If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

indiferenta doare mai tare decat o palma?

Ce este aici? Sa zicem ca viata pusa sub lupa. Intamplari din viata de zi cu zi, la modul cel mai obiectiv: razboaie, inundatii, incendii, crime, politica, societate, etc.

Moderator: Alinutza_19

Postby ela on Mon Jun 12, 2006 11:51 pm

In mod sigur ignoranta doare mai mult decat o palma. Numai sa te gandesti ca vrei sa vorbesti cu cineva, sa-i impartasesti niste sentimente si ea nu te asculta,mai mult ii esti indiferenta, te roade in interior; daca mai locuiti si sub acelasi acoperis...
Acum mai depinde si de situatie, in anumite cazuri a ignora o insulta e mai mult decat a ierta.
Palma doare si ea si nu cred ca se uita prea repede,daca se poate uita

ela

D-al forumului
D-al forumului

Postby ^Angel^ on Tue Jun 13, 2006 6:04 pm

indiferenta doare...chiar daca vine din partea parintilor,a persoanei iubite,a prietenilor,a colegilor.
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby just me on Tue Jun 13, 2006 6:55 pm

indiferenta doare mai mult decat o palma
daca cineva ti-a dat o palma te doare 5 minute sa zic asa, dar in momentul in care vb cu respectiva persoana si vezi ca pur si simplu nu te vede, desi e la jumate de metru langa tine, ai prefera sa-ti dea o palma si sa te doara 5 min....

I'm a bitch, I'm a lover/I'm a child, I'm a mother/I'm a sinner, I'm a saint/I do not feel ashamed/I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between/You know you wouldn't want it any other way.......
just me

Descurcaret
Descurcaret

Postby Demona on Fri Jun 16, 2006 12:30 am

Pe mine nu ma doare indiferentza unei persoane...mai mult ma afecteaza o privire decat indiferentza...o privire semnifica mai mult decat o mie de cuvinte si "N" injuraturi. Indiferentza ma lasa rece.
Demona

Descurcaret
Descurcaret

Postby Catalin on Fri Jun 16, 2006 7:17 am

Demona wrote:Indiferentza ma lasa rece.

Si pe mine uneori, nu neaparat ma doare ca stiu unde am gresit si profita de asta.
Doare mai mereu dar sunt momente cand te "manifesti"altfel.

Catalin

membru special
membru special

Postby dreamslayer on Fri Jun 16, 2006 1:18 pm

da.. indiferenta doare... dar depinde de unde vine indiferenta asta...
dreamslayer

Invatacel
Invatacel

Postby crash_grl on Sun Jul 16, 2006 8:38 pm

indiferenta doare....dar si o palma doare...numai k indiferenta te lasa cu un gol..te face sa te intrebi de ce se poarta asa persoana respectiva,de ce nu vrea sa rezolve problema,iti trec prinminte diverese motive si scenarii..iti face mai mult rau(in cazul in care indiferenta nu te lasa rece)...nu k o palma ar fi mai indicat....dar macar este o descarcare rapida a unor sentimente si iti da posibilitatea sa treci mai repede peste motivul care a determinat acea palma.....
fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

Postby Catalin on Fri Aug 04, 2006 9:45 pm

Ambele dor dar cred ca un singur cuvant le poate intrece pe amandoua.

Nimic nu se compara cu un cuvant care isi atinge tinta.
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby Bogdan}{ on Sat Aug 05, 2006 9:59 am

si o palma spune multe... foarte multe... Dar indiferenta doare cel mai mult dak vine din partea unei persoane de care iti pasa
Me
Bogdan}{

Descurcaret
Descurcaret

Postby Kelso on Thu Dec 21, 2006 2:06 pm

Eu nu suport indiferenta.....prefer sa ma :sht-up: decat sa vad cum sunt tratata cu indiferenta.
De ce indiferenta? Fie ca e mama,tata,bunica,bunic,prieten sau iubit,prefer sa mi se spuna ce deranjeaza nu sa mi se arate ca nu contez si ca se poate trece pe langa mine ca si cand nu as exista.
Totusi...eu am tratat cateva persoane cu indiferenta,dar am o scuza pentru ca o meritau din plin :D stiu ca indiferenta doare....
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

PreviousNext

Return to Life is... Life