If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

iubirea la modul absolut

Hai sa vedem ce ziceti voi? Care este parerea voastra? Ce este pentru voi dragostea - iubirea?

Re: iubirea la modul absolut

Postby Micha on Tue Jun 10, 2008 6:47 pm

dar eu nu vreau o iubire in care sa fiu total dependenta de cel de langa mine... vreau sa pot fi in continuare capabila sa ma gandesc si la mine atunci cand e cazul, sa pot sa iau decizii care sunt bune pt mine atunci cand e cazul, sa pot sa-l refuz cand nu sunt de acord cu el atunci cand e cazul. Nu vreau ca el sa fie TOTUL. Pt mine asta inseamna absolutul : el sa fie centrul universului meu. Si nu as vrea sa ma vad in pozitia ca nu as sti ce sa fac fara el daca doamne fereste se intampla ceva rau. Da, vreau sa iubesc pana la soare si inapoi, vreau sa fie important pt mine, cel mai important dintre barbati, sa nu-mi doresc pe altcineva decat pe el dar nu vreau ca toata lumea mea sa se invarta in jurul lui si a acestei iubiri. Nush daca explic prea bine, ideea e ca absolut pt mine inseamna renuntarea la tine si tarit doar pt celalalt ceea ce eu refuz cu desavarsire. Cum spuneai si tu keira, iubirea e egoista, doar ca eu sunt de parere ca egoismul acesta trebuie sa ma tina rationala si putin independenta

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Previous

Return to Ce-i iubirea ?!?