If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ma voi sinucide....

Gelozie excesiva? Tentative de Sinucidere? Ura? Antipatie? Acestea si multe altele sunt sentimente care duc la degradarea umana. Sa discutam liber despre ele.

Postby changer on Tue Sep 27, 2005 12:36 pm

nu o poate repara nimeni si daca face cineva prostia de a se sinucide nu mai are cum sa revina,precum a zis si Sp2 nu cred ca acea persoana care a pierdut-o ar vrea sa "se duca dupa ea",sa isi continuue viata asa cum este,chestia asta nu se mai remediaza deloc, VIATA ESTE CEL MAI PRETIOS DAR pe care il putem avea

Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby cartush on Thu Sep 29, 2005 10:18 am

Aseara am avut o cumpana mica! Mergeam cu 100km/h si ma gandeam ce ar fi daca as trage brusc de volan? Mi-am revenit repede si nu sunt mandra de gandurile mele! :(
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Catalin on Thu Sep 29, 2005 10:34 am

[ot]Sa nu ne mai sperii in halul asta te rog frumos,eu personal tin foarte mult la tine(si pun pariu ca nu sunt singura persoana) si nu vreau sa patesti ceva :( .[/ot]

Eu nu as recurge la asa ceva ,nu as suporta sa stiu ca las in urma mea durere,este primul lucru la care ar trebui sa ne gandim inainte de a, ne veni astfel de ganduri, sunt persoane care ne iubesc si ne asteapta acasa.

Catalin

membru special
membru special

Postby LaMishto on Thu Sep 29, 2005 11:38 am

cartush wrote:Aseara am avut o cumpana mica! Mergeam cu 100km/h si ma gandeam ce ar fi daca as trage brusc de volan? Mi-am revenit repede si nu sunt mandra de gandurile mele! :(

Si eu tot la geva de genul ma gandeam.. doar ca la viteza mai mare.. la 100 km/h nu mori intotdeauna pe loc..
o tu, frumoasa din padurea adormita... nu adormi tu definitiv sa mai scapam de-o vita?
LaMishto

Pasional
Pasional

Postby changer on Thu Sep 29, 2005 12:19 pm

@Cartush - eu ti-am zis,ai grija de tine ,si am incredere in tine sa nu se mai intample asa ceva ;)
@Catalin......ai dreptate nu esti singura persoana si pun si eu pariu ca sunt mai multe persoane...

am spus-o si o mai spun VIATA ESTE CEL MAI PRETIOS DAR,nu il irositi ,PRETUITI darul....pretuiti viata, chiar daca sunteti foarte suparati sau foarte tristi sa nu va treaca prin gand sa faceti o asemenea prostie care nu se mai poate repara,descarcati-va(plangeti sau rupeti tot ).dar NICIODATA sa nu va ganditi la asa ceva,sau sa faceti asa ceva.....ganditi-va macar ca lasati in urma ...durere.....:(

Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby Snappy on Fri Sep 30, 2005 3:29 pm

[ot]cartush - daca ma lasi doar cu 1 super-moderator te ucid cu mana mea

PS: daca esti moarta deja, te invii si apoi te ucid iarasi :evil:[/ot]

care mai aveti ganduri sinucigase va rog eu mult reveniti pe sinele realitatii :P
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby NAPOLEON on Fri Sep 30, 2005 3:45 pm

[ot]Nu am stat sa lecturez intreaga rubrica si raspunsurile voastre despre acest subiect si cu tot respectul pentru initiatorul ei (se pare ca este fata), insa personal mi se pare o tema care nu ar fi trebuit luata in calcul intr-un asemenea forum. De acord cu titlul forumului ,,discuta liber'', insa o asemenea tema, la asemenea varste este total incompatibila cu aspiratiile voastre de.... v i a t a. Daca in acest palier de varsta abordati un asemenea subiect, mai tarziu ce veti face?
Sincer vorbind, am mai analizat destule forumuri insa o asemenea tema si dezbateri atat de intense nu prea am gasit. [/ot]
ON TOPIC: nu am nici un raspuns la acest subiect
:-?
NAPOLEON

Descurcaret
Descurcaret

Postby Kelso on Thu Oct 20, 2005 1:37 pm

Mie mi se pare o tampenie....

E adevarat ca multora ne trece gandul asta prin minte atunci cand suntem in impas si cand avem senzatia ca nu mai avem puterea de a merge mai departe dar important este sa alungam acest cand cat mai repede.

Eu nu as avea curaj sa ma sinucid si in afara de asta cred ca viata este foarte pretioasa pentru a ma lipsi de ea.
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby copilasu_l on Sun Oct 30, 2005 9:20 am

Nashpa subiect, abia acum am dat si eu de el. Sinuciderea este o tampenie MARE,recunosc faptul ca m-am gandit si eu la asa ceva dar a trecut. In armata am avut un camarad care a vrut sa isi faca de cap, pe tura mea, cu baioneta de la arma pentru ca fata cu care trebuia sa se casatoreasca in cateva luni il anunta printr-o scrisoare ca s-au despartit(cunoscuse pe altul). Nu stiu cati ati avut de a face cu un sinucigas dar e periculos omul ala. Pur si simplu a trebuit sa il legam de pat.
copilasu_l

membru special
membru special

Postby MoshCraciun on Thu Nov 03, 2005 10:32 pm

cartush wrote:Aseara am avut o cumpana mica! Mergeam cu 100km/h si ma gandeam ce ar fi daca as trage brusc de volan? Mi-am revenit repede si nu sunt mandra de gandurile mele! :(

cartush mama....sta linistita..oricine merge cu viteza mare se gandeste "oare ce s-ar intamplat daca..."...cred ca face parte din adrenalina vitezii.....
am sa recunosc ceva...nu am mai spus la nimeni........asta iarna..mergeam cu viteza pe zapada..intr-o curba destul de lejera(acesta de la faleza)....si..de parca nu ar fi fost indeajuns de periculos...trageam brusc de volan..si reveneam repede....doar ca sa vad cum se comporta masina si sa aud zgomotul facut de cauciucurile in derapaj.....nu mai vorbesc de 90,180,360 de grade facute pe zapada... :oops:...adrenalina asta...bat-o focu.... :lalala:
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

PreviousNext

Return to Sentimente Nocive