If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Fetele si baietii - doar prieteni?

In ziua de azi este foarte greu sa gasesti un prieten adevarat? Ce este de fapt prietenia? Astfel de intrebari si multe altele isi vor cauta aici raspunsurile.

Postby MoshCraciun on Wed Jan 25, 2006 7:35 pm

acum.........lasand toata gluma deoparte..........am sa dau un exemplu de prietenie.........o persoana pe care o consider ca o surioara.........o persoana cu care nu cred ca as avea vreodata in gand contact intim....
Micha.........o scumpica si jumatate....... :*

p.s....nu recunosc nimic din ceea ce este scris mai sus..... :al-nabii:.....eram beat........ :lalala:

MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby a_soul_4_u on Wed Jan 25, 2006 11:35 pm

da poate exista .......... numai ca in unele cazuri se mai amplifica situatzia si cei 2 devin iubiitziiiiii :D
I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby changer on Thu Jan 26, 2006 12:47 pm

exista...daca is prieten cu o fata nu inseamna ca ma gandesc la tot felul de prostii cu ea sau ca as vrea sa fiu cu ea( ....am anumite principii pe care merg)........cred ca am mai multe prietene decat prieteni :-? , si chiar nu ma gandesc la ceea ce s-ar putea gandi altcineva pentru ca vrea sa fie cu ea....trebuie doar sa te gandesti ca iti este prietena si atata timp cat nu te gandesti mai departe de asa ceva e super,preuspun ca orice prieten cu o fata si-ar dori sa o vada fericita alaturi de persoana care o iubeste ea :), e o senaztie misto vazandu-ti amicele fericite si zambarete all the time :D , iar cand este cazul se pot oferi ajutor intre ei...... persoanele de langa ele sa nu fie foarte geloase ca daca s-au pupat pe obraz sau s-au imbratisat gata ....rabufneste vulcanul

Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby Micha on Thu Jan 26, 2006 1:09 pm

mie imi place enorm de mult sa fiu alintata si rasfatata si de multe ori sunt asa pisicoasa si ma lipesc de toata lumea... nu prea vad cum as face asta cu o fata: sa o iau in brate si s-o pupacesc sau mai stiu io ce ori sa fie invers situatia.. creca mai mult v-ar mira dak o fata m-ar strange in brate decat un baiat :P Sunt de aceeasi parere cu sp2. De ce musai in spatele unei imbratisari tre sa se ascunda dorinta de a fi in pat cu acea persoana? Pai uneori si pe miliss creca l-am imbratisat si el pe mine dar nu e vba nici de departe de atractie fizica intre noi... e kestia aia frateasca de care zicea sp2. Eu nu vad nimic rau intr-o imbratisare din partea unui baiat...

[ot]oleaca mai sus ziceam de milisss pt ca majoritatea ne cunoasteti pe amandoi si stiti cat de cat cum ne comportam :P [/ot]
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Snappy on Thu Jan 26, 2006 5:03 pm

[ot]thanks de "sustinere" Micha :P[/ot]

am senzatia ca acea reclama lansata de SPRITE a conturat aceasta idee (cum ca orice imbratisare are in spate o idee de sex) in mintea multora care nu stiau daca treaba e alba sau neagra... ;)

sa dea Domnul fetelor sa aveti macar un prieten adevarat baiat - si invers - va doresc baietilor sa gasiti o prietena adevarata macar intr-o fata... credeti-ma ca invatati multe si puteti cere multe sfaturi care sunt mai bine date prin ochii unei fete (pt baieti) sau a unui baiat (pt fete)

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby BA on Fri Jan 27, 2006 3:41 pm

sincer, nu vine de la Sprite, ci din proprie experienta. dar am sustinut ca am cel putin un prieten de genul doar prieten.....hei, si daca il mai pun si pe milisss, ies 2....cool.....counting, counting....
Omul caruia i s-a intamplat ceva-ul asteptat. Stiam ca asa va fi. Trebuia doar sa mai cred
BA

