If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ma voi sinucide....

Gelozie excesiva? Tentative de Sinucidere? Ura? Antipatie? Acestea si multe altele sunt sentimente care duc la degradarea umana. Sa discutam liber despre ele.

Postby One4You2Love on Sun Mar 25, 2007 3:16 pm

buei .... astia de vreti sa va sinucideti ..... cand aveti de gand sa va aruncati pe geam ... amintiti-va boilor ca aveti coarne, nu aripi.
Cat despre femei .... daca vrei sa va sinucideti ........ in mine veti gasi un sprijin .... va voi ajuta cu tot ce pot .... asa ca nu ezitati ;)
Va asteptam

"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby crash_grl on Sun Mar 25, 2007 5:44 pm

[ot]deschizi cumva un cabinet, te specializezi in tratarea sinucigasilor?...ai experienta?....ca sa stim daca e cazul sa venim sau nu la tine, daca esti bun in privintza asta.. :s099: [/ot]
fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

Postby One4You2Love on Sun Mar 25, 2007 5:58 pm

[ot]crash ... bine ca-mi amintisi ... ca uitam sa precizez. asadar, ajut cu tot ce pot pentru a va duce la capat acest proces numit sinucidere. Dar numai pen voi fetele va ajut ... o fac din toata inima :D[/ot]

"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby ashes on Sun Mar 25, 2007 10:44 pm

[ot] :s016: or Image Image[/ot]
Image
Image
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby moon k-os on Mon Jun 25, 2007 8:35 am

copilasu_l wrote:Habar nu aveti cat "tupeu" iti trebuie. Am trecut prin asta, de doua ori asa ca ....ma scuzati daca nu va accept ideile?! E intrebare retorica nu va obositi sa-mi raspundeti. Am facut-o, ca nu am reusit este alta problema.

parerea mea: nu va mai dati cu parerea in ceva care va depaseste, nu va mai agitati in ceva in care nu stit ca puteit face, nu va mai agitati cand nu puteti nici macar sa va taiati cu lama.

Nu mai condamnati pana nu va puneti in pielea "mea"........vorbim dupa ce ati avut macar o incercare

scz pt marele citat dar si tu vorbesti fara sa fii in cunostinta de cauza. de unde stii ca habar n-avem cat tupeu trebuie??? din pacate stiu chiar foarte bine cat trebuie si cat a lipsit pana era sa mor dintr-o tampenie...de fapt doua...prima a fost cam cum esti tu din cate vad....am fost la juma de pas de moarte si totusi nu k m-am gandit ca cineva va plange dupa mine, nu ca maica-mea sau altii m-ar condamna pentru fapta mea, nu din alte motive. m-am oprit instantaneu. chiar daca cel pe care il iubesti zice ca s-ar si omori pentru tine, io n-as zice sa incerci marea cu degetu bagat in manusa ca se poate sa nu simti cat de plina de rahat e viata (scz again)
doua incercari in cateva luni si mi-e rusine cu ele.si au fost intr-o perioada a vietii "geniala", nu stiam nici ce e bine si nici ce e rau...
ah si apropo copilasu....cum a fost dupa prima incercare...vreo usurare ceva? ma gandesc ca cei care incearca o data cad mai rau in disperare. gandeste-te nu de doua ori, o data inainte sa faci ceva la urmatoarea chestie: oameni care chiar NU MAI AU motive reale in viata sa traiasca ar trebui sa recurga la asa ceva? daca cei care au ramas intr-o pereche de kiloti, i-a parasit nevasta/sotu pe care il/o iubea, nau bani nici de apa, nau casa, sunt bolnavi si risca sa moara in urmatoarea iarna de frig nu recurg la SINUCIDERE, tu de ce ai face-o...sa fim seriosi...din dragoste?! uita-te in jurul tau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

in ultimele 3 sapt am auzit de 12 sinucideri NUMAI in media...cazul cu pustiul care s-a aruncat pt profa de romana....as vrei sa ajungi? un caz de sinucidere???zi sincer....si dk ai vreodata nevoie de ceva...ma gasesti aici.
stiu cum e. " Nu mai condamnati pana nu va puneti in pielea "mea" "...nu condamn....niciodata nu condamn. nu-mi pasa ca "doar El nea dat viata"...doar stiu din experienta ca...nu se merita :bang-bang-3:

over & out for now....Moony

"Life is not about the amount of breaths you take, but about the moments that take your breath away"
"cand vine vorba de fericire tin post...fara voia mea"
"..in curand vei vedea viata cu alti ochi..."
moon k-os

Descurcaret
Descurcaret

Re: Ma voi sinucide....

Postby whiz-kid on Sun Nov 04, 2007 5:04 pm

De acord cu Moon k-os.. Pt a te sinucide iti trebuie in anumite clipe mai putin curaj decat pt a le depasi. Iti trebuie un curaj imens ca sa traiesti , ca sa-ti aduni ultimele firimituri de energie si sa continui..;) [ vorbesc tot din experienta]
NU LASA ROSIA MONTANA SA MOARA!
Oamenii sunt mai importanti decat aurul.
SALVATI ROSIA MONTANA!
TOTI AVEM DREPTUL SA TRAIM INTR-UN MEDIU CURAT SI SANATOS..;)
ACTIUNE IN LOCUL VORBELOR!! ;)
whiz-kid

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://whiz-kid.hi5.com

Postby milisss2 on Sun Nov 04, 2007 8:30 pm

whiskeeeey :o :o ai cochetat cu streangu bre ?!?!
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby Snappy on Mon Nov 05, 2007 9:39 am

milisss2 wrote:whiskeeeey :o :o ai cochetat cu streangu bre ?!?!

OFF-Topic
ce indiscret esti milisoi :duel:
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby milisss2 on Mon Nov 05, 2007 3:23 pm

aha ... eu cred ca copchii astia merita pusi pe genunchi si sa le scuturi umpic turu pantalonilor cu o jordie :bang-bang-2:
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby NightCrawler on Thu Jan 10, 2008 12:56 pm

Ce rost mai are sa traiesti dak nu mai ai motvi sa traiesti? Cel putin eu asta ssimt :((
You can fly if you believe in yourself, da ajuta si niste red-bull ;)
NightCrawler

Invatacel
Invatacel

PreviousNext

Return to Sentimente Nocive