by Gloria on Wed Nov 30, 2005 7:25 pm
Dar daca o femeie se uita la masina ta, si la hainele care le ai pe tine, si la banii care ii ai in portofel, tu chiar crezi ca este atrasa de tine? Parerea mea este ca este atrasa de ceea ce ai tu, nu de ceea ce esti tu ca om.
Eu nu as putea sa stau cu un om care este interesat, poate sa fie Mister Wonderful, dar daca sta cu mine numai ptr banii mei, de exemplu, sau ptr masina mea, nu-i vad rostul.
Si pe de alta parte, prefer un om care munceste si face tot posibilul sa ma faca fericita, si crede-ma ca pe multe femei nu le impresioneaza lucrurile mari, ci cele mici au mai mult impact asupra lor. Depinde cu ce femeii iti place tie sa iesi.
Eu nu sunt invidioasa pe un om care are bani, si a muncit ptr ei, bravo lui, este de admirat. Nu am fost niciodata in viata mea invidioasa pe cineva care are bani, si ma bucur mult ptr asta.
O femeie care sta cu un tip doar ptr ca are bani si ptr imaginea care i-o ofera, nu face doi bani ptr mine. Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar daca o femeie s-ar respecta indeajuns nu ar face asta.
Cu cat judeci mai mult, cu atat iubesti mai putin!!