If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Fetele si baietii - doar prieteni?

In ziua de azi este foarte greu sa gasesti un prieten adevarat? Ce este de fapt prietenia? Astfel de intrebari si multe altele isi vor cauta aici raspunsurile.

Postby ashes on Sat Jan 28, 2006 11:20 pm

@adler... presupunand ca sunteti foarte buni prieteni, faceti sex, cand vrei tu, cand vrea ea, cand vreti amandoi... dupa aia daca iti povesteste de nush-care tip cu care vrea sa se combine nu esti gelos?

ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby BA on Sat Jan 28, 2006 11:38 pm

de acord cu Adler. ...prieteni pana la capat, nu? :-p
Omul caruia i s-a intamplat ceva-ul asteptat. Stiam ca asa va fi. Trebuia doar sa mai cred
BA

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby MoshCraciun on Mon Jan 30, 2006 3:48 am

adlerash wrote:Eu nu inteleg ceva... daca sunt prieten bun cu o fata... nu am voie sa fac sex cu ea? ... sau ce? ... ramanem tot prieteni buni ... si o putem face si alta data. Daca la amandoi ne place de ce sa ne ascundem..si sa zicem nu..... oare daca fac sex cu ea inseamna ca nu vom mai putea fi prieteni?..sau ca obligatoriu se formeaza o legatura sentimentala intre noi ....

am sa fiu scurt, cuprinzator si taios......... :evil: ............ :al-nabii:

adler.......nu prea stii cu ce se mananca sexul...........cu atat mai putin....cu ce se mananca sexul si prietenia....... :P

MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby adler on Mon Jan 30, 2006 4:30 am

fiecare traieste cu anumite pareri ... altii judeca ... totusi putine pareri se schimba judecand. raman la ideea expusa de mine mai sus. Intre prieteni poate exista sex.. iar eu nu sunt gelos daca ea se culca cu oricine altcineva dupa ce facem amandoi sex. Nu tin la ea din punct de vedere sentimental..doar sexual ...

mai trebuie sa treaca ceva vreme sa va deschideti candirea... sau poate.. unii nci nu vor asta. mie mi se pare absolut normal ce am zis mai sus.
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby MoshCraciun on Tue Jan 31, 2006 3:16 pm

mda.....mi s-a spus si pe mes......se pare ca se confunda doua situatii distincte...

da adler...exista situatia de care spui tu mai sus........Cei doi fac doar sex....fara sa aiba o relatie impreuna......f adevarat........DAR.......asta nu inseamna ca sunt prieteni.....si parca acesta era numele topicul,nu?

daca spui despre o persoana: "Nu tin la ea din punct de vedere sentimental...ci doar sexual"..... asta NU se numeste prietenie.....

cuvantul "prieten" are o semnificatie muult mai profunda decat.. "salut......sunt singur/a acasa...treci pe la mine.."....... :hihihi:

Doar daca cei doi au o relatie impreuna se poate vorbi de sex si prietenie in acelasi context........altfel........NU! nici pomeneala!

MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby adler on Tue Jan 31, 2006 3:55 pm

BA wrote:E posibila o relatie de simpla prietenie intre fete si baieti sau sunt doar vorbe ?

eu zic ca un prieten nu inseamna un iubit. Cred ca exista o relatie de prietenie chiar daca implica sex uneori. Pot sa fie si prieteni simpli..(si atat) pot sa fie prieteni.dar sa faca si sex impreuna.. pot sa fie iubiti si sa faca sex. Sunt 3 cazuri diferite.

[ot]devine stresant sa ma tot contrazic. Mi-am exprimat punctul de vedere ..si nu mai vreau sa fie criticat aiurea. Daca aveti alta parere.. exprimati ce aveti de zis.. poate..cu referire la ce am zis eu..sau altcineva..dar fara critica ..critica..critica. Ok? ... nu stiu daca se intelege usoara diferenta intre critica .. si comentarii cu referire la un post.[/ot]
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby MoonLight on Tue Jan 31, 2006 4:22 pm

O mica observatie alex...Prieten se referea la un prieten cu(virgula)care sa poata vorbi orice...un prieten caruia sa ii ceara sfatul in legatura cu iubitzii, scoala, parintzi sau orice alta problema ar avea...! Si sa te intreb o chestie....ce-ar fi dak prietena ta ar face sex cu un prieten de-al ei dar nu ar simtzi nimik ptr el :-/ Nu cred k ti-ar placea....inca o data repet E o OBSERVATIE si nu o critica ;)
WARNING! Due to overfeeding some pigeons may become aggressive!
Image
MoonLight

membru special
membru special

Fetele si baietii - doar prieteni?

Postby ely21 on Tue Jan 31, 2006 6:00 pm

:) Parerea mea...logica...cred eu...prietenie exista intre un barbat si o femeie in momentul in care intre cei doi nu este atractie fizica!Adler crede ca poate face pur si simplu sex cu o buna prietena...ramanad totusi prieteni!Se poate si nu prea!Exista riscul(mai mult ca sigur) ca acea prietenie sa se transforme intr-o relatie bazata pe multa incredere si chiar iubire(incredere pentru ca sunt cei mai buni prieteni).....DACA INTERVINE SEXUL INTR-O PRIETENIE(barbat-femeie).....ACEA RELATIE NU MAI POATE FI NUMITA O RELATIE DE PRIETENIE! ;) [/b]
ely21

Bebelush
Bebelush

Postby adler on Wed Feb 01, 2006 1:14 am

[ot] bobo ti-am explicat pe privat unde ai gresit ... [/ot]
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby MoshCraciun on Wed Feb 01, 2006 5:15 am

[ot]uite ca a avut curajul o fata sa intervina.........Bine ai venit printre noi ely...........dragutza deschidere......... :loool: ................ :al-nabii:
@adler......inceteaza mai cu prostiile.......:P.........Poate ar trebui sa facem sex impreuna sa vedem daca ramanem prieteni.............. :hihihi: ......................:al-nabii:[/ot]
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

PreviousNext

Return to Prietenia