If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Fetele si banii

Cel mai bine o stiu chiar ele, dar o vor recunoaste aici dand niste exemple?... Sincer eu ma indoiesc, dar ramane de vazut asta, nu?...

Postby cartush on Thu Dec 29, 2005 7:24 pm

Hai...fratzilor, mai scutitzi-ma cu faze d-astea...il alegi pe X sau pe Y...ce sa zic??? Nu l-as alege nici pe unul nici pe altul...
Degeaba e rupt din soare si-mi face declaratzii de dragoste, si are nu stiu ce masina sau merge pe jos, daca mie nu-mi place! Cu asta am zis tot! N-am sa ies niciodata cu un tip pt ca e foarte bogat sau foarte sarac! Nici macar nu-mi pasa ce situatzie materiala are! Ideea e sa se poarte frumos si sa nu faca faze naspa! 8-)

Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby onix on Thu Dec 29, 2005 7:32 pm

@ a_soul_4_u : eu nu as alege boschetarul...no way...si nu l-as alege nici peste o saptamana...iar in ceea ce priveste super-declaratia de dragoste nu ma impresioneaza prea tare pentru ca stiu multe persoane care au avut parte de declaratii de dragoste emotionante si tulburatoare dar dupa ceva vreme s-a terminat rau...eu prefer faptele intai si apoi cuvintele care sa sustina acele fapte.
,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

Postby Snappy on Thu Dec 29, 2005 10:39 pm

mie faza mi se pare valabila atat pentru fete cat si pt baieti...

nu cred ca ar accepta nimeni un "boschetar" - si asta pt ca tine putin si de aspect... nu neaparat de frumusete, dar de modul in care "prezinti marfa"

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby amanda on Thu Dec 29, 2005 11:50 pm

Totusi..... acum nu ca vreau sa fie client fidel caselor de moda italiene dar nici chiar.... Nu as alege pe nici unul pentru ca primul nu pare in stare sa se descurce nici pentru el iar varianta a doua imi pare fada.

E absolut normal sa ma intereseze cum arata, cati bani are, cam ce se gandeste sa faca cu respectivii bani, cam ce perspective are(si spirituale dar si materiale)... si asta nu pentru ca vreau sa fiu intretinuta (aici nici macar nu vreau sa ma gandesc sa stau la banii lui, ma simt in stare sa ii am pe ai mei, suficient cat sa dau si la altii) ci pentru ca si fara sa vrem, banii ocupa un loc important in vietile noastre.

O doza de materialism arata ca esti om normal si ca nu te gandesti doar la azi, aici si acum.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby MoshCraciun on Fri Dec 30, 2005 12:10 am

hello............ati deviat de la subiect............topicul este fetele si banii.......nu.. mirositorul si parfumatul........:P...........(ban...... :?ban?: .......la copii...............de 5mii......... :P )

on topic:

exista cel putin doua tipuri de femei......

- femei prostutze....pentru care..faptul ca ai bani....reprezinta pe putin 50% din idealul de barbat perfect......restul de 50% fiind umplut de "calitatzi" precum..."sa fie simpatic" , "sa arate bine",...etc...

- femei care stiu ce vor......pentru care.. faptul ca ai bani nu reprezinta o caracteristica a barbatului ideal......dar este preferabil sa o aiba......
nimeni nu-si doreste langa ea/el....un om fara ambitzii...fara idealuri...fara perspective de viitor.........(asta daca ne gandim la genul de relatie stabila/casatorie..........nu aventuri si sex....)

eu unul....am intalnit persoane care nu erau materialiste......si care.. s-au schimbat la 180 grade atunci cand...exemplul de "om cu bani"...a fost real...si la indemana.....si nu imaginar...sau intr-o discutie.....

p.s...mindlord............foarte adevarat ce spui tu, insa..unele femei..nu-si dau seama ca...fericirea in cuplu....nu inseamna lux,comfort si inteligentza partenerului......sunt atuuri...dar...nu-i totul..

MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby a_soul_4_u on Fri Dec 30, 2005 1:24 am

da dar pana la urma eu cred ca fetele nu vor baii .... vor pe cineva care sa ii aiba ... de ce??? pt ca isi doresc si ele sa primeasca un cadou ... sa iasa undeva ... sa primeasca cand cer ... in nici un caz sa itzi ea tie baniii si sa ii doseasca in nu stiu ce cont ... in general vor o anumita stabilitate .... U ce stabilitate oferi????
I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby adler on Fri Dec 30, 2005 3:58 am

MindLord wrote:okie... o sa sariti multi pe mine dupa mesajul asta, dar tot il scriu
cam toti de pe aici condamnam fetele profitoare care alearga numai dupa bani... hai sa analizam un pic in detaliu chestia asta inainte de a da un verdict...
inca de la inceputurile omenirii femeile au fost atrase de oamenii puternici (atunci nici nu se punea asa de mult accentul pe cei inteligenti/sufletisti). daca partenerul tau era seful de trib sau cel mai puternic/influent din comunitate atunci si femeia avea un statut important... si atunci toata lumea considera asta normal...
in ziua de azi conceptia s-a schimbat insa... acum punem accentul pe alte capacitati ale unei persoane...
sa zicem ca am dori pe cineva inteligent... inainte de a discuta cu o persoana hai sa ne gandim un pic cum putem sa stim daca cineva e inteligent sau nu !!!?? avem la dispozitie un tip super stilat si cu multe lucruri in jur care arata ca are bani si unul vai si amar de capul lui ... bazandu-va NUMAI pe asta si sincer.. care credeti ca e cel inteligent???
la mine raspunsul ar fi in mod sigur cel cu bani. de ce? mi se pare NORMAL (la acest rationament SE EXCLUD cei care au facut bani furand,inseland sau orice alte metode similare... desi nici acestea nu contrazic afirmatiile ce vor urma) daca vad pe cineva cu bani sa il consider CAPABIL / DESCURCARET/ LUPTATOR/ INTELIGENT (in oricare combinatie sau singure) . pentru ca in majoritatea cazurilor (nu cei care au castigat la loto) cei care au ajuns bogati sunt asa pentru ca la un moment dat EL sau CINEVA DIN FAMILIA lui a dovedit ca detine una din aceste calitati si a reusit sa transforme o idee in profit... daca e din familie o sa ziceti ca nu e meritul lui, dar de obicei o persoana cu aceste calitati va incerca sa le transmita si urmasilor.

si acum sa revin. mi se pare perfect normal ca o fata sa caute aceste calitati.. problema e ca atunci cand o fata cauta pe cineva cu bani ea probabil nici nu isi pune aceste probleme (ci doar cele materiale legate de lux si confort), desi eu sunt convins (la un oarecare nivel) ca aceasta se intampla in subconstient... pt ca nu doar banii sunt atragatori ci si acea atitudine care poate deriva din trasaturile de mai sus...

pentru a incheia o sa recunosc ca nici mie nu imi place cand un tip cu mai multi bani imi sufla o fata de sub nas numai pt ca are o masina mai tare decat a mea... insa tocmai de aia ma ambitionez si mai tare si incerc sa ma perfectionez, ca macar sa fac ca un tip sa aiba nevoie de cateva milioane bune de dolari pentru a-mi putea fura pe cineva :P
asa ar trebui sa facem toti in loc sa ne plangem de mila... sa perseveram si ne perfectionam

PS: nici eu nu sunt cu nu stiu cati bani (deocamdata ;) )

baiatul asta stie ce vorbeste aici :)
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby MoshCraciun on Fri Dec 30, 2005 5:12 am

pana la urma eu cred ca fetele nu vor banii .... vor pe cineva care sa ii aiba ...

femeile vor sa te iubeasca pentru modul tau de a o iubi si alinta....pentru modul tau de a o certa si impaca.....pentru modul tau de a-i umezi ochii.....dar sa nu planga............pentru modul tau de a fi UNIC!
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby Mario on Sun Jan 01, 2006 5:03 pm

Eu cand vad cum isi rup gatul unele fete dupa o masina mai misto, ma apuca boala.
Ce masina il face pe ala? Maine o baga in stalp si atunci.................
Daca se plimba cu o masina misto prin oras si le vede cineva anume, sunt si ele importante, au iesit din barlog si au intrat direct in Jeep. =))

Stiti cum spun italienii la faze de genul asta? Prostitutie mascata..... :-t
Mario

Descurcaret
Descurcaret

Postby cartush on Wed Jan 04, 2006 3:54 am

Mario wrote:Eu cand vad cum isi rup gatul unele fete dupa o masina mai misto, ma apuca boala.

Mie imi place sa ma uit dupa masini, chiar daca sunt conduse de tipe...si nu pentru ca as avea dubla orientare sexuala, ci pentru ca sunt pasionata de motociclete si de masini! Ar trebui sa merg cu capul in pamant, sa nu ma uit nici in stanga nici in dreapta, doar ca nu care cumva sa fiu catalogata intr-un fel sau in altul? Who cares? Mai bine...asteapta sa vezi ce-i in mintea unui om, inainte de a generaliza si de a trage anumite concluzii!
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

PreviousNext

Return to Cat de rele-s fetele ?