nici nu vreau sa aud ce alte idei le vor trece prin cap oamenilor. Nu e de ajuns ca avem inundatii primavara, seceta vara si atatea probleme?!?! Tara arde si noi legalizam prostitutia si drogurile

nici nu vreau sa aud ce alte idei le vor trece prin cap oamenilor. Nu e de ajuns ca avem inundatii primavara, seceta vara si atatea probleme?!?! Tara arde si noi legalizam prostitutia si drogurile

Crezi ca prostitutia e o meserie mai usoara? Tu te gandesti la fetele alea? Eu cand vorbesc despre legalizarea prostitutiei ma gandesc IN PRIMUL RAND la situatia fetelor nu a pestilor, statului, "consumatorului". oare fetele alea nu merita un cadru mai civilizat in care sa-si practice "meseria"? Eu am mai recomandat si mai recomand: cititi "11 minute" de Paulo Coelho sa vedeti ce poate impinge spre prostitutie si cate regului nescrise si civilizate are aceasta meserie cand e practicata in alte conditii. 
din punctul meu de vedere.
skumpika wrote:oare fetele alea nu merita un cadru mai civilizat in care sa-si practice "meseria"?

sorcerer wrote:ai citit ce a scris Snappy cand a creat topicul?

vera wrote:nu cred ca vrem ca Romania sa aiba imaginea Thailandei unde se spune ca este cea mai dezvoltata "industrie a sexului"...
plus ca practicantele oricum sunt multe si de toate categoriile si varstele

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests