If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

In ce religie ai fost botezat?

Existenta lui Dumnezeu, sectele, crearea Pamantului si a vietuitoarelor si tot ceea ce implica religia

Postby Cherry on Sat Sep 24, 2005 3:26 am

Am fost botezata in religia crestin ortodoxa si ii dau dreptate amandei. Nu conteaza k suntem catolici, ortodocsi, musulmani, penticostali sau mai stiu eu ce. Toti ne rugam aceluiasi Dumnezeu. K unii ii spun Allah, si altii Budda...asta e altceva dar El este unul singur. Imaginati-va numai ce ar fi daca ar exista care un Dumnezeu pentru fiecare religie :don't-know:

Stiam k daca parintii sunt de religii diferite copilul trebuie sa aleaga....de fapt cunosc un caz. Parintii cumnatului meu erau unul ortodox si unul catolic si nu l-au botezat pana la 14 ani. Si atunci l-au pus pe el sa aleaga in ce religie sa fie botezat.

Last edited by Cherry on Sat Dec 24, 2005 6:23 pm, edited 1 time in total.
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby onix on Sat Sep 24, 2005 1:42 pm

Ortodoxa.
,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Postby marry on Sat Sep 24, 2005 4:45 pm

ortodoxa

combinatia perfecta
marry

Descurcaret
Descurcaret

Postby MindLord on Sun Dec 04, 2005 4:12 pm

ortodox.... desi cred ca trebuia sa fiu catolic... bunicii mei au fost catolici toti, dar au fost obligati sa treaca la ortodoxism odata cu comunismul ca daca nu pierdeau tot ce aveau...
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby adler on Mon Dec 05, 2005 1:14 pm

@mindlord... nu stiam de faza asta...nasol

sunt crstin ortodox (dupa botez) ...dar cred in religia fundamentala, ca sa ii zic asa, cum au zis si ceilalti mai sus.(si nici atat... cred intr-o teorie care mi-am format-o in minte...si care ma multumeste ..fara urma de egoism) ...oricare ar fi simbolul DUMNEZEU .. religiile au acelasi fundament...

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby emma on Tue Dec 06, 2005 10:02 pm

crestin ortodox...
a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby antonio_20 on Tue May 23, 2006 12:48 am

ortodox,....oricum nu cred.... Ce chestie si cu religiile astea....Daca e un singur Dumnezeu care a creat lumea atunci de ce fiecare religie are Dumnezeul ei ??? SI STOP, nu incercati sa va d-ati cu parerea ca nici voi nu stiti
antonio_20

Descurcaret
Descurcaret

Postby Cherry on Tue May 23, 2006 7:53 am

antonio_20 wrote:Daca e un singur Dumnezeu care a creat lumea atunci de ce fiecare religie are Dumnezeul ei ???
Nu fiecare religie are Dumnezeul ei. EL este unul singur, doar ca noi ii spunem in mai multe feluri. In diferite limbi, numele suna altfel. Noi, romanii, ii spunem Dumnezeu iar americanii ii spun God, dar vorbim despre aceeasi divinitate. La fel se intampla si cu cei care ii spun Buddah sau Allah sau cine stie cum...
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby vera on Tue May 23, 2006 8:01 am

creshtin ortodoxa ca majoritatea populatiei tzarii dar nu prea conteaza ca pana la urma indiferent ce religie eshti Dumnezeu e unul singur chiar daca unii ii spun altfel... in esenta e tot aia
'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Postby Alinutza_19 on Tue May 23, 2006 1:27 pm

crestin ortodoxa