If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Forum vs. partener

Vreti sa discutam despre ceva ce nu isi are locul in nici una din categoriile de mai sus, dar are legatura cu sentimentele? Aici este locul.

Postby Keira on Wed Apr 26, 2006 10:33 pm

La mine este inscris pe forum. Si comportamentul nu l-am schimbat, pentru ca oricum nu obisnuiesc sa dau "picanterii" din relatie. Cum a zis si Snappy "rufele se spala in familie"

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby rox on Mon May 08, 2006 4:29 pm

sincera a fost oricum in tot ce am scris...si voi fin in continuare chiar daca el e sau nu p forum :s123:
da c ati face daca ar fi un ex.... :*
rox

D-al forumului
D-al forumului

Postby p3g@s on Wed Jun 21, 2006 7:46 pm

nu m-as abtine deloc...in fond relatia e despre sinceritate si aici sunt gandurile mele de fiecare zi...daca-i convine e bine..daca nu...atunci e o problema... :lalala:

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

baiat / fata ?: baiat

Postby Catalin on Wed Jun 21, 2006 8:04 pm

Eu spun la toata lumea despre acest FORUM si normal ca i-as spune si ei (daca ar exista normal :)) ).

Aici ma simt eu bine si imi astern cele mai ascunse ganduri, ganduri care poate nici ei nu i le spun si normal nu le stie....nu m-as ascunde in nici un caz pentru ca si ea scrie pe acest FORUM.

M-as limita uneori dar atata tot....
Catalin

membru special
membru special

Postby a_soul_4_u on Thu Jun 22, 2006 2:19 pm

Forumul e forum ... iubirea ramane iubire .... m-as comporta aproape la fel ..... nu e frumos ca la metiinguri sa stai nas in nas ca sa nu spun altfel ... sau sa te portzi cu manusi :) ... asa ca e o lege bunul simtz le rezolva pe toate

I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby BuRn on Thu Jun 22, 2006 3:08 pm

din partea mea nu ar fi nici o problema.... :don't-know:
nu m-as retrage deloc,imi place prea mult forumul asta....as fi aceeasi persoana k si pana acum....nu cred k as fi mai retinuta
BuRn

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Micha on Thu Jun 22, 2006 8:21 pm

eu stiu ca prietenul meu e o persoana putin mai geloasa si cred ca l-ar deranja cand incep io sa mai aberez sau sa "ma dau" pe la baietii de pe aici, sa glumesc despre sex salbatic la orice ora si ocazie care se iveste :)) cred ca nu s-ar simti kiar in largul lui dak eu incep sa-i zic mu'23 ca il iubesc enorm si ca il vreau inapoi kiar dak e doar asa in gluma sau mai stiu io ce tot felul de kestii pe care le mai facem noi p-aici. Cred ca m-as abtine de la unele comentarii, sincer, desi insa ideile si conceptiile mele ar ramane aceleasi si cred ca mi le-as exprima tot la fel de liber ca acum.
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Previous

Return to Alte discutii despre sentimente