If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Fetele-jucaria baietiilor

Pentru unii este o curiozitate mare... pentru altii raspunsul chiar nu conteaza...

Fetele-jucaria baietiilor

Postby TrandafirAlbastru on Tue Jan 04, 2005 1:57 pm

De ce se incapataneaza  baietzii sa ne transforme in jucaria lor??BAIETