If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Mai are rost sa visam la un baiat asa cum vrem noi?

Zi-ne aici ce iti place la prietenul tau, la cel pe care il iubesti sau ce ti-ai dori sa faca el pentru tine - ce gesturi, ce vorbe...

Postby Keira on Sat Nov 13, 2004 7:19 pm

De ce sa visezi? Ca prin vis , poti evada pentru cateva clipe intr-o alta lume, departe de lacrimi , durere. De ce sa speri? Pentru ca speranta e singura ca ne ajuta sa mergem mai departe. De ce sa iubim, cand riscam sa pierdem tot? Pentru ca nu avem nimic de pierdut,suferinta tine de iubire, una fara alta nu se poate . Cand nu avem iubire, nu avem nimic. Cand iubim , nu putem pierde nimic , caci daca pierdem iubirea , inseamna ca este una mai mare care ne asteapta ... trebuie doar sa avem vointa si rabdarea sa o gasim , caci asa cum porumbeii isi au jumatatea , si chiar daca moare unul din ei, celalat tanjeste dupa el pana la moarte, asa si noi undeva in lume, sub un curcubeu , sau sub o lacrima , ori poate sub un zambet , avem o jumatate , care poate e la fel de singura ca si noi si impartaseste aceleasi lacrimi .

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Snappy on Sat Nov 13, 2004 7:56 pm

keira wrote:asa cum porumbeii isi au jumatatea , si chiar daca moare unul din ei, celalat tanjeste dupa el pana la moarte, asa si noi undeva in lume, sub un curcubeu , sau sub o lacrima , ori poate sub un zambet , avem o jumatate , care poate e la fel de singura ca si noi si impartaseste aceleasi lacrimi .

frumos... :)

visele sunt parte din noi... dar sa nu traim intr-un vis... DAOR in el... alta este sa te mai arunci din cand in cand in bratele lui (visului) si alta este sa stai doar cu el in brate...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby Keira on Sat Nov 13, 2004 8:03 pm

Nimeni nu sta in bratele visului desi uneori am vrea.

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby andreeam on Thu Sep 08, 2005 12:19 pm

mai are rost sa visam?

bineinteles ca mai are rost sa visam doar ca trebuie sa avem grija ca acel vis sa nu devina obsesie... ;)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Chagrin on Thu Sep 08, 2005 12:31 pm

da, are rost sa visam ...pt ca ce avem noi mai scump decat visele ? eu visez pt ca ca doar in acea lume a imaginatiei simt ca imi gasesc locul , si daca as pierde asta as simti ca mi se rupe sufletul ...
se spune ca speranta moare ultima ...oare de ce ? pt ca ea traieste in visele noastre :) ...

"oamenii de o tristete profunda se dau de gol cand sunt fericiti : ei au un fel de a se crampona de fericire de parca ar vrea sa o zdrobeasca si s-o inabuse, din gelozie, - ah , ei stiu prea bine ca ea le va scapa printre degete!"
Chagrin

just a dreamer
just a dreamer

Postby Hadise on Thu Sep 08, 2005 12:38 pm

Parerea mea este ca cine inceteaza sa viseze e un om mort... :(
Hadise

Descurcaret
Descurcaret

Postby Micha on Thu Sep 08, 2005 1:07 pm

visez si cand nu ar trebui, kiar si atunci cand stiu ca e imposibil...de ce ?Habar nu am...mi-e frica de realitate poate...poate ca e prea dura pt mine...vreau sa se poata tot ce-mi doresc si macar asa in vis mai e o mica speranta...vreau s-o pastrez vie acolo kiar dak sta mica intr-un colt si atunci...visez...
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby creppin'on you on Thu Sep 08, 2005 9:17 pm

Hadise wrote:Parerea mea este ca cine inceteaza sa viseze e un om mort... :(

pai de ce?.. eu nu vad asa situatia... (am mai spus asta pe undeva)sa visam e ceea ce ne ramane in momentul in care totul merge pe dos... orice ar fi.. poti sa visezi...
De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby Hadise on Fri Sep 09, 2005 11:06 am

[ot]Pai eu ce am zis? :P[/ot]

Cine nu mai viseaza, nu mai are nimic...
Eu visez mereu... :-h
Hadise

Descurcaret
Descurcaret

Postby Micha on Sat Sep 10, 2005 9:33 am

si eu dar tot nu am nimic :D
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com