ma mir ca pana acuma nu am raspuns la topicul asta:)
Sunt 100 % IMPOTRIVA LEGALIZARII DROGURILOR!
Am fost si in Olanda (daca tot se discuta aici atat de Olanda) si in cofee shop-urile (locurile unde este permisa comercializarea marijuanei si a altor droguri "USOARE") si pot sa va spun ca nu am vazut acolo oameni intelectuali, ci mi se pareau toti persoane destul de slabe psihic care nu au rezistat tentatiei si pe care se vedea destul de clar ca sunt consumatori...
Chiar daca ma gandesc ca nu se va pune niciodata, in nici o tara problema legalizarii drogurilor puternice (gen cocaina, heroina, extasy) eu nu sunt de acord nici cu legalizarea drogurilor slabe!
Orice ar zice oricine "efectele pozitive" pe care le zic unii ca le au (gen euforie, stare de relaxare) nu merita nici pe departe pentru a suferi atatea efecte negative. In jurul meu cunosc multi oameni care iau ocazional marijuana sau mai ales shit (polen comprimat... arata ca si o bucata de ciocolata, se faramiteaza si se pune intr-o tigara normala) desi nu sunt dependenti... si pot sa afirm ca sunt persoane inteligente si capabile sa ia decizii responsabile in viata lor. totusi in aceasta privinta nu cred ca procedeaza cum trebuie.
Legalizarea anumitor droguri ar produce in timp o acceptare usoara a lor(poate nu din partea tuturor). Exact cum acuma tigarile sau alcoolul sunt acceptate in societate ca fiind nocive, lumea le consuma ... si mie imi place sa mai beau un pahar (sau 2 ...

) desi stiu ca nu e bun... recunosc sunt slab ... asa vor putea zice si multi altii cand vor incepe sa consume droguri, desi responsabilitatea e a lor 100% - "daca altii accepta asta si consuma de ce sa nu fac si eu?"
Si pt cei care dau exemplul Olandei si a celebrelor cofee shop: stiti ca doar au reusit sa atraga o multime de turisti care vin doar pt asta acolo? Oameni din categorii sociale destul de indoielnice care merg in Amsterdam sa pentru a petrece cateva zile "sparti"... Geniala idee de vacanta !!!... nu?
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!