If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Legalizarea prostitutiei = ???

sectiune dedicata educatiei sexuale.

ATENTIE: mesajele cu un continut vulgar vor fi sterse fara ca autorul sa fie anuntat de acest lucru...

Postby Sorcerer on Wed Apr 19, 2006 10:23 am

Asa cum am scris si in topicul despre legalizarea drogurilor... Ganditi-va cate tari au facut pasul asta, si care tari; la noi ar fi raiul pe pamant pentru traficantii de carne vie, Tailanda ar deveni copil mic pe langa noi; ganditi-va ca suntem aproape de Europa de Vest, cati perversi sunt acolo, si cati sunt si la noi... am concura chiar si cu rusii, sau cu fostele tari sovietice... eu spun ca depinde mult si de contextul tarii; iar la noi nu se pune problema asta, sau ar trebui sa nu se puna :sht-up: nici nu vreau sa aud ce alte idei le vor trece prin cap oamenilor. Nu e de ajuns ca avem inundatii primavara, seceta vara si atatea probleme?!?! Tara arde si noi legalizam prostitutia si drogurile ~x(

What is The Matrix?
Sorcerer

Chat-uitor
Chat-uitor

Location: Calea Lactee, planeta Pamant, continentul Europa, Romania, Galati
hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby alo_salvarea on Wed Apr 19, 2006 10:47 am

@andreeam: dece va creste? poate sa scada... foarte multe o fac din lipsa banilor si aunui alt loc de munca si fac asta benevol... nu vorbesc de cele fortzate... vor mai fi si fortzate chiar daca le legalizeaza... dar numarul celor care o vor face de buna voie eu zic ca va scadea ... dece? traiul decent oferit de bunastarea materiala acumulata intr-o perioada de practica a meseriei intr-un loc sigur si protejat le va determina sa vrea si sa ceara mai mult de la viata... si vor cauta alt loc de munca... nu cred ca prostitutia fortata va disparea...

@andreeam: crezi ca fetele se vor inmultii in astfel de locuri? dece? dece ar face-o ... tinand cont ca nu le forteaza nimeni?
Image
Crazy.... :s195: :s195: :s195:
alo_salvarea

Descurcaret
Descurcaret

Postby andreeam on Wed Apr 19, 2006 10:56 am

pt k nu este o meserie la care sa depui atata efort....este ceva mai...lejer.si am zis ca noi romanii suntem asa comozi....

si ziceai tu ca nr femeilor va scadea pt k isi vor strange bani pt dupa.....nu cred eu ca se vor lasa de practicarea prostitutiei pt k asta va insemna sa duci un trai decent...si ele in perioada in care se prostitueaza sunt invatate sa stea oleak mai in puf si dupa sa aiba strictul necesar...nu prea le place....

am citit mai multe reportaje si de asta vb...

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby skumpika on Wed Apr 19, 2006 11:04 am

@sorcerer Accepti ideea de prostitutie in felul in care exista? Accepti faptul ca exista si nu va fi eradicata? E un fapt cat se poate de real. Nu ai vrea sa nu mai vezi fetele la colt de strada imbracate vulgar si facand semne indecente?

Ce treaba au inundatiile si seceta cu drogurile si prostitutia? Sunt probleme care trebuie rezolvare si pentru asta avem alegeri din 4 in 4 ani, sa se ocupe alesii de ele.

@andreeam Sa-mi spui cum "citesti" reportajele. :s099: Crezi ca prostitutia e o meserie mai usoara? Tu te gandesti la fetele alea? Eu cand vorbesc despre legalizarea prostitutiei ma gandesc IN PRIMUL RAND la situatia fetelor nu a pestilor, statului, "consumatorului". oare fetele alea nu merita un cadru mai civilizat in care sa-si practice "meseria"? Eu am mai recomandat si mai recomand: cititi "11 minute" de Paulo Coelho sa vedeti ce poate impinge spre prostitutie si cate regului nescrise si civilizate are aceasta meserie cand e practicata in alte conditii.
Orice drum parcurs pana la capat duce exact nicaieri. Escaladeaza muntele doar atat cat sa te convingi ca e munte. Din varful muntelui nu poti sa vezi ca e munte.
Frank Herbert ~ "Dune"
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby andreeam on Wed Apr 19, 2006 11:17 am

e o meserie la care depui efort mintal.....;) din punctul meu de vedere.

