If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Leacuri/ tratamente pentru gripa

Cum se iau anumite boli? Cum se trateaza? Ce fel sunt spitalele in lume? Dar doctorii? Cum sa traim sanatos? Iti suna cunoscut astfel de intrebari? Daca DA haideti sa le raspundem impreuna.

Leacuri/ tratamente pentru gripa

Postby Nina on Fri Oct 13, 2006 1:57 pm

Intrucat mama mea e racita (dar se trateaza), Voodoo abia si-a revenit din raceala peste raceala :*, iar mie imi acm curge nasucul, am decis sa va impartasesc si voua din secretele mele in combatut raceala....
Bineinteles, astept de la voi acelasi lucru...aveti voie sa folositi si denumiri de produse de la farmacie (imi da Snappy in cap mie daca nu e voie :P )

Preferatul meu e CEAIUL DE LAMAIE. Reteta:
Iei o lamaie, pui la fiert cam 2-3 cani de apa. tai lamaia in doua, ii storci zeama, apoi scoti pulpa si o pui in apa care fierbe deja(doar pulpa care a ramas, si putina coaja ptr culoare)..lasi sa fiarba cateva minute, si cand opresti focul pui adaugi si zeama de la lamaie....se indulceste dupa gust!
La mine are efect miraculos acest ceai....

Si inca ceva, daca esti racit/a, este foarte benefic sa iti iei de la plafar ulei esential de lamaie(neaparat de la plafar si sa fie buuun, insisti)...si pui in cada, cand faci baie, conform indicatiilor de pe prospect, cel mai probabil 3, maxim 5 picaturi intr-o lingura de lapte sau putin gel de dus...apoi direct in apa...te va relaxa propund(n-am crezut, dar merge), va favoriza transpiratia, vei dormi ca un prunc si a doua zi vei avea un chef nebun de viata...

Enjoy!

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby jADI on Fri Oct 13, 2006 2:08 pm

Un leac pentru gripa este... prevenirea. :P Si nu, nu glumesc.
Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby s3v3r on Fri Oct 13, 2006 2:35 pm

jADI wrote:Un leac pentru gripa este... prevenirea. :P Si nu, nu glumesc.

chiar fcel mai bun putem zice :) :s195:

Are you sure?? :-s
s3v3r

Descurcaret
Descurcaret

Location: locatia ZERO va transmit in direct ... br/ct :))=))

Postby Catalin on Fri Oct 13, 2006 3:34 pm

Cand racesc cel mai sanatos leac este 1 pliculet de Fervex si sunt ca nou. Imi mai plac siropurile pentru gat care sunt eficiente si bune la gust.....atat.
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby rox on Fri Oct 13, 2006 3:36 pm

sexu'... invinge raceala si gripa;)

de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby MindLord on Fri Oct 13, 2006 5:11 pm

bai uite cine stie leacurile cele mai bune! Bravo Rox! Chiar ala e. Si mie mi se pare ca are numai avantaje: gratis (sper ca nu aveti de gand sa mergeti la ... pentru a scapa de gripa :P), placut (de obicei asa ar trebui sa fie) plus ca la mine se dovedeste foarte eficient... desfunda nasul, ajuta la respiratie, transpiri un pic si scade febra, plus ca asemenea tuturor sporturilor intareste organismul :D
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby jADI on Fri Oct 13, 2006 10:07 pm

[ot]Si daca... ai 80 de ani/esti frigid(a)/ai SIDA/esti timid etc?! Mori.
Fiti seriosi. Nina a fost.

LE: te cred ca la tine functioneaza, dar eu poate chiar vreau un sfat. Glumim, nu-i problema, dar incadrati in offtopic - hmmm... n-ar trebui :)) - doar nu capat gripa si incep sa dau din fund. WTF, bitches?! :| A, da: e contagioasa. :s099: [/ot]

Eu nu prea stiu de gripa, stiu doar ca trebuie sa-mi mentin o temperatura cat de cat ridicata a corpului; in schimb poate va va fi de ajutor ACEST SITE. App, stiati ca e perioada (recomandata) vaccinarilor antigripale?! :s172:
Last edited by jADI on Fri Oct 13, 2006 10:30 pm, edited 3 times in total.
Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby MindLord on Fri Oct 13, 2006 10:21 pm

jADI sa stii ca la mine chiar functioneaza! pe bune... cred ca ar trebui sa am gripa mai des, ca asa m-as simti obligat sa fac sex :))
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Leon on Sun Oct 15, 2006 1:47 pm

da si la mine a functionat faza cu sexul.
eram racit ...sex...si gata
deci.......
Razi cand inima-ti plange....

Numai cei puternici sunt cruzi blandetea e a celor slabi.
Leon

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Snappy on Tue Oct 17, 2006 5:36 pm

jADI wrote:[ot]Fiti seriosi. Nina a fost.[/ot]
[ot] :s146: :s016: [/ot]
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy