If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Liga Campionilor - Champions League

Moderator: uby_4u

Postby Catalin on Sat Aug 26, 2006 1:10 pm

Pe mine nu ma intereseaza de visul lui Becali (desi meritul in mare parte ii apartine), ci ma intereseaza ca baietii au ajuns pana aici.

Milisss, nu te mai da cu parerea inainte, ca tot asa nimeni nu vedea Grecia sa castige campionatul european, Steaua sa ajunga in semifinalele cupei UEFA si as putea continua cu surprizele.

O fi avand Capello 10 clase fata de Oli si jucatori de milioane de euro dar, mai intai trebuie sa faca ordine in echipa ca prea se bat jucatorii pe la antrenamente si asta nu se numeste unitate de echipa. :s104:
De cativa ani, Real aduce cei mai tari si scumpi jucatori din lume si abia se misca in campionat iar in Champions League nu mai zic.
Vorba lui Mircea Lucescu: "Unde sunt prea multe vedete, nu merge treaba deloc pentru ca fiecare trage pentru el."

Nu neg ca pot castiga fara probleme dar nu le-as da credit 100%, sunt roman si cred in Steaua.....grupa este grea si poate nu trecem de ea dar, macar sa nu ne facem de rusine.
Deocamdata am ajuns dupa 10 ani la o performanta minunata in timp ce altii se uita la televizor. :lalala:

"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby milisss2 on Sun Aug 27, 2006 4:11 pm

Just smile an wave boys ... smile and wave :))

Catalin .... nu uita ca nici Mircea Lucescu (tot respectul ! ) nici Oli nici Boloni sau Iordanescu, .. nici unul nu are performanta lui Capello ... adica omul ala chiar stie ce face !
Cat despre unitate ... hahaha ... la Juventus Ibrahimovic si Trezeguet se certau cu Del Piero .. Camoranesi facea scandal de cate ori era schimbat ...ca sa nu mai zic de amenzi date pentru injuraturi sau mai stiu eu ce. Daca nu era Capello se ducea naibii toata unitatea ... nu e un antrenor de mana a 2-a ... omul asta a lucrat numai cu jucatori mari si foarte mari. Sun sigur ca va face ordine la Real.

Ce vreau sa zic e ca marile trofee sunt castigate numai de marii antrenori si de mari jucatori. Eu unul nu cred in sansa stelei de a trece de grupe! ... Tot ce pot spera eu un loc 3 care sa-i promoveze in Cupa Uefa.
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby catza on Sun Aug 27, 2006 6:33 pm

Capello in ultimii 10 ani a castigat 8 campionate asa ca .... e tata lor cand este vb de fotbal :)

Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby Catalin on Mon Aug 28, 2006 5:26 pm

Hooooo baieti, nu va ambalati asa, nu am zis ca Steaua castiga Liga Campionilor.:)
Ati deviat de la subiect, nu se indoieste nimeni de valoarea lui Capello dar mai are de treaba pana sa faca din Real o echipa in adevaratul sens al cuvantului, Juventus e Juventus, Real este Real, peste tot gaseste altceva nu acelasi lucru. Vedem ce face Realul anul asta si mai vorbim dupa aia....poate ma insel eu, dar in ultimii 3 ani de cand nu au mai castigat nimic am avut dreptate.

Milisss, eu sunt optimist desi sunt constient ca sansele sunt mici, insa sunt roman si tin cu ei, acolo nu ai vorbit tu ci antistelistul din tine. :s195:

Oricum, astept Liga Campionilor cu totul nu neaparat ca joaca Steaua. :box:
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby andreeam on Mon Aug 28, 2006 9:19 pm

După egalul

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Diablo_VTTT on Mon Aug 28, 2006 10:06 pm

mai baieti si fete....ce-s cu discutiile astea aprinse?...cel mai bine e to lay back and watch the show...minuni se intampla peste tot...sa ne gandim ca suntem la CM din 2002, iar steaua e senegal si real madrid e franta...
brunet inalt ochi verzi
Diablo_VTTT

Bebelush
Bebelush

Postby Snappy on Tue Aug 29, 2006 11:57 am

@andreeam - alea se numesc "declaratii de suprafata" :D

ma indoiesc ca Real-ului sa ii fie frica de Steaua - si o zic cu mana pe inima :don't-know:

si eu sper sa facem o surpriza si sustin cu tarie ca NIMIC nu este imposibil :)
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby andreeam on Tue Aug 29, 2006 12:45 pm

hai ma si tu imi tai sperantele...eu tot o sa sper la un egal sau mai stii poate ii batem :lalala: 8->
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby catza on Thu Aug 31, 2006 7:29 am

ce imi place ca si anume fetele sunt mereu optimiste.. 8->
well nu vom lua nici un punct in cele 2 meciuri cu Real, mark my words, I will eat my hat :mrgreen:
Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby skip on Wed Sep 13, 2006 1:23 pm

Un adevarat regal fotbalistic aseara
rezultatele :
grupa A :Chelsea
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

PreviousNext

Return to FOTBAL