skumpika wrote:oare fetele alea nu merita un cadru mai civilizat in care sa-si practice "meseria"?

da oare fetele astea dc nu-si pun mainile la munca? hmm?au 2 maini si 2 picioare ca toti...dc se folosesc ele de corp? ce-ar fi sa ne prostituam toate fetele din romania? ce-ar mai ramane din tara asta?

andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Sorcerer on Wed Apr 19, 2006 11:27 am

@skumpika: nu accept prostitutia asa cum exista acum, dar nu pot fi de acord nici nu legalizarea; nu am folosit serviciile lor si nici nu le voi folosi vreodata (asta ca sa ma exprim mai diplomat); legalizarea nu va face sa dispara prostituatele ilegale, gandeste-te ca vor pierde bani cu taxele; by the way, ai citit ce a scris Snappy cand a creat topicul? acolo ai date reale, tocmai din tarile in care s-a legalizat prostitutia

Cand spuneam despre seceta si inundatii ma gandeam ca alesii ar trebui sa se ocupe cu asta si sa lase legalizarea prostitutiei... idei de genul asta aruncare in presa distrag atentia de la adevaratele probleme... Si inca ceva: o carte de Coelho ramane o carte!

Edit: sorry, eram prins in idei si am gresit! My bad, Keira! :bebelush:
Last edited by Sorcerer on Wed Apr 19, 2006 11:41 am, edited 1 time in total.
What is The Matrix?
Sorcerer

Chat-uitor
Chat-uitor

Location: Calea Lactee, planeta Pamant, continentul Europa, Romania, Galati
baiat / fata ?: baiat

Postby andreeam on Wed Apr 19, 2006 11:30 am

sorcerer wrote:ai citit ce a scris Snappy cand a creat topicul?

[ot] keira l-a creat;)[/ot]
Last edited by andreeam on Wed Apr 19, 2006 9:25 pm, edited 1 time in total.
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby alo_salvarea on Wed Apr 19, 2006 11:40 am

daca te prostituezi de buna voie si nesilita de nimeni inseamna ca ai dreptul sa te prostituezi... cine suntem noi sa spunem ca este o munca usoara sau grea? nu cred ca a practicat-o careva si a spus ca e usor? nu toti barbatii pot fi satisfacuti lafel ... sa faci sex pe placul fiecaruia e o arta zic eu ... iar daca ele se pricep la asta si vor sa o faca ... eu zic ca decat sa o faca in conditii mizere mai bine intr-un cadru civilizat... nu se pune problema ca nu o vor mai face ... daca vor sa o faca o fac oricum...

si totusi cred ca nu isi folosesc doar mintea... ci si mainile si picioarele ... si dealtfel tot corpul ... :s099:
Image
Crazy.... :s195: :s195: :s195:
alo_salvarea

Descurcaret
Descurcaret

Postby vera on Thu Apr 20, 2006 3:19 am

din punctul meu de vedere... categoric nu!

mi se pare cea mai mare idiotenie sa legalizezi sexul pe bani... de ce?
cred ca prima consecitza ar fi faptul ca s-ar inmultzii practicantele shi le-am gasi pe toate strazile plus ca probabil s-ar inmultzi shi numarul celor care apeleaza la ele. nu cred ca vrem ca romania sa aiba imaginea Thailandei unde se spune ca este cea mai dezvoltata "industrie a sexului"...
'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Postby copilasu_l on Thu Apr 20, 2006 7:42 am

vera wrote:nu cred ca vrem ca Romania sa aiba imaginea Thailandei unde se spune ca este cea mai dezvoltata "industrie a sexului"...

Nici eu, dar mi-ar place sa am o zona in Galati "red district" :lalala: plus ca practicantele oricum sunt multe si de toate categoriile si varstele :rosii:
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

PreviousNext

Return to Educatie Sexuala