If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Gafele sunt incontrolabile

Cu totii facem gafe. Din greselile tale pot invata altii. Haideti sa incercam aici sa deschidem altora ochii pentru a nu face aceleasi greseli pe care le-am facut noi.

Postby amanda on Sun Apr 02, 2006 2:08 pm

Poate ca trebuie sa intelegi tu mesajul din gafele ei....

'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby Catalin on Sun Apr 02, 2006 3:23 pm

Ce sa inteleg eu? Nu am timp de meditat la gafele ei avand in vedere ca nu a mai dat un semn de viata de o luna de zile si atunci am vorbit o ora la telefon ca la sfarsit sa inchida.

Cu comportamentul asta tot eu trebuie sa inteleg ceva din gafele ei?
Catalin

membru special
membru special

Postby amanda on Mon Apr 17, 2006 11:01 am

Da, ca nu prea vrea sa continue relatia cu tine si sa o lasi in pace sa-si dea ea singura seama daca a gandit bine sau nu. Stii tu, daca se intoarce dupa ce i-ai dat drumul inseamna ca te iubeste, daca nu, nu. Dar atunci va ramane sa hotarasti tu daca nu s-a intors prea tarziu... eu cred ca exista si momentul prea tarziu...

'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby Catalin on Mon Apr 17, 2006 11:10 pm

Daca nu s-a intors cand teoretic eram impreuna dar practic nu, ma indoiesc ca se va intoarce dupa ce ii dau eu drumul.

Momentul "prea tarziu" a trecut de foarte mult timp si abia maine cica sa ne intalnim sa vorbim despre situatia noastra....

Sincer, simt sila pentru tot :sht-up: , ma duc la intalnire din respect pentru relatia asta nu pentru ea, respectul pentru ea sa pierdut de foarte mult timp.

Accept si trec cu vederea aproape orice dar nesimtirea o taxez foarte scump.
Catalin

membru special
membru special

Previous

Return to Gafe-n Dragoste