If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

inaltimea partenerului conteaza?

Lumea zice... Lumea face... Dar de ce mai mereu ascultam gura lumii in loc sa ascultam glasul inimii ?

imi place ca partenerul/partenera mea sa fie:

mai inalt(a)
15
39%
cam de aceeasi inaltime
11
28%
mai scund(a)
4
10%
nu prea conteaza
8
21%

Total votes : 38

inaltimea partenerului conteaza?

Postby Snappy on Thu Aug 18, 2005 8:07 pm

sunt multi aceia pt care inaltimea persoanei iubite conteaza.

voi ce parere aveti? conteaza sa fie mai inalt, mai scund sau cam de aceeasi inaltime partenerul / partenera?

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Keira on Fri Aug 19, 2005 6:07 pm

Eu nu as putea fi cu un baiat mai mic ca mine. E nasoala senzatia.
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby Catalin on Fri Aug 19, 2005 6:41 pm

Pentru mine nu conteaza inaltimea partenerei desi asta este foarte des o scuza pentru a refuza o persoana.

Catalin

membru special
membru special

Postby guiness on Fri Aug 19, 2005 6:48 pm

conteaza

think, esti o femela care vrea sa dea urmasi mai buni mai puternici, toata treaba e in subconstient... doar nu vrei sa lasi genele tale sa se amestece cu gene de panarama, asadar instinctiv iti doresti ceva de "calitate"

de ce vor femeile, barbati inalti? de ce conteaza mai mult ochii albastri sau negri decat verzi sau gri... maro, etc. de ce conteaza daca esti paros sau nu... neah, it's just your instinct.

... de ce actorii arata in mare parte ca din revista, si de ce revista ne vinde imagini cu oameni care arata super bine si foarte sanatos?

societatea te programeaza vere, te programeaza sa crezi ca asa e bine, cum iti arata ei, iar tu ca un copil cuminte, iei si inghiti si speri, doar speri... ca putini au.. .sa ai si tu macar o parte din ce-i acolo.

ca un "egal"... nu conteaza, dar depinde cum esti programat... si ai tot dreptul ca barbat ca femeie sa alegi ce e mai bun pentru tine...

esti barbat, f bine, iti plac femeile cu sanii mari si cu fundul ca al lui J.Lo? si mai bine, cauta-ti una si sigur ai, just be positive :)

esti femeie, si vrei un tip inalt... cu nush mai ce? ia-l, trage de el si tot asa

daca in pana mea, nu va simtiti bine langa o tipa scunda sau f inalta, next, sau daca stati cu un tip pitic, sau gras, sau care uita se se mai spele, e doar alegerea voastra :)
My name is Bond, Vaga BOND!
guiness

Pasional
Pasional

Postby Micha on Mon Aug 22, 2005 12:06 pm

si eu as prefera sa fie baiatul mai inalt decat mine.E un picutz cam aiurea baiatul sa fie mai micut de statura decat fata.Acuma dak e vba de cativa cm sa zicem ca mai merge dar sa nu fie cu vreo 2 palme mai mic ca pe urma e mai aiurea, nu prea se vede frumos.Zic unii ca nu conteaza dak e baiatul mai mic dar sa stea ceva timp si sa auda mereu cat de aiurea le sta impreuna apoi atunci deschizi si tu ochii si-ti dai seama ca e cam asa.

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby MoonLight on Tue Aug 23, 2005 2:24 pm

Mie imi place k fata care e cu mine sa fie putin mai mica de inaltime :D D c? Pentru k simt k o pot proteja mai bine :)
MoonLight

membru special
membru special

Postby Catalin on Tue Aug 23, 2005 2:27 pm

Nu stiu pentru mine personal nu conteaza ce ma uit la cat de inalta este sau ma uit la ea cum este,cum vorbeste si cum gandeste?Sa fim seriosi am vazut si persoane care folosesc scuza asta ieftina(pe langa alte multe scuze)ca sa refuze pe cineva.
Last edited by Catalin on Mon Sep 05, 2005 12:08 pm, edited 1 time in total.
Catalin

membru special
membru special

Postby Snappy on Tue Aug 23, 2005 3:07 pm

1) Catalin fii mai atent te rog :P ai mai raspuns 1 data cu 3 mesaje mai sus ;)

2) pt mine conteaza. nu m-as simti bine daca ar fi cu mult mai inalta. d-apai sa-si mai puna si tocuri? :D
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby myshu on Tue Aug 23, 2005 5:29 pm

[ot]nu are nimik snappy. te simti tu fetita si fata baiatul... intr-un cuvant faceti schimb de ...[/ot]
Yo MYshU
myshu

Invatacel
Invatacel

Postby nemesis on Tue Aug 23, 2005 6:05 pm

ptr mine conteaza ... si asa ca sunt mica de inaltime si tocuri nu port ... sa mai am si un prieten de vreo 1,80 ... AOLEU ! ! =))
nemesis

Descurcaret
Descurcaret

Next

Return to Conceptii si Mentalitati