezi deloc. Daca sutn cateva trasaturi(morale si fizice) pe care le urmaresti dar cu conditia sa fie cateva, nu cu zecile, stai mai bine.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby not_so_innocent on Sun Feb 18, 2007 6:22 pm

[ot]merci t x

@one4you2love---oricum voi veti tine cu baietii si nu cu fetele dar asta e
dc il modelezi nu inseamna ca il faci catel(nu ca nu ar fi misto dar =)) ), sunt destui carora daca le arati defectele nici atunci nu le constientizeaza, asa ca......cand am spus sa i modelezi m am referit sa le arati ce vrei, cum vrei, cand vrei(nu ma refer la $ex), sa ti prezinti punctul de vedere, sa stie ce vrei si daca nu vrea sa se ridice la acele srtandarde destul de joase asta e, el pierde
@amanda-ma refeream la ceea ce iti da Dumnezeu( dupa fapta si rasplata)[/ot]
Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com

Postby Kelso on Sun Feb 18, 2007 9:49 pm

Şi eu detest treaba cu modelatul. Nu am încercat şi nu voi încerca niciodata să modelez un bărbat după bunul meu plac. Şi-ar pierde tot farmecul. Din moment ce îl iubesc şi îl vreau lângă mine asta înseamnă că ii accept si defectele aşa cum sunt convinsă că şi el le-ar accepta pe ale mele. Nu suntem perfecţi şi nici nu vom ajunge să fim vreodata.
Dacă mă deranjează ceva, îi spun, îl fac sa realizeze că sunt câteva lucruri care dauneaza şi el ar trebui să fie cel care să îsi dorească să facă o schimbare dacă consideră că este cazul.
Nu are rost să visăm la prinţul din poveste, realitatea e prea departe de ficţiune.
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -

Postby crash_grl on Sun Feb 18, 2007 10:34 pm

nu ati inteles fetelor...in ceea ce priveste "modelarea" m-am referit la fazele de genu:"nu iti place sa faci asa!, te rog data viitoare sa fii mai atent/a"...adica sa tii cont de celalalt , de dorintele lui si asa inevitabil te schimbi...si nu neaparat ca tine celalalt imperativ sa faci tu asa ci pur si simplu tii cont de ceea ce vrea..si asa fiecare invatza despre celalalt si ce vor unul de la altul....
si intr-o relatie e inevitabil sa te schimbi...si sa nu faci unele compromisuri-nu luati numai in sens negativ....
nimeni nu intra intr-o relatie spunand" l-am/am ales/-o si am sa il/o fac dupa cum as vrea eu sa se comporte cu mine"...pe masura ce inaintam in relatie ii vedem defectele si trecem peste ele..si in unele cazuri incearcam sa ii determinam sa vada si alta latura a problemei...si aici intervine schimbarea...
sper ca ati inteles un pic din ce am vrut eu sa spun
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

PreviousNext

Return to Ce iti place la un baiat ?