If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

In viata, au mai mult succes femeile sau barbatii?

Ce este aici? Sa zicem ca viata pusa sub lupa. Intamplari din viata de zi cu zi, la modul cel mai obiectiv: razboaie, inundatii, incendii, crime, politica, societate, etc.

Moderator: Alinutza_19

In viata, au mai mult succes femeile sau barbatii?

Postby Keira on Sat Nov 05, 2005 11:32 am

Am auzit ieri, pe un post de radio acest subiect de discutie. Si pentru ca mi s-a parut f. interesant am zis sa il postez pe forum. Credeti ca femeile au mai mult succes in viata decat barbatii (adica le sunt deschise mai usor "usile", sunt mai usor promovate etc.) decat barbatii? Sau din contra, barbatii reusesc mult mai simplu in viata, sa isi obtina cariera visata, etc.?

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby ashes on Sat Nov 05, 2005 11:54 am

depinde in ce domeniu (pt ca daca vrei sa te faci fierar nu cred ca ai mai mult succes ca fata) depinde de tine si de caracterul tau (aici ma refer la compromisurile pe care ai fi de acord sa le faci sau nu ca fata - in cazul in care ai sefi barbati ), depinde si in ce mediu, pentru ca daca nimeresti intr-unul sexist nu prea ai sanse..
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby Catalin on Sat Nov 05, 2005 1:37 pm

Exact, depinde de domeniu insa, daca iti propui ceva, vei reusi indiferent ca esti barbat sau femeie............................poti sa ajungi si director(oare) si sa lucrezi in constructii.

Nu aveti idee cate femei lucreaza in constructii in Italia. :o

Catalin

membru special
membru special

Postby adler on Sat Nov 05, 2005 2:17 pm

depinde foarte mult de caracterul fiecarei persoane... pt a se putea implica in diferite activitati. Femeile neavind fizicul )puterea) unui barbat nu au cum sa faca fatza cu succes in anumite domenii... un dezavantaj major pt ele. In rest... nu reusesc acum pe moment sa gasesc un dezavantaj la fel de mare pt barbati...anyway... dupa parerea mea..sansele sunt egale...existand o groaza de domenii in care se pot afirma ambele sexe..cu excelenta.
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Cherry on Sat Nov 05, 2005 3:26 pm

PArerea mea este k cel mai mult conteaza cat esti de descurcaretz/descurcareatza. Daca iti propui ceva poti....chiar si sa ajungi fierar k femeie.
Multi se gandesc k femeile sunt promovate mai usor daca arata bine, daca se imbraca cu o fusta mai scurta... Insa sunt foarte multe femei care nu arata bine si reusesc pe plan profesional mult mai mult decat altele. Depinde...

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby amanda on Sat Nov 05, 2005 3:50 pm

Nu cred ca depinde atat de mult de gen reusita. In general consider ca o femeie are mai usor acces in unele domenii si ca daca e buna poate ajunge mult mai usor decat un barbat indispensabila.

Sunt domenii in care nu prea patrund decat femei, respectiv barbati dar si atunci cand apar persoane de gen sa-i zicem minoritar, sunt poate mai bune decat ceilalti angajati.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby Bogdan}{ on Sat Nov 05, 2005 5:48 pm

cei mai isteti si descurcareti, ca e barbat ca e femeie, ca e extraterestru... nu-ti trebuie decat acele doua calitati. ;)
Me
Bogdan}{

Descurcaret
Descurcaret

Postby MindLord on Sat Nov 05, 2005 9:45 pm

pai intrebarea e "au succes in viata?" sau "au succes in cariera?" ...
din punctul meu de vedere nu e chiar :P acelasi lucru...
si hai sa zic deocamdata ca dau 50-50% sanse...pt barbati :D
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby NYCGIL on Sat Nov 05, 2005 9:54 pm

Nu depinde de sex.
Asa cum ati zis si voi, sunt domenii in care unii sau altii au acces mai usor.
Dar accesul nu iti asigura si succesul
Important e sa fii cel mai bun in domeniul ales. In asta consta succesul
Keep your heart open to dreams. For as long as there's a dream, there is hope, and as long as there is hope, there's joy in living.
NYCGIL

Descurcaret
Descurcaret

Postby adler on Sun Nov 06, 2005 10:07 pm

OFF-Topic
nu intotdeauna cei mai isteti au succes. Uneori aia care au noroc...sunt egoisti...si au bani..ajung sa fie sus... iar ceilalti sa fie sclavii lor.. cu toate ca sunt mai destepti. :(
adler

D-L Guru
D-L Guru

Next

Return to Life is... Life