If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Fetele si banii

Cel mai bine o stiu chiar ele, dar o vor recunoaste aici dand niste exemple?... Sincer eu ma indoiesc, dar ramane de vazut asta, nu?...

Postby Micha on Wed Nov 30, 2005 7:06 pm

@mindlord..... ai masina scumpule? :hihihi: Pot sa te "suflu" io dak imi dai voie...

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Gloria on Wed Nov 30, 2005 7:25 pm

Dar daca o femeie se uita la masina ta, si la hainele care le ai pe tine, si la banii care ii ai in portofel, tu chiar crezi ca este atrasa de tine? Parerea mea este ca este atrasa de ceea ce ai tu, nu de ceea ce esti tu ca om.
Eu nu as putea sa stau cu un om care este interesat, poate sa fie Mister Wonderful, dar daca sta cu mine numai ptr banii mei, de exemplu, sau ptr masina mea, nu-i vad rostul.
Si pe de alta parte, prefer un om care munceste si face tot posibilul sa ma faca fericita, si crede-ma ca pe multe femei nu le impresioneaza lucrurile mari, ci cele mici au mai mult impact asupra lor. Depinde cu ce femeii iti place tie sa iesi.
Eu nu sunt invidioasa pe un om care are bani, si a muncit ptr ei, bravo lui, este de admirat. Nu am fost niciodata in viata mea invidioasa pe cineva care are bani, si ma bucur mult ptr asta.
O femeie care sta cu un tip doar ptr ca are bani si ptr imaginea care i-o ofera, nu face doi bani ptr mine. Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar daca o femeie s-ar respecta indeajuns nu ar face asta.
Cu cat judeci mai mult, cu atat iubesti mai putin!!
Gloria

Invatacel
Invatacel

Postby adler on Thu Dec 01, 2005 5:37 pm

o femeie isi poate atinge telurile (ca si un barbat) prin nenumarate mijloace. Femeile sunt atrase (chiar si inconstient) de ceea ce le ofera siguranta.

De asta ajung sa umble cu golanasi de cartier (pt ca ies in evidenta...ca barbati), cu oameni cu bani (pt ca le ofera siguranta materiala), cu barbati solizi..bine facuti (le ofera siguranta fizica).

pacat..ca de multe ori nu mai conteaza ce ai in cap...ci daor in buzunar.

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby onix on Fri Dec 02, 2005 12:52 pm

Mie mi se pare ca acum cat suntem tineri e destul de greu ca fete sa gasim un tip tanar cu bani pe care sa-l si iubim, deci nu ma refer la o relatie superficiala. In general au si oamenii astia o varsta: de pe la 35 de ani in sus. Mie una imi plac cei mai apropiati de varsta mea.

Cui nu-i place cineva cu bani si care sa ii faca toate placerile? Totusi, cred ca muuuuult mai important este sa stie sa faca acei bani, chiar daca initial nu ii are si apoi sa mai stie sa-i inmulteasca. Pentru ca degeaba are "taticul" bani si ii ia si "bemveu" daca el e un prost si un pierde-vara si va risipi tot.

Se mai spune ca dragostea trece prin stomac. In unele situatii e cam adevarat pentru ca daca cei doi nu au bani sa iasa undeva din cand in cand, sa-si cumpere ceva sau sa isi mai faca din cand in cand daruri si se descurca destul de greu, apar si discutiile legate de asta, reprosuri : "nu aduci suficienti bani, ca uite ca ala are...de ce are? ca-i baiat destept, nu ca tine!" sau "tu mai stii de cand nu mi-ai mai adus si mie o floare?" sau invers: "bine ca eu ma duc la munca sa ai tu ce cheltui pe tzoale si pe farduri. cine stie cu cine te intalnesti tu cand eu nu sunt acasa" sau "ti-am adus draga flori....la ultima aniversare, ai uitat?"...ehei si in curand dragostea se stinge.

Asa, eventual daca are fiecare bani sau poate numai unul, cei doi isi pot permite periodic sa isi faca surprize placute, sa se invite sa manance in oras, sa se simta bina, sa mearga intr-un concediu, etc, etc. Repet, vorbim de relatii care sunt sau sunt pe cale sa devina stabile.
,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

Postby Micha on Fri Dec 02, 2005 1:22 pm

eu nu am avut bafta sa ma nasc intr-o familie prea bogata, parintii nu lucreaza in combinat sa aiba salarii de zeci de milioane...mai mereu a trebuit sa renunt la multe lucruri pt ca nu-mi permiteam....normal ca mi-am dorit un baiat cu o situatie materiala mai buna ca a mea numai ca baietii cu bani nu umbla cu fete ca mine asta e stiut...degeaba arati cat de cat bine dak nu ai masinuta personala, bani de discoteci si de restaurante, ultimile haine in materie de moda (kiar dak-s naspa)...baietii cu bani vor tot fete cu bani care sa se ridice la nivelul lor sau dak isi gasesc una din alta clasa sociala e doar pt distractie ocazionala si mai mult ca sigur mai are vreo 2-3 pe langa tipa aia...Mi-am dorit un baiat mai bogat ca mine nu numai o data...culmea e ca l-am gasit (desi nu l-am cautat intentionat pt asa ceva) numai ca nu mi se mai pare la fel ca in visul meu....la inceput cand nu stiam ce conditie materiala are era totul ok dar acum nush... ma simt ciudat cand stiu ca el isi poate permite atatea lucruri si eu nu...ma simt oarecum inferioara dar nu din cauza lui, ca doar nu face asta intentionat...de fapt el nici macar nu stie....a fost o data cand nu-mi ajungeau banii pt ce-mi doream sa fac si asta insemna ca trebuia sa renunt la planurile mele iar el s-a oferit sa ma ajute...m-am bucurat pe de o parte ca va fi bine pana la urma totul dar cand mi-a dat acei bani m-am simtit super aiurea pt ca a trebuit sa apelez la el... Dak ma ajuta cu ceva stiu ca face asta pt ca tine la mine dar uneori tot ma simt prost pt ca isi keltuie banii pe mine si nu as vrea desi ueori stiu ca dak nu ar face asta nu as putea singura sa indeplinesc ce mi-am propus. Oricum macar el are ocazia sa faca lucrurile la care io doar visez si asta ma face fericita si ma bucur pt el...

Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby onix on Fri Dec 02, 2005 1:42 pm

Pentru o femeie, independenta financiara este foarte importanta. Desi barbatilor uneori le face bine sa stie ca depindem de ei, e bine sa nu depindem, pentru ca asta se transforma in dependenta si nu e bine. Vorbeam deunazi cu cineva de ce oare exista acum atat de multe divorturi, mai multe decat inainte....un raspuns ar fi ca oamenii au realizat ca daca nu mai merge mai bine se opresc, dar poate ca si inainte realizau insa din cauza ca in multe familii femeia nu muncea sau avea salariu mai mic asta ii dadea o oarecare dependenta materiala de sot. E bine sa fie fiecare pe picioarele lui. Scuze daca am dat-o un pic in offtopic (desi eu zic ca se potriveste totusi on topic).
,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

Postby s3v3r on Fri Dec 02, 2005 2:35 pm

beah naspa discutii in concluzie ai bani ai femei :))
oricum prefer sa am cat imi trebuie maine sa nu ma gandesc maine ce fac , de unde iau bani de o paine. e bine cu ce am desi nu am cine stie cine ce........ e si ce credeti ca voi ca baieti nu ati putea cuceri o tipa cu bani ... ma voi mintiti :)
Are you sure?? :-s
s3v3r

Descurcaret
Descurcaret

Location: locatia ZERO va transmit in direct ... br/ct :))=))

Postby Alinutza_19 on Thu Dec 15, 2005 12:13 am

hmmmm...i hate that kind of women
sincer ... consider ca sunt lasa ca nu isi pot atinge telurile si prin metode cinstite, ele uita de sentimente, de dragostea adevarata, de prieteni, uita tot si la batranete ajung sa fie singure si triste, deci ce au rezolvat? nimik.... mai bine sarac si cinstit....dar si plin de dragoste si fericire :)
Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

hi5 profile: -

Postby a_soul_4_u on Thu Dec 29, 2005 1:10 pm

Deci am mai spus-o si asta e valabila pt fete .... Imaginatzi-va ca maine va acosteaza pe stada un boschetar de varsta apropiata cu a voastra, vb frumos are charm, va face o super declaratzie de dragoste, stie cum sa se apropie de tine etc are tot ce ii trebuie ... L-ati baga in seama, Te-ai indragosti de el ??

Cred ca NU !

Peste o sapt acelas baiat tuns aranjat imbracat normal, parfumat, te vede pe strada si te invita la un suc dar nu mai e asa de romantic, charmul e mai mic, declaratziile lui nu mai sunt cum le facea acum 1 sapt cand era boschetar ....

oare ce atzi alege tipul boschetarl ... sau boschetarul care printr-o minune a devenit o pers normala???

Cred ca alegerea va fi facuta pe baza interesului ... si cred ca toata lumea e materialista ..... unii mai putzin altiii mai mult ..DIFERENTZA CONSTA CA UNII RECUNOSC SI ALTII NU ;)
I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby Alinutza_19 on Thu Dec 29, 2005 5:00 pm

sincer as alege boschetarul si apoi l-as aranja si ar arat exact ca cel care apare dupa o saptamana, deci....se poate lucra la el...
Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

hi5 profile: -

PreviousNext

Return to Cat de rele-s fetele ?