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby MindLord on Fri Jan 27, 2006 3:50 pm

ok ok.. cam toti sunteti pe aici fff convinsi ca nu ati face asa ceva... insa nu cred ca ati refuzat nici unul dintre voi (baieti) o fata frumoasa, care va era prietena in momentul in care statea dezbracata in fata voastra si zice let's do it... just like that.. for fun...dupa ce o sa faceti asta mai discutam...
atunci dovediti cu adevarat ca nu vreti... nu e vorba sa stai sa te gandesti pe ascuns ca si in reclama de la sprite... chiar deloc....
chiar va propun fetelor sa va testati prietenii de care sunteti asa de sigure. GARANTEZ surprize. imbracati-va sexy intr-o seara si cand prindeti un moment singura cu tipul respectiv il priviti drept in ochi si iti ziceti ca de mult doreati sa faceti asta... ca daca tot vreti sa faceti ceva, macar sa fie cu cineva care va cunoaste si care va respecta... dupa textul asta il luati si o sa vedeti voi cat de departe aveti de gand sa continuati cu asta... dar vreau sa stiu cati dintre "doar prieteni" o sa va zica NU...
astept raspunsuri...
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby little weasel on Fri Jan 27, 2006 4:01 pm

Am prieteni, care sunt de sex opus...si ma impac cu ei la fel de bine cum ma impac cu fetele, adica vorbim ca si cum am fi 2 fete sau 2 baieti, si nici nu ne trece prin cap sa avem o relatie...(aici tine si de principiile pe care le ai). Daca tu intr-adevar tii la el ca la un amic si nu il vezi ca pe un viitor iubit, atunci nu o sa se intample asta niciodata , ptr ca s-ar strica relatia de amicitie care a stat intre voi si nici nu ati fi siguri daca viitoarea voastra relatie "amoroasa" ar merge.
little weasel

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Catalin on Fri Jan 27, 2006 4:05 pm

MindLord wrote:ok ok.. cam toti sunteti pe aici fff convinsi ca nu ati face asa ceva... insa nu cred ca ati refuzat nici unul dintre voi (baieti) o fata frumoasa, care va era prietena in momentul in care statea dezbracata in fata voastra si zice let's do it... just like that.. for fun...dupa ce o sa faceti asta mai discutam.

=)) =)) =)) Ce direct esti, sari peste partea cu hainele.
Am 2 colegi de facultate fata si baiat care se poarta ca doi cunoscuti dar in timpul liber si ei asa...just for fun. :D
Uite, chiar nu stiu cum as reactiona la faza asta, sa imi gasesc o buna prietena goala in pat si sa imi zica ca ma vrea acuma si aici. :evil:
Normal ca diavolul de pe umar imi zice: "Fa-o nu fii fraier ca nu ai ce pierde", insa cred ca mai intai m-as gandi la treaba asta pentru ca, odata ce am facut sex, probabilitatea sa o mai facem de 20 de ori este foarte mare.
Si in plus si prietenia se cam duce dracu.....parerea mea
Catalin

membru special
membru special

Postby MoonLight on Fri Jan 27, 2006 6:46 pm

MindLord sa inteleg k tu nu crezi in propria ta putere de a refuza...oricine nu poate refuza este o marioneta a fetelor si a sexului...si la mine chestia asta e printre primele lucruri de pe lista lucrurilor care ma enerveaza... ;) Multzi mi-ar zice k sunt fraier...but who cares what ppl say 8-)

Si sa mai stii o chestie eu ptr cele mai bune prietene ale mele simt o iubire...o iubire de frate...vreau sa le vad fericite si sincer niciodata dar niciodata nu as putea sa ma uit la cum arata(fizic vorbind ;) )....sau chestii de genu...ptr k interesu meu in legatura cu o fata k asta este k ea sa fie fericita iar eu sa fiu acolo knd ea are nevoie de mine;) sa-i ofer un umar ptr a plange si un sfat ptr a-i da sperantza;) Nush dak ai intzeles tu ce-am vrut sa spun...eu sper sa da...dak nu itzi mai explic pe mess ;)
WARNING! Due to overfeeding some pigeons may become aggressive!
Image
MoonLight

membru special
membru special

PreviousNext

Return to Prietenia