If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Intrebare de final!

Aici se afla subiectele care nu au mai primit raspuns de mult timp. Voi sunteti cei ce alegeti daca le readucem la viata sau nu. Le vreti inapoi? Scrieti in ele si noi le vom muta in forum-ul corespunzator.

Intrebare de final!

Postby adler on Mon Oct 31, 2005 12:43 am

Este un mesaj mai macabru... ceva mai sumbru ... dar... am vazut asta intr-un film..si mi se pare destul de interesant

Just think about this:

Daca ai fi intins intr-un cosciug, inainte de a fi inmormantat, inconjurat de toti cei dragi tie, ce ai vrea sa ii "auzi" zicand despre tine?.ce ai vrea sa ii "auzi" gandind despre tine?

imagineaza-ti gandurile lor..ce vor sa zica..ce vor sa faca... ce vor face dupa...

chill..it's just a question... tranquillo!!!

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Cherry on Mon Oct 31, 2005 2:21 am

Macabru rau de tot .... :)) Pai pur si simplu ash vrea sa vad k le-a pasat de mine. Dar nu ash vrea sa vad pe nimeni trist atunci cand voi muri...Toata lumea trebuie sa se bucure pt binele meu...pt k am scapat de lumea asta mizerabila. Deci nu vreau sa vad nici o lacrima. Vreau sa ii simt gandind ceva de genu : Nu a trecut degeaba prin viata. Pt k cel mai mult imi doresc sa las ceva in urma mea. Sa fac ceva bun pt lumea in care traiesc. Pt planeta asta care ne da de toate iar noi o distrugem k looser-ii =))
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby cartush on Mon Oct 31, 2005 3:07 am

Hmm...m-am gandit de multe ori ce ar simti cei mai buni prieteni daca as trece in nefiinta! Ma uitam la ei si in mintea mea erau mii de intrebari, apoi vedem sinceritatea din ochii lor si-mi venea sa plang!
Pe de alta parte...ar fi super tare...motoare multe, oameni care au intrerupt orice activitate de bucurie sau de necaz, unii pentru ca nu le venea sa creada, altii pentru a fi siguri ca am murit pe bune si nu e doar o gluma buna...ehh...faze de astea!
Sorry daca am dat dovada de un umor macabru, dar...interesanta ideea! ;)

Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

baiat / fata ?: fata

Postby Catalin on Mon Oct 31, 2005 3:19 am

M-am gandit si eu uneori la treaba asta insa, chiar as vrea sa stiu pentru cine am contat cu adevarat in viata. As vrea sa nu planga nimeni, urasc chestia asta, cand a murit mama eu nu am plans pentru ca eram foarte mic insa, am plans mai tarziu cand am inceput sa fiu barbat in toata firea si sa-i simt lipsa. :(
Ca si Cartush, as vrea sa fie numai motoare turate la maxim( si mai ales celebra fraza:"I-ar fi placut foarte mult treaba asta"), sa fie zgomot si agitatie nu tacere profunda si lacrimi amare.
Si as mai vrea ca cineva sa spuna cate ceva despre mine, mi-ar placea sa stiu ce cuvinte gaseste fiecare pentru mine la capat de drum.
Catalin

membru special
membru special

Postby Snappy on Mon Oct 31, 2005 11:00 am

de cuvinte am avut parte destul in viata ;)

vreau zambete pe buze... nu zambete de veselie, ci zambete de nostalgie.. aaaa - si sa nu ma priveasca NIMENI - ori incinerat, ori cu capacul pus. cui nu-i convine sa ma pupe-n puncte-puncte :D

cum a zis Cartush si la mine ar veni lumea sa se asigure ca am murit (ca dehhh... drac mort mai rar vezi =)))

in rest? :-? singurele persoane pe care nu as vrea sa le "vad" in ziua aia sunt parintii mei pt ca nu mi-ar placea ceea ce as vedea :| (too much pain in their eyes - i know it for sure)

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby milisss2 on Mon Oct 31, 2005 4:42 pm

... duca-se ....

Ne vom intalni in cer ... poate
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby PhaseR on Mon Oct 31, 2005 5:08 pm

Eu nu vreau sa-mi zica ei nimic! Vreau eu sa ma trezesc si sa le spun ...

"Plecati in p!**@ mamii voastra acasa! Toata viata nu v-a durut in cur de mine, acum chishatzi ochii acilea degeaba ... huoooo" :D

Numai bine!
Only a life lived for others is a life worthwhile. - Albert Einstein
PhaseR

Descurcaret
Descurcaret

Postby adler on Mon Oct 31, 2005 5:35 pm

[ot]hey.. just be serious ;) ... incercam sa scot un raspuns din suflet..din inima[/ot]
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby MIIB on Mon Oct 31, 2005 6:41 pm

eu nu m-am gandit la asta ca EU SUNT NEMURITOR . Dar daca totusi s-ar intampla cred ca nu as vrea sa aud nik sau poate ceva de bine ca sa stai o eternitate IN HELL is not so fun. Dar cred ca daca am suportat viata poate o sa suport si asta si atunci le arat eu lor!!!!! :evil:
MIIB

Pasional
Pasional

Postby guiness on Wed Nov 02, 2005 1:13 am

nu ma intereseaza ce ar zice

si in plus, cu mare lucru nici nu prea m-ar ajuta in situatia respectiva

iar despre prezent... i don't give a shit :)

in mare la inmormantari se vorbeste "de bine"

imi amintesc ca am citit undeva sau nush exact... oricum Mark Twain, la inmormantarea unui bun prieten si scriitor a zis....

"A trecut in nefiinta, hm... nici eu nu ma simt prea bine... dar.... " :)

asa ca....

keep on :P
My name is Bond, Vaga BOND!
guiness

Pasional
Pasional

Next

Return to - DIN TRECUT -