If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Legile vietii

Stii vreo gluma buna sau o intamplare amuzanta? Ori vrei pur si simplu sa razi? Aici e cel mai bun loc !!!

Legile vietii

Postby copilasu_l on Fri Mar 14, 2008 8:14 am

"atunci cind ai nevoie sa descui o usa, cu miinile ocupate de zece pungi mari si grele... cheia se va afla in buzunarul opus miinii pe care cu greu ti-ai eliberat-o". ( Legea Degeabasuni)

"singura data cind poarta se inchide singura e atunci cind ai lasat cheile pe dinauntru". ( Legea Futuipastelemasiidecheie)

"cind ai miinile pline de unsoare incepe sa te gidile nasul".. ( Legea Nasuvreauntura )

"cind ti se pare ca totul merge foarte bine... e pentru ca ai trecut cu vederea ceva important...". (Legeaimitragpalme)

"daca reusesti sa-ti pastrezi calmul cind toti din jurul tau sint disperati... e pentru ca nu ai priceput pe deplin gravitatea problemei".( Legea incanapicatmoneda )

"problemele nu se creeaza, nici nu se rezolva, ele doar se transforma!". (legea astanueviata)

"vei ajunge fugarind la telefon exact cit sa mai auzi cum cineva incide receptorul". ( Legea ghicicineafost )

"mereu sint doua filme bune pe doua programe diferite la televizor....dar mereu la aceasi ora". ( Legea isibatjocdenoi )

"Probabilitatea de a te pata in timpul mesei creste direct proportional cu necesitatea de a-ti pastra haina curata! (Legea numaiflescai)

"orice corp omenesc scufundat intr-o vana facint o baie relaxanta cu spuma face sa sune telefonul!". (legea cinedracusunaloraasta)

"orice corp omenesc asezat pe WC face sa sune suneria de la intrare! ". (Legea nicisamacacinlinistenupot)

"viteza vintului creste direct proportional cu pretul coafurii recent facute!". (Legea chelulnuseagita)

"Daca, dupa multi ani, te decizi si arunci ceva ce nu ai folosit demult.... Nu vor trece nici trei zile si vei avea absoluta si urgenta nevoie exact de acel obiect!". (legea sa-mibagpiciorul)

"Mereu cind ajungi punctual nu va fi nimeni sa te Vada, dar cind intirzii doar 5 minute... vor fi toti deja prezenti ... si toti se vor uita la ceas si vor clatina din cap! (Legea n-amaripilapicioare)

"nu lua prea in serios viata, la urma urmei oricum nu scapi viu din ea!". :bebelush: :betia:

95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Re: Legile vietii

Postby MoshCraciun on Sun Mar 16, 2008 1:41 pm

OFF-Topic
continuand cetitul din paginile Discuta-Liber.....colt stanga sus: "Legile vietii" rand urmator: "Controleaza-ti orgasmul, EjaControl te ajuta sa ejaculezi cand vrei tu! Produs garantat 100% " ... :))

dom'le...adevarul este ca...cacofonic vorbind....controlul orgasmului este una dintre cele mai importante legi ale vietii...... Comandati EjaControl.. :bravooo: .. Eu l-am comandat si viatza mea s-a schimbat total...No mor 30secunde rezistenta cu tot cu preludiu...No mor "gata draga?! nici n-am apucat sa ma incalzesc!"... Acum..datorita acestui produs miraculos..sunt cel mai bou asa ma alinta prietena..o spune ea cam cu draci parca..dar tot alin cred ca este,nu? : p comunal din orasul satal in care locuiesc la tzara! 8-) Incearca si nu vei regreta!! :face-baie:

later edit....Nu apare tot timpul EjaControl in colt sus acolo stanga....cum il prindeti la oferta... :P
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Return to Nu uita sa zambesti si azi