If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Homosexualitatea si lesbianismul

Discutii despre droguri, alcool, homosexualitate si alte anomalii si dependente prezente in lume

Postby Sorcerer on Tue May 02, 2006 11:50 am

in ceea ce priveste homesexualii si lesbienele, eu cred ca sunt 2 pareri: sunt cei care ii condamna (de genul "You will burn in hel!", cu mici variatiuni "este o boala, tratati-va!"). mai sunt cei care sunt ok, asa cum ar trebuie sa fie, ca doar evoluam, nu involuam :(

What is The Matrix?
Sorcerer

Chat-uitor
Chat-uitor

Location: Calea Lactee, planeta Pamant, continentul Europa, Romania, Galati
hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby skip on Tue May 02, 2006 4:28 pm

anormali... atat pot spune despre ei.. ca sunt anormali.....
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby crash_grl on Tue May 02, 2006 4:41 pm

asa cum tie ti se pari anormali asa si lor noi le aparem ca niste anormali...treb sa stim sa acceptam pe cei din jur atata timp cat nu ne fac nici un rau...ar treb sa stim mai multe lucruri despre homosexualitate si sa nu o mai privim ca pe o boala contagioasa....si sa intelegem k totzi suntem oameni....si k fiecare om e diferit si unic
nu ar treb sa condamnam oamenii dupa orientarea lor sexuala asa cum pana acum am discriminat negrii,tiganii,alti oameni de alte religii,etc

fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

Postby catza on Wed May 03, 2006 12:43 pm

si+ si fiecare face ce vrea cu viata lui. La party-ul de rev am avut o discutie cuun gay si a fost mai mult decat ok. They are ppl. Trebuie acceptati si ei, cu toate ca nu au aceleasi orientari sexuale ca noi. Oricum in Romania nu este dezvoltate ideea de gay/lezbianism ca in alte tari. (ex america, olanda, belgia and other..)
Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby insomnia on Wed May 03, 2006 5:36 pm

nu am nik cu ei .......si ei tot uameni este....din partea mea nu au decat sa faca ce vor in private...hai si pe strada daca sunt 2 fete....dar sa nu atenteze vreoun gay la folia mea protectoare de la cacao ca iese urat :2guns:

Image
I`M ALL THE SHIT YOUR MOTHER WARNED YOU ABOUT!!
insomnia

Descurcaret
Descurcaret

Postby Kelso on Sat Dec 30, 2006 4:42 pm

Nu am nimic nici cu ei, nici cu ele.
Daca ei au o alta orientare sexuala asta nu inseamna ca ar trebui priviti altfel.
Pana la urma sunt tot oameni.
Iti amintesti cuvinte si taceri? Era demult sau poate era ieri. Iti amintesti?
Eram pe-acelasi drum. Era demult sau poate e acum.

Sometimes I feel lost. It`s not because I don`t have a map, it`s because I don`t have a destination...
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Sweet Insanity on Sat Dec 30, 2006 5:59 pm

Fiecare are dreptul sa faca ce vrea cu viata lui, fie ca ia decizii corecte sau gresite (suntem oameni si nu putem face totul perfect, nu putem fi perfecti in ochii tuturor). Pana la urma aproape toti facem ceva cu care o parte din lume nu este de acord si il considera gresit, condamnabil, impotriva religiei etc. Si nu toata lumea poate sa aiba dreptate, iar valorile de bine si rau sunt foarte subiective din prisma oamenior.
Prefer insa sa am o atitudine indiferenta in legatura cu subiectul asta. Nu sustin nici nu condamn homosexualitatea si lesbianismul.
Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby Voodoo on Fri Jan 12, 2007 2:22 am

[ot]am mutat topicul asta unde cred ca ii era de fapt locul.. cel putin asa zice titlul threadului :) sper sa nu supar pe nimeni :-s[/ot]
Image
Image
Voodoo

Pasional
Pasional

hi5 profile: http://voodoomc.hi5.com
baiat / fata ?: baiat

Previous

Return to Anomalii si dependente