If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Legalizarea drogurilor = ???

Discutii despre droguri, alcool, homosexualitate si alte anomalii si dependente prezente in lume

Credeti ca drogurile ar trebui legalizate?

Da
7
22%
Nu
24
77%

Total votes : 31

welll posibil sa ma insel

Postby demon on Sat Jul 29, 2006 2:16 pm

Mindlord... nu stiu exact dak in italia... am sa ma interesez mai bine si am sa iti spun exact unde...dar restul detaliilor sunt exacte... se vand legal o cantitate mica de droguri .. :)

sunt ceea c sunt...comentarii si obiecti .. scrieti un mail ... :)
demon

Descurcaret
Descurcaret

Postby copilasu_l on Sat Jul 29, 2006 6:06 pm

@demon - cred ca vorbesti de Olanda
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Copilu ...

Postby demon on Sat Jul 29, 2006 8:49 pm

Cred k ai mare dreptate... :) ..ee ma mai incurc si eu borcanele putin .. :lalala: oricum...crede cineva k sistemu lor ar putea functiona si la noi? eu cred k nu...ar fi si mai naspa.. :d

sunt ceea c sunt...comentarii si obiecti .. scrieti un mail ... :)
demon

Descurcaret
Descurcaret

Postby copilasu_l on Sat Jul 29, 2006 8:52 pm

Probabil daca am ajunge la nivelul ala de educatie\gandire, poate ca ar merge si la noi o prajitura "indulcita" cu droguri, sau o tigare mai "speciala". Dar deocamdata....nu
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby MindLord on Mon Jul 31, 2006 4:31 pm

ma mir ca pana acuma nu am raspuns la topicul asta:)
Sunt 100 % IMPOTRIVA LEGALIZARII DROGURILOR!
Am fost si in Olanda (daca tot se discuta aici atat de Olanda) si in cofee shop-urile (locurile unde este permisa comercializarea marijuanei si a altor droguri "USOARE") si pot sa va spun ca nu am vazut acolo oameni intelectuali, ci mi se pareau toti persoane destul de slabe psihic care nu au rezistat tentatiei si pe care se vedea destul de clar ca sunt consumatori...
Chiar daca ma gandesc ca nu se va pune niciodata, in nici o tara problema legalizarii drogurilor puternice (gen cocaina, heroina, extasy) eu nu sunt de acord nici cu legalizarea drogurilor slabe!
Orice ar zice oricine "efectele pozitive" pe care le zic unii ca le au (gen euforie, stare de relaxare) nu merita nici pe departe pentru a suferi atatea efecte negative. In jurul meu cunosc multi oameni care iau ocazional marijuana sau mai ales shit (polen comprimat... arata ca si o bucata de ciocolata, se faramiteaza si se pune intr-o tigara normala) desi nu sunt dependenti... si pot sa afirm ca sunt persoane inteligente si capabile sa ia decizii responsabile in viata lor. totusi in aceasta privinta nu cred ca procedeaza cum trebuie.
Legalizarea anumitor droguri ar produce in timp o acceptare usoara a lor(poate nu din partea tuturor). Exact cum acuma tigarile sau alcoolul sunt acceptate in societate ca fiind nocive, lumea le consuma ... si mie imi place sa mai beau un pahar (sau 2 ... :P) desi stiu ca nu e bun... recunosc sunt slab ... asa vor putea zice si multi altii cand vor incepe sa consume droguri, desi responsabilitatea e a lor 100% - "daca altii accepta asta si consuma de ce sa nu fac si eu?"
Si pt cei care dau exemplul Olandei si a celebrelor cofee shop: stiti ca doar au reusit sa atraga o multime de turisti care vin doar pt asta acolo? Oameni din categorii sociale destul de indoielnice care merg in Amsterdam sa pentru a petrece cateva zile "sparti"... Geniala idee de vacanta !!!... nu?

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby hybrid on Fri Apr 13, 2007 1:12 pm

sa se legalizeze
Image
hybrid

Invatacel
Invatacel

Postby not_so_innocent on Tue Apr 17, 2007 2:42 pm

Nu am incercat niciodata si nici nu vreau sa incerc> Ala care le-a inventat e un idiot; sa ne fereasca Dumnezeu de asa ceva.
Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby uby_4u on Tue Apr 17, 2007 9:17 pm

Dumnezeu ca Dumnezeu.. dar intai sa ne ferim noi insine de asa ceva
Nu stiu unde va duce - dar sigur nu va aduce nimic bun. Si asa sunt destule medicamente care luate in exces au acelasi efect ca si drogurile. (Vreti exemple? :mrgreen: stiu destule). Daca ar fi legalizate ar fi la indemana oricui.. la ce bun?... :don't-know:
'Cuz green it's a fine colour
uby_4u

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby jADI on Tue Apr 17, 2007 9:26 pm

Corect. Ce vrea sa zica de fapt gajica de mai sus este ca, nefiind interzis, nu mai are niciun farmec. :(

Nu vedeti ca pufaim ca nebunii tigarile?! Nu mai simtim niciun gust. Dar ia sa fumezi stiind ca poa' sa vina taica-tu in orice clipa, sa-ti traga una.
GOD DAMN IT! ~x(
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby RuningAway on Fri Jun 08, 2007 9:37 am

Hai sa legalizam si crima, si violenta si furturile si violul si tot ce ne-ar putea distruge. Macar sunt legale si tentativa de a le incerca e mai mare.

Consider ca sunt EGOISTI cei care sustin o asemenea ....nici nu stiu cum sa ii spun.
Image
"Lumea e plina de nefericiti ce vorbesc despre fericire"
RuningAway

Descurcaret
Descurcaret

PreviousNext

Return to Anomalii si dependente