If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Îngrijirea corporala.

Cum se iau anumite boli? Cum se trateaza? Ce fel sunt spitalele in lume? Dar doctorii? Cum sa traim sanatos? Iti suna cunoscut astfel de intrebari? Daca DA haideti sa le raspundem impreuna.

Epilat sau nu?

Da! [F]
9
56%
Nu! [F]
2
12%
Ma epilez. [B]
2
12%
Nu ma epilez. [B]
3
18%

Total votes : 16

Îngrijirea corporala.

Postby Guy Fawkes on Sun Aug 19, 2007 5:21 pm

Asta e mai mult pentru fete... câte dintre voi preferă un bărbat păros unuia care se epilează (peste tot :P)? Votaţi cu Da! sau Nu!

Eu am dat mai mult peste tipe care mă preferau mai păros, iar asta era cam aiurea pentru că mie-mi place să mă îngrijesc (aş putea spune că-s metrosexual). ~x(

P.S. Băieţii pot vota şi ei, dacă o fac sau nu.

P.P.S. Mai are rost să spun că nu vreau să văd un fir de păr pe corpul ei? :D

Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby axel on Sun Aug 19, 2007 5:41 pm

barbtii asemeni femeilor tb sa aiba grija de ei....sa se ingrijeasca ce-i drept daca are par pe picioare sau pe piept nu ma deranjeaza dar ATAT!
Asa cum si noi fetele stim si ne facem timp pt a ne aranja pentru voi..barbatii nu vad dc voi nu ati face acelasi lucru....
SO I vote for....you boys to take care of your ...hair this meaning get rid of it!!!!
Make love ...not war
axel

Descurcaret
Descurcaret

Postby Guy Fawkes on Sun Aug 19, 2007 5:48 pm

Eu (mai) am doar părul din cap şi barba. :D

Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, and ideas... are bulletproof.
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby MindLord on Sun Aug 19, 2007 6:00 pm

nush de ce mi se pare ca epilarea e ca si cu tanga la baieti .. mi se pare gay!
ii vedeam pe aia de la sala de culturism cu epilatu si de atunci cred ca am ideea asta...
de epilat nu ma epilez, insa am masina de tuns pt parul de sub brat si inghinal, pt ca nu imi place sa transpir. In rest what the hell is the pb ? Chiar mi se pare mai barbatesc cu par decat fara si nu cred ca m-as epila niciodata!

La fete insa se schimba treaba :D par yucks !
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Guy Fawkes on Sun Aug 19, 2007 6:02 pm

Şi eu aveam maşină de tuns pentru asta, dar... era o pacoste. Am pus ochii pe una optimizată pentru asta, pe care mi-o fac cadou luna viitoare. Dar, parcă tot mai bine e cu lama, razi tot, perfecţiune în urma ei. :P

P.S. Ras şi cu boxeri... nu se compară cu păros şi cu tanga. :D

Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby MindLord on Sun Aug 19, 2007 6:31 pm

cu lama am vazut la altii ca dupa aia creste mult mai repede si mai tare... ca si la ras... si chiar nu am chef de asa ceva! masina e perfecta pt tuns, ca doar de aia a fost creata si mi se pare mai ok ...
ah! odata am folosit si spuma din aia care dizolva parul! suuuuper marfa! parca as mai incerca ca e fun :P
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Guy Fawkes on Sun Aug 19, 2007 6:36 pm

Lama vs. maşina... nu e mare diferenţă, lama doar taie părul mai de la rădăcină. Spuma aia... cam periculoasă. :P
Guy Fawkes

Pasional
Pasional

Postby ela on Sun Aug 19, 2007 11:48 pm

[ot]Asta e mai mult pentru fete[/ot]...se vede,se vede :s108:
Nu imi place sa vad par la subrat :s183: , in rest...e ok...esti barbat,nu femeie
ela

D-al forumului
D-al forumului

Postby violeta on Mon Aug 20, 2007 12:03 am

nici mie nu-mi place nu baiat/barbat neras la subrat...dar nu-mi plac nici cei plini de par din cap pana in picioare de zici ca sunt maimute...mai bine fara decat cu atata par! ~x(
un vis mi-e de ajuns sa zambesc mii de ori...
http://vyio.blogspot.com
Image
violeta

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://vyiolove.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Cherry on Mon Aug 20, 2007 12:18 am

Pfff...nici mie nu imi plac barbatii parosi ca maimutele, dar sa fim serioase, cui ii plac? Imi place barbatul sa fie ingrijit, sa aiba grija de spectul sau asa cum si eu am ;;) Nu imi place un barbat flocos, mai ales la subrat... Bleah, si mai ales vara :D

Eu una ma epilez la 2 saptamani cu ceara :D E foarte nice... Acum cativa ani ma radeam cu lama dar am observat ca dupa 2 zile nu se mai observa, parul e la loc si de vreo 4 ani nu am mai bagat lama :D Ceara e sfanta, vara ma epilez la 2 saptamani iar iarna o data pe luna ca imi creste mai greu :))
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Next

Return to Sanatatea si bolile