If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Fetele si baietii - doar prieteni?

In ziua de azi este foarte greu sa gasesti un prieten adevarat? Ce este de fapt prietenia? Astfel de intrebari si multe altele isi vor cauta aici raspunsurile.

Postby adler on Wed Feb 01, 2006 7:49 am

[ot] moshule te astept la o partida de sex salbatic la mine acasa...sau dca vrei vin la tine. eu as prefera in weekend ca atunci sunt mai liber, dar daca nu ai cum..si in timpul saptamanii este destul de bine. [/ot]

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Snappy on Wed Feb 01, 2006 9:49 am

:)) what the F##K??? e asa 100% imposibil sa ai o prietena (=amica) si sa nu te :cenzurat: cu ea? prietenia in conceptia mea se bazeaza pe incredere, pe ajutor, pe sprijin moral, pe sfaturi bune, etc... nu pe un loc garantat in patul meu. daca vreau asa ceva sun o "bitch", nu o prietena buna... (ma rog.. .eu tre sa gasesc altceva de sunat ca detest "bitches" :D)

pe mine zau ca ma amuza discutia asta :))

iata exemple :)) cine ma cunoaste pe mine, pe cartush, pe MTZ, pe "bebe pinguin" e posibil si sa stie cum ne comportam... de cate ori nu am auzit ca suntem impreuna... vai Doamne =))

ba cu MTZ, ba cu bebe pinguin, ba cu cartush =)) asa ca... parerea mea e ca lumea vrea sa vada asta ca sa aibe un micut subiect "de barfa"

- auzi fata?
- da, fata...
- tu ai vazut ca ala... si... aia... care erau prieteni buni, acum bara-bara impreuna?
- da, fata... iti dai seama cand se cearta ce super o sa fie? :evil:
- da, fata, or sa inceapa sa zica tot ce stiau unul despre altul... :evil:
- da, fata, dar si acum e fain ca uite ce face iubirea din oameni... te loveste cand nu te astepti...
- da, fata... ce frumos :x
- da' totusi e mai frumos sa se certe, nu? e mai amuzant pt noi?
- da, fata!!! asa e!!! :D

eu nu sunt de acord cu ce zice adler, dar asta e parerea mea.. .conceptia mea... sunt de acord cu ce a zis MoonLight - nu m-as simti prea fain sa imi zica mprietena "stii eu am facut-o cu cel mai bun prieten al meu pt ca el simtea nevoia, dar nu simt nimic pt el"... sa fim seriosi...

daca ambii ar fi solo, tot nu prea cred ca e posibil... la un moment dat or sa se nasca ceva sentimente si din aceasta "joaca" (sex "de ocazie" fara implicari sentimentale) unul va suferi mult...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby cartush on Wed Feb 01, 2006 10:53 am

Mai, nush ce sa zic...ca parca vad ca intru si eu in discutzia asta aprinsa...
Tind totusi sa cred ca e posibil...da' nu ma vad facand sex cu unul din cei mai buni prieteni...chiar daca as fi solo, chiar daca as fi cu cineva! Pur si simplu...nu ma vad facand asta, da' nu poti sa stii in ce ipostaze te aduce viatza! :don't-know: Pentru mine...prietenii buni sunt niste fiintze deosebite, sunt acolo cand au nevoie de mine si cand am nevoie de ei, pentru un sfat, pentru orice altceva, mai putin sex! Asa gandesc acum...poate pe viitor se vor mai schimba ideile...sau poate nu! Cine stie? Cui ii pasa? :don't-know:

Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

baiat / fata ?: fata

Postby ashes on Wed Feb 01, 2006 10:16 pm

[ot]
MoshCraciun wrote:[ot]
@adler......inceteaza mai cu prostiile.......:P.........Poate ar trebui sa facem sex impreuna sa vedem daca ramanem prieteni.............. :hihihi: ......................:al-nabii:[/ot]

=)) =)) =)) cat de tare ai putut sa fii, Mosule! =)) [/ot]
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby changer on Thu Feb 02, 2006 12:09 am

aici s-au exprimat mai multe pareri fiecare cu conceptia lui/ei........din conceptia lui adler.....e posibil sa faca si sex cu o prietena buna si sa raman in continuare prieteni :don't-know: ....eu nu stiu cum s-ar simti de exemplu daca ai face ceea ce ai zice adler si ai avea prietena...si ea sa afle asta...cam cum crezi ca s-ar simti? :-? .....prietenie insemna suport....ajutor...incredere......insa deloc sex........ar fi super penibil sa aud ca de exemplu .....prietena mea......ar fi facut sex cu....cel mai bun amic al meu.........din punctul meu de vedere......chiar nu pot agreea asta......insa precum am spus fiecare cu conceptiile lor ;)
cum a zis adler sunt 3 diferite chestii....1 doar prieteni si atat.... 2 prieteni si sa faca sex doar ca prieteni fara sentimente......asta imi este mai greu mie sa o inteleg ....tre sa ma mai maturizez sa inteleg asta poate......si 3 in care sa fie iubiti si sa faca sex impreuna.....la care inteleg.....cum am zis NU CRTITIC!!!!! e doar o amarata parere de a mea ;) asa ca va rog nu va suparati...iar facand referire la ce a zis Fluffy Ghost.......intr-un fel as intelege....ca cei 2 fac ....pana isi gasesc pe cineva....sa faca ce vor dar cand si-au gasit pe cineva sa puna punct.....

Last edited by changer on Thu Feb 02, 2006 12:45 pm, edited 2 times in total.
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby FLuffy_Ghost on Thu Feb 02, 2006 12:16 am

umm... @changer - prima categorie de prieteni, pe kare a enumerat-o adler...chiar am intalnit-o...
sex intre 2 prieteni buni(boy & girl...sa nu se inteleaga altceva:P) si....era doar atat!!!...
si orikum...in momentul in care....unul din cei doi...si-ar fi gasit...."jumatatea" sa-i zicem...acestia s-ar fi oprit...dar....ar fi ramas prieteni in continuare...
asta e un exemplu concret...;)
Nu ma mai intereseaza nimik...as vrea sa nu fi existat...
FLuffy_Ghost

Descurcaret
Descurcaret

Postby adler on Thu Feb 02, 2006 2:32 pm

si eu am intalnit astfel de pers..de asta si zic.

[ot] changer...moonlight, voi doi nu a-ti citit bine ce am zis eu (nici snappy...nu a citit tot..sau nu a inteles... tot) oricum...ideea este ca cei doi o fac cand nu sunt implicati in alta relatie...asta CLAR! + ..ca eu nu m-am referit la toata lumea ca o poate face...ci la anumite persoane. Era un caz aparte... ..un exemplu..nu am zis ca oricine este in stare de achestia asta [/ot]
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby MIIB on Sun Feb 05, 2006 2:17 am

Eu cred ca se poate, nu cunosc persoane care fac acest lucru dar cred ca e posibil.Daca au vointa poti face orice, cerul e limita :P Atata timp cat e doar sex si nu e dragoste ca atunci... 8-)
Ceea ce nu te omoara te face mai puternic asa ca nu dispera va veni o zi cand vei fi puternic
MIIB

Pasional
Pasional

Postby BA on Thu Mar 02, 2006 12:10 am

la urma urmei, sexul e o nevoie fiziologica la fel de normala ca si foamea, si cine sa te ajute daca nu un prieten....glumeam...ideea era daca sunt ganduri,dorinte ascunsse.....si mai mult....nu mai bie apelezi la un prieten decat la un strain, sau o/un "bitch" ?
Omul caruia i s-a intamplat ceva-ul asteptat. Stiam ca asa va fi. Trebuia doar sa mai cred
BA

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Snappy on Thu Mar 02, 2006 9:53 am

in momentul in care vezi din cel/cea mai bun(a) prieten(a) un fel de "sex object", aia nu mai e prietenie, ci doar o incercare disperata de a ajunge in pantalonii ei... vor incepe a fi aruncate tot felul de "intepaturi" si apoi se va ajunge la o situatie destul de penibila care va distruge prietenia...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

PreviousNext

Return to Prietenia