If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ma voi sinucide....

Gelozie excesiva? Tentative de Sinucidere? Ura? Antipatie? Acestea si multe altele sunt sentimente care duc la degradarea umana. Sa discutam liber despre ele.

Postby cartush on Thu Nov 03, 2005 10:44 pm

[ot] Eu nu vroiam sa ascult zgomotul cauciucurilor! :don't-know: Ehh...mi-a trecut! Au fost multi care au reactionat urat :bang-bang-2: cand au auzit "ideea" asta ! [/ot]
De la adrenalina la sinucidere e un pas maaare! ;)

Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby MoshCraciun on Thu Nov 03, 2005 10:55 pm

poate ca este un pas mare...dar uite...tu ai avut in gand sa te sinucizi...si totusi nu ai tras de volan....iar moshiu...nu a vrut sa se sinucida...dar totusi a tras.....rezultatul este cam acelasi... :r-i-p: :vioara:
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby Cherry on Thu Nov 03, 2005 11:09 pm

Hmm...nu pot sa afirm ca sinuciderea este un act de curaj insa nici de lasitate... Pai in primul rand iti trebuie ceva 'tupeu' sa iti pui capat zilelor...in plus trebuie sa fii destul de las incat sa nu mai ai curajul sa continuii sa traiesti... E un act de nebunie....de disperare poate. Se zice k in fata disperatilor, motivul nu mai are nici o valoare... Oamenii se sinucid in general din disperare sau remuscari...
Eu nu ash recurge niciodata la aceasta metoda... E un pacat capital... Cei care se sinucid nici macar nu-i baga in biserica la inmormantare...

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby FLuffy_Ghost on Wed Nov 23, 2005 2:46 pm

In alte parti ale lumii, sunt persoane kare se sinucid ptr cu totul alte motive dekat disperare, sau k nu pot face fata vietii!!! Ptr ei primeaza onoarea nepatata, scopurile atinse, loialitatea fata de stapan!!! Orice abatere....ii va costa propria viata...dar sinuciderea va fi facuta in mod constient k un drept suprem...!!!
Astfel de oameni sunt Samuraii!
Am cautat pe net ceea ce cred ei depsre sinucidere...asa k
" Calea Samuraiului se regaseste in moarte. Cand este vorba de moarte, exista doar calea rapida catre moarte, sinuciderea"
"Cu totii vrem sa traim. Si in mare parte ne construim logica in functie de ceea ce dorim, ce ne place.Dar,daca nu ne indeplinim scopul si alegem sa traim, este lasitate.Este o linie periculor de subtire.Sa mori fara ati atinge scopurile, este o moarte caineasca si fanatica. Dar nu este nici o rusine in asta. In asta se regaseste substanta Caii Samuraiului."

[ot] imi cer scuze de treaducere, nu este accurate, dar textul integral il gasiti pe Samurai Culture/Death [/ot]
Nu ma mai intereseaza nimik...as vrea sa nu fi existat...
FLuffy_Ghost

Descurcaret
Descurcaret

Postby milisss2 on Wed Nov 23, 2005 3:07 pm

tetuza ... cred ca te uiti cam mult la televizor :)) ... chestia cu Samuraii, Ronnin si Ninja .. sunt cam invechite si nu prea se mai practica !!
Ia mai cauta poate dai si de Batman ...

milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby FLuffy_Ghost on Wed Nov 23, 2005 5:12 pm

heheh...se poate...cu o seara inainte m-am uitat la shogun:P

but...cred totusi k mai exista...astfel de credinte
Nu ma mai intereseaza nimik...as vrea sa nu fi existat...
FLuffy_Ghost

Descurcaret
Descurcaret

Postby copilasu_l on Wed Nov 23, 2005 5:23 pm

[ot]@teutza_ghost - ar fi bine sa existe, pentru ceea ce spui tu se refera la un cod moral foarte ridicat, la o etica impecabila si cine stie poate nu ar mai fi lumea asa "rea"[/ot]
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby adler on Wed Nov 23, 2005 5:46 pm

[ot]bat la pariu ca inca mai exista ... am vazut ca in japonia cultura se pastreaza cu mare grija. Sunt zone in care nici nu se folsoeste tehnologia. Sunt ca acum 300 de ani.[/ot]
Last edited by adler on Thu Nov 24, 2005 1:54 pm, edited 1 time in total.
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby MindLord on Wed Nov 23, 2005 9:39 pm

eeei.. exista in africa si amazon triburi care inca mai practica din cand in cand canibalismul (cazurile sunt EXTREM de rare ce-i drept..) dar totusi mi se pare mult mai rau decat sinuciderea... asa ca pt culturi si credinte vechi si diferite de ale noastre ... hmmm... sunt destule.. daca ar fii sa acceptam orice cultura atunci ar trebui sa acceptam ca si canibalismul e un lucru bun... de aceea cred ca acceptarea celor care sunt un pic diferiti de noi are totusi niste limite.

Parere personala: impotriva sinuciderii... nu cred ca as face asta niciodata... iubesc viata prea mult
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Snappy on Thu Nov 24, 2005 9:28 am

eu am avut cateva zile la avatar o poza cu mine si o cruce :D

prietenii s-au sucarit, dar au fost si cateva persoan care m-au crezut un mic sinucigas :D

Doamne fereste =)) la cat imi iubesc eu viata NEVER (stiu ca e vorba aia "niciodata sa nu zici niciodata", dar eu cand zic ceva stiu ce zic :D)
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

PreviousNext

Return to Sentimente Nocive