If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Fumatul

Discutii despre droguri, alcool, homosexualitate si alte anomalii si dependente prezente in lume

Fumezi?

Da, cam mult din pacate
20
31%
Da, dar nu foarte mult
5
7%
Doar ocazional
6
9%
Nu, si nici nu am de gand
32
50%

Total votes : 63

Postby ice_grl on Tue Sep 20, 2005 9:33 pm

fumatul....este ceva....care nu prea poate fi explicat...din cauza ca....lumea se apuka din curiozitate....sau din prostie de acest "sport"shi termina de multe ori rau....in fine nu vreau sa jgnesk pe nimeni....fiecare cu apukaturile lui:P:P

ice_grl

Invatacel
Invatacel

Postby andreeam on Wed Sep 21, 2005 4:12 pm

las' ca te stiu eu si pe tine mihaela.....
dc se apuca lumea de fumat...park am zis mai devreme...probabil sufera de ceva ...sau dupa cineva
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby creppin'on you on Wed Sep 21, 2005 5:30 pm

Bogdan}15{ wrote:
creppin'on you wrote:eu fumez mult... nu stiu de ce... dar asta e... mai ales la chefuri sunt o tabachera ambulanta....

Nu stii de ce? Trezeste-te! E o scuza penibila! Iti iei din viata fara sa stii de ce...

imi iau din viata? poate... dar pe mine nu ma deranjeaza... asa ma simt eu bine... asa vreau sa-mi traiesc viata... asa ca nu e nici o scuza... in plus nici nu am cautat vre-o scuza

De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby ashes on Wed Sep 21, 2005 6:03 pm

@Bogdan}15{ stiu ca vb cu creppin'on you, dar cum sunt si eu fumatoare o sa rasp si eu:
si ce daca fumatorii mor mai devreme? :P oricum, ce o sa pierd? cativa ani de senilitate? =))
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby NYCGIL on Thu Sep 29, 2005 12:13 am

Fumez de vreo patru ani...Nu excesiv, dar destul pentru a fi dependenta.
Nu ma abtin greu dar, de cele mai multe ori nu gasesc necesar.
Cand stau acasa fumez cel mai mult- am ambii parinti fumatori, si nu m-au batut prea mult la cap sa renunt.

NYCGIL

Descurcaret
Descurcaret

Postby adler on Fri Sep 30, 2005 3:52 am

[ot]
^Angel^ wrote:ba sa stii ca e bine sa faci asta macar o data altfel va veni o perioada cand te vei intreba cum e.Acum nu stii sa fumezi si daca te vei ineca sau nu-ti va place vei tine minte asta mereu.

Hai sa ne aruncam in cap...sa vedem ca nu ne place..si data viitoare nu mai incercam.[/ot]

Nu o sa inteleg niciodata de ce fumeaza lumea. Pur si simplu nu pot sa inteleg ;) ... in cele mai multe cazuri anturajul este de vina.

Nu fumez...si nu voi fuma niciodata ;) (totusi am incercat)
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby NYCGIL on Sat Oct 01, 2005 2:41 pm

Sa nu zici "Nu voi face asta niciodata":) ....nu se stie niciodata :P
Keep your heart open to dreams. For as long as there's a dream, there is hope, and as long as there is hope, there's joy in living.
NYCGIL

Descurcaret
Descurcaret

Postby adler on Sat Oct 01, 2005 3:40 pm

[ot]hehe... sunt anumite chestii care nu le voi face chiar niciodata ;)[/ot]
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby changer on Tue Oct 04, 2005 11:04 pm

yep chiar sunt anumite chestii pe care unii nu le facem niciodata :D , asa ca este valabil si cuvantul niciodata,cand am zis ca nu voi fuma niciodata....... garanez 100% ca nu am sa fumez NICIODATA
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby Catalin on Fri Oct 07, 2005 3:25 pm

Am avut o profesoara de engleza in scoala generala care a murit de cancer pulmonar ,bai frate cat fuma femeia aia.De la faza aia cand vad tigara innebunesc,inainte mai acceptam dar acuma cand simt fum de tigara iau distanta sau persoana de langa mine ia distanta.....daca simte ca ma deranjeaza normal.
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

PreviousNext

Return to Anomalii si dependente