If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

In viata, au mai mult succes femeile sau barbatii?

Ce este aici? Sa zicem ca viata pusa sub lupa. Intamplari din viata de zi cu zi, la modul cel mai obiectiv: razboaie, inundatii, incendii, crime, politica, societate, etc.

Moderator: Alinutza_19

Postby Inger`Albastru on Wed Jan 04, 2006 2:40 am

Din pacate (misogin sau nu) barbatii sunt cei care au excelat in toate domeniile.Fetelor din pacate si in domeniul culinar cei mai buni sunt barbatii.

PS: Provocare: Un domeniu in care o femeie este elita (date concrete)

Consolare:Se spune in ca in spatele oricarui barbat de succes este o femeie.

In lumea asta locul 2 pt genul feminin ... sorry :evil:

"Doua lucruri sunt infinite:universul si prostia.De univers inca nu sunt sigur"
A.Einstein
Inger`Albastru

Descurcaret
Descurcaret

Postby Cherry on Wed Jan 04, 2006 3:40 pm

Misoginismul e in floare :)) Ne-am obijuit de acuma. Un domeniu in care femeile au excelat: Modelling. Barbati celebri in domeniu asta nu cunosc :evil: ceea ce e de bine pt femei. Tot ele arata mai bine si sunt mai cunoscute datorita frumusetii :evil:
A! si pt faptul k ati spus k si la bucatarie tot barbatii sunt cei mai buni, atunci de ce nu faceti voi mancare mai? Pt k va dati doar mari k sunteti buni :evil: dar nici voi nu aveti curaj sa gustati ce gatiti
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby Inger`Albastru on Wed Jan 04, 2006 5:31 pm

Barbati in modelling si femei in modelling nu poti compara ca alearga in concursuri diferite .E ca si cum ai face concursul cea mai buna para ... si zici ca oricum merele au gust mai bun si sunt castigatoare.
Cat de barbati in modeling vezi mai jos

http://www.modellaunch.com/buzz/article.php?id=Top10_Silver_Models&PHPSESSID=4fafbe9425784efd91c7acbfb9e2acbb

A.Einstein
Inger`Albastru

Descurcaret
Descurcaret

Postby Snappy on Wed Jan 04, 2006 9:14 pm

ideea era ca modelling-ul a fost lamsat de femei... si sa fim seriosi lor le sta cel mai bine acolo (cel putin pt ochii barbatilor :D)
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Mario on Thu Jan 05, 2006 12:12 am

Aici pe unde umblu eu de cativa ani, sunt mai multe femei de succes decat barbati...cand auzi ca o femeie este directoare si barbatul un simplu angajat, te gandesti ca nu este posibil asa ceva....femeia este mai responsabila, barbatul cam fuge de o responsabilitate mai mare.

Consider egalitate, femeia poate avea mai mult succes prin metodele proprii, la fel si barbatul, depinde de foarte multe lucruri...sunt unele femei care lucreaza pe santier si o fac mai bine ca un barbat. ;)

Mario

Descurcaret
Descurcaret

Postby adler on Thu Jan 05, 2006 11:01 pm

sunt curios daca persoana care a lansat modelingul era barbat sau femeie. :P
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby skumpika on Thu Jan 05, 2006 11:09 pm

Problema mare care sta in calea afirmarii femeilor e misoginismul. "uite-o mai ce buna e!" nu e o exclamatie care ar trebui intalnita intre barbati intr-un birou. Parerea mea e ca femeile au capacitatea de a reusi dar din cauza prejudecatilor, misoginismului si a lipsei increderii in fortele proprii multe din ele esueaza.
Orice drum parcurs pana la capat duce exact nicaieri. Escaladeaza muntele doar atat cat sa te convingi ca e munte. Din varful muntelui nu poti sa vezi ca e munte.
Frank Herbert ~ "Dune"
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Inger`Albastru on Thu Jan 05, 2006 11:10 pm

OFF-Topic
"The first photo model: Comtesse of Castiglione, a toskanische noblewoman at the Hofe of Napoleon III. 1856 appeared a book with 288 photographies of Adolphe brown, which show the Comtesse in their famous clothes. Also into subsequent year tenth those should remain photo model noble one and actresses"

Asta e raspunsul Adler.... sa le dam satisfactie ... o FEMEIE :evil:
A.Einstein
Inger`Albastru

Descurcaret
Descurcaret

Postby skumpika on Thu Jan 05, 2006 11:18 pm

OFF-Topic
voi va intrebati asta??? Oare nu era normal? :P
Orice drum parcurs pana la capat duce exact nicaieri. Escaladeaza muntele doar atat cat sa te convingi ca e munte. Din varful muntelui nu poti sa vezi ca e munte.
Frank Herbert ~ "Dune"
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby adler on Fri Jan 06, 2006 1:09 am

OFF-Topic
mai.. bravo lor ca primu fotomodel a fsot femeie. dar ma intrebam..pt cine a pozat?.. ca ala pt care a facut fotografiile a fost de fapt cel care a lansat modelingul :D , ea doar si-a fatzait assu de colo colo... sau mai rau..a stat teapana pe un scaun "infasurata" in haine, modelele au mai fost si cele preferate de marii pictori
adler

D-L Guru
D-L Guru

PreviousNext

Return to Life is... Life