If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Libertatea in familie

Gelozie excesiva? Tentative de Sinucidere? Ura? Antipatie? Acestea si multe altele sunt sentimente care duc la degradarea umana. Sa discutam liber despre ele.

Re: Libertatea in familie

Postby nu_conteaza_nicku on Fri Dec 07, 2007 1:49 am

am vazut ka cineva a citit si a interpretat ce am postat eu..deci ma simt datoare sa dau cateva explicatzii..in primul rand NU sunt vreo drogata sau mai stiu eu ce..nu sunt nici vreo repetenta sau ceva de genu..e adevarat acum ka nu sunt nici o adolescenta model..sincera sa fiu nu imi doresc absolut deloc asta si nici nu as putea fii...in ciuda tuturor spuse eu chiar cred ka am un viitor bun care ma asteapta,si nu am facut pana acum nimic care sa ma rusineze sau care sa imi ridice probleme mari in viitor..si da e adevarat poate am avut libertate multa .f bine,nu am trecut pana acum prin viata aiurea..mi am facut aproape toate placerile,dar le am facut cu cap aja cum le voi face si de acum incolo..si ce e aja rau ka fumez de la 15 ani cu bunicii mei?oricum as fii fumat ..asta au spus si ei..si atunci de ce sa ma ascund sau sa nu le spun de situatia mea scolara?pt ka normal m au ajutat.,.uneori am facut anumite lucruri pe care daca nu le as fi facut as fi ramas poate cu vreo parere de rau si nu am vrut asta.cunosc destui care sunt ingraditi de parintii sa faca anumite lucruri(prietene kare au 20 si cv de ani si intra la 8 sera in casa si karora parintzii le au ales facultatea si etc..) si nu prea sunt aja fericite.asta nu inseamna ka daca am avut libertate si multe lucruri care mi le am dorit nu m au iubit sau nu le a pasat de mine...in fine ideea e ka asta sunt eu..sunt multzi kare ma judeca si in viata reala ka sa zic aja..aja ka nu ma mai mir ka si aici pe forumul asta sunt criticata... :mancand:

nu_conteaza_nicku

Invatacel
Invatacel

Previous

Return to Sentimente Nocive