If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Gigi Becali presedinte?

Discutii legate despre ceea ce se intampla zi de zi la noi si nu numai... Cu alte cuvinte haideti sa "disecam" politica si politicienii...

Postby milisss2 on Tue Dec 19, 2006 12:44 pm

Becalii iubeste banii si imaginea :)) ... nu da 2 bani pe nimeni, si mai putin pe Romania. Tot ce face e sa-si creasca imaginea si nu pentru ca are sufet bun sau pt ca iubeste Romania.

milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby One4You2Love on Wed Dec 20, 2006 12:12 am

miliss, prima oara cand sunt de acord cu tine la o parere ce tine de tara noastra :D
"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby milisss2 on Wed Dec 20, 2006 1:25 am

[ot] :)) ...la mai multe! [/ot]

milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby skip on Thu Dec 28, 2006 4:11 pm

sincer nu cred ca aveti dreptate ... mai aratmi unu care a facut atatea .. pt tara asta .. milis..... .. si inca ceva ..... sa sti ca este bine sa apreciezi .. macar pe cei care fac .. indiferent din ce motive... imoprtant este ca fac anumite lucruri care alti nu ar fi in stare ... nu ca nu ar vrea
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Sweet Insanity on Thu Dec 28, 2006 6:22 pm

Eu nu sunt de acord cu asta.
Parerea mea e ca Becali e un mare ipocrit. Degeaba da bani in colo si-ncoace daca se lauda. Actele de 'donatie' ar trebui facute nu pentru ochii lumii, ci din mila, nu in fata presei, ci numai el sa stie. Lauda de sine nu miroase a bine. Mai sunt oameni de caritate in tara asta, intr-adevar, nu dau la fel de mult ca el, dar macar nu se lauda in gura mare.
Daca iubeste asa mult tara de ce nu o ajuta? A arunca cu bani in stanga si in dreapta nu prea ajuta tara, ci niste oameni. Cate de gesturi de cultura a facut? Cum a ajutat la dezvolatrea tarii in general? A construit biserici unui dumnezeu care se simte jignit de farisei (care printre altele dau si se lauda ca au dat), unui dumnezeu pe care il 'santajeaza' cu 2 milioane de euro ca sa fie de partea lui la un simplu meci de fotbal.
A da bani rromilor sa plateasca curentul electric pe care l-au furat ii dovedeste spiritul de propaganda. In loc sa dea un exemplu populatiei si sa ii critice el le plateste toate datoriile catre stat. Banii aia puteau chiar sa le foloseasca unor copii sarmani, unor batrani, nu unora care au incalcat legea. Cand va fi presedinte ce va face? Ii va ierta pe toti de datorii sa duca bugetul de rapa sau va plati in continuare datoriile la toti cat ii va mai ajunge banii?
Un presedinte ar trebui sa fie educat si diplomat, ca doar are de grija si de relatiile externe ale tarii. Asa ceva ii lipseste. Si asa romanii dau cu bata in balta cu oameni de stat care au mari lacune la nivelul politica extern. Imaginati-va pe Becali la un dineu oficial cu presedinti din alte state. Ca sa se descurge are nevoie de zeci de ore de cursuri de bune maniere.
Becalii e tot un fel de demagog, numai ca el inafara de vorbe mai arunca si cu niste bani in ce prinde.
Ma bucur totusi ca uneori si niste oameni si cauze care merita au parte de banii din partea lui.

Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby skip on Thu Dec 28, 2006 7:50 pm

.........
eu cred ca mi-am exprimat destul de clar punctu de vedere ... asha ca nu mai repet......,, cert este ca fiecare il vede cu ochii lui pe becali........ si oricum este el asha....... eu chiar consider ca are un suflet mare
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby milisss2 on Thu Feb 08, 2007 3:24 pm

skip skip skip skip ..... nu e deajuns sa ai suflet mare ca sa fii presedinte.
Trebuie sa fii diplomat, respectuos, sa gandesti inainte de a deschide gura. Imaginaeaza o intrunire de presedinti de stat la care ar participa Becali .. ca o sa faca ? sa urle la ei sa ca-i fie intelese ideeile?
Nu e de ajuns ca am scapat de un cizmar cu patru clase ? ...acum e randul unui cioban care a platit sa ia BAC-ul ?
Lui Becali ii place imaginea care si-a facut-o platind bani grei pentru asta. Ca presedinte ne-am alege cu un dictator obsedat de imagine!

despre Becali: http://www.gsp.ro/index.php?arhiva=1&a=201&p=2

"- Domnule Becali, ce v-a determinat să investiţi în 2000 la Steaua?
- A fost în primul rînd ambiţia mea de a deveni celebru. Recunosc asta.
"

Gigi în 2000
- A uimit în Ghencea prin felul în care mînca: repede, cu ambele mîini şi fără tacîmuri
- Şi-a adus rudele în lojă, iar acestea jucau cărţi în timpul meciului
- A inventat cardul "Punga cu bani", prin care plătea jucătorii
- Hainele nu-i trădau averea
- Avea un singur bodyguard, o namilă de ucrainean
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby Leon on Thu Feb 08, 2007 9:07 pm

fratilor ce tot atata il barfiti pe becali????
da intradevar ar fi o catastrofa pentru tara sa devina presedinte, dar cu ani in urma ce-a facut iliescu(ex.: mineriade si multe altele), a trecut si constantinescu alias "tapu" pe la cotroceni(la fel nimic concret)si ce au facut au tras pe barba lor si cam atat; a pardon au facut si ei cate ceva adica praf in ochi. acum ce dracu face basescu ( scandaluri politice si multe altele...)
de ce nu ati pus intrebarea alt fel: becali vs basescu vs iliescu vs.........care naiba o mai fi, ca presedintii la noi in tara ies ca ciupercile dupa ploaie si ne intrebam de ce tara nu prospera???????
:s172:
aaa si un ex: cand becali o sa stie sa respecte si sa-si schimbe caracterul infect, fata de toata clasa politica poate va avea sanse pana atunci ......

:bang-bang-3: :bang-bang-3:
Razi cand inima-ti plange....

Numai cei puternici sunt cruzi blandetea e a celor slabi.
Leon

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby milisss2 on Thu Feb 08, 2007 9:34 pm

Daca acum mai vb de Romania .... ma tem ca dupa Becali ai sa zici ... - care Romania ?!?!?
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby skip on Thu Mar 01, 2007 4:33 pm

nuj dar cred ca romania are nevoie de ceva nou ...... si cred ca acest lucru ar becali
Image
Image
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

PreviousNext

Return to Politica