If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Intrebare

Aici se afla subiectele care nu au mai primit raspuns de mult timp. Voi sunteti cei ce alegeti daca le readucem la viata sau nu. Le vreti inapoi? Scrieti in ele si noi le vom muta in forum-ul corespunzator.

Intrebare

Postby onix on Tue Aug 14, 2007 4:03 am

Trebuie sa imi dau lucrarea de diploma la legat. Puteti sa imi recomandati si mie un centru unde au modele frumoase de coperti si nu costa mult? (nu de alta, dar trebuie sa leg 4 exemplare)

,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Postby MindLord on Tue Aug 14, 2007 12:45 pm

vezi draga oana daca te-ai pus sa scrii si tu lucrare mare ? daca aveai 3 pagini nu aveai nici o pb cu legatul :P

si ah... ce ti-as putea eu recomanda nu prea cred ca te-ar incanta atat pe cat iti doresti :D
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Nina on Tue Aug 14, 2007 4:49 pm

Eu am legat undeva in centru, am dat 20 lei noi parca si a iesit minunat...si au multe modele.
Nu stiu daca ti se pare mult sau putin, dar nu cred ca gasesti mai ieftin.
Iti dau detalii daca nu gasesti mai ieftin.

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby onix on Tue Aug 14, 2007 9:34 pm

Pai 20 de lei e in regula, eu nu voiam sa fie mai mult de 30.
Unde in centru mai exact? Mi-a zis si Snappy de unul vis-a-vis de Hotel Dunarea, pe langa Altex. E vorba despre acelasi magazin?
,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

onix

Pasional
Pasional

Postby onix on Fri Aug 17, 2007 3:37 pm

Am fost la tipografia pe care mi-au recomandat-o Nina si Snappy. Azi am ridicat cele 4 exemplare, sunt foarte frumos lucrate. A costat 20 RON/exemplar, cum a zis si Nina. Mersi Nina & Snappy pentru recomandare >:D<

onix

Pasional
Pasional

Return to - DIN TRECUT -