If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

"Goana dupa sex"

Cel mai bine o stiu chiar ei... sau poate ca nu... dar o vor recunoaste aici dand niste exemple?... Sincer eu ma indoiesc, dar ca si la fete - ramane de vazut asta, nu?...

Postby rox on Fri May 05, 2006 9:40 pm

k fata recunosc k n gandim la sex toata ziua da nici cu baietii nu imi e rusine :lalala: goana dupa sex...in cazul unei aventuri d noapte (hai 2) mai merge, da nu sa fii cu cineva cateva luni si apoi sa ii zici: am stat cu tine doar pt sex :s172: sa mai si tina persoana la u :-t

rox

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby rabbyt on Fri May 05, 2006 11:52 pm

astia sunt baietii roxi. mai bine va invatati si voi sa fiti mai parsive. de ce nu ne folositi si voi numai pt sex si dupa aia voi sa ne spuneti ca a fost doar o aventura? voi vreti numere de telefon si intalniri.
rabbyt

Invatacel
Invatacel

Postby rox on Sat May 06, 2006 1:47 pm

asa deci....asa vreti?asa veti avea :s099: ...eu una am sa incerc sa fac asa cum zici u. sa vad c iese.(p undeva o sa fie mai bine) :lalala:

rox

D-al forumului
D-al forumului

Postby MindLord on Sat May 06, 2006 3:06 pm

doar vorbe de fetele astea... :P
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby catza on Sat May 06, 2006 3:13 pm

@MindLord :mrgreen:

nici noi nu suntem mai breji stai flex :D

Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby 3y3 on Sat May 06, 2006 3:17 pm

[ot] rabbyt fetele nu sunt parsive??? :))) =)) te inseli amarnic sunt mai parsive ca baieti de cate ori ai vazut u un baiat sa zica ca nu ies cu fata aia ca nu are bani cu fata aia ca nu are masina si chestii de genu...pe cand pe multe fete le auzi nu ies cu el ca nu are masina ca eu pe jos nu merg, nu ies cu el ca e un parlit nu are bani destui pt mine, sau cand isi aleg baieti multe ii aleg pe cei mai incuiati la mine care sa nu comenteze in fata ei si sa faca ele ce vrea din ei.
ca exemplu.... in liceu o colega si cum coleg si-au facut o relatie si ea incet cu incet la transformat intr-un sclav si pot sa vad dau cateva exemple pe care eu le stiu cu siguranta ca sunt adevarate , poate mai sunt si altele si eu nu le stiu, prima data a inceput relatia cu el ca sa ii faca proiectu de atestat si in timp ce asta se chinuia sa ii faca pe plac iubitei ea iesea si se distra cu prieteni si la scoala nici nu il baga in seama si se intalneau numai pe ascuns, adik ea nu vroia sa afle nimeni de relatia lor, (stiu asta ca i-au vazut doi colegi de ai nostri si le-a spus sa nu se mai intalneasca pe ascuns ca nu au de ce sa se ascunda... pe urma au inceput si ei cat de cat sa se arate impreuna prin scoala) si cum asta nu ar fi de ajuns dupa ce a terminat proiectu ei ea a inventat un motiv si s-au despartit asta pana cand si-a dat seama ca incepe bacu si nu poate invata singura... alta dovada ca la transformat intr-un sclav acum 2 zile aveam nevoie de un portar la fotbal si l-a sunat un baiat ca stim ca el le are in poarta si am ramas masca toti cand am aflat ca el numai joaca fotbal ca ii intrezice prietena lui ca ultima data cand a jucat fotbal a venit cu nasu umflat si ea nu a vb cu el vreo saptamana din cauza asta ea i-a zis ca daca vrea sa mai fie cu ea sa numai joace fotbal =))))).... asa ca nu imi zi u mie ca femeile nu sunt parsive[/ot]
Ma bucur ca e o domnisoara care prezinta stirile pt ca de fiecare data vestile proaste le aduc femeile...
3y3

Descurcaret
Descurcaret

Postby catza on Sat May 06, 2006 3:28 pm

[ot] @3y3 aia sunt baieti fara personalitate..nu sclavi :P
cat despre povestioara...=)))) [/ot]
Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby rox on Sat May 06, 2006 3:37 pm

[ot]sunt perverse, recunosc, dar nu toate...k daca ar fi sa iesim cu voi dupa masina sau bani (k sa nu mai vb d altele :lalala: ) ati iesi voi intre voi d manutza :s195: [/ot]
rox

D-al forumului
D-al forumului

Postby 3y3 on Sat May 06, 2006 3:50 pm

[ot] decat sa ies cu un baiat de manutza la o plimbare romantica mai bine imi rup mainile si le pun in ghips ca sa nu putem sa ne mai tinem de mana si sa se anuleze intalnirea sau cel mai bine cred ca am sa emigrez pe o insula unde sa traiesc singur (asta in caz de nu vor mai exista fete, dar femeii vor mai exista multa vreme de acum incolo)..... a si scuze noi baieti mai iesim impreuna sa :betia: si daca ne mai sprijinim unu pe umaru lu altu asta nu inseamna ca suntem gay :s099: [/ot]
Ma bucur ca e o domnisoara care prezinta stirile pt ca de fiecare data vestile proaste le aduc femeile...
3y3

Descurcaret
Descurcaret

Postby ashes on Sat May 06, 2006 5:00 pm

[ot]ON TOPIC! daca vreti sa vorbiti despre alte subiecte, faceti un topic si vorbiti acolo! mai moale cu offtopicurile, macar din respect pentru cel ce a facut topicul.[/ot]

goana dupa sex.. si fetele si baietii vor sex in egala masura.
@hazard, mare dreptate ai avut in ce ai scris acolo :)
ashes

Super Moderator
Super Moderator

PreviousNext

Return to Cat de rai sunt baietii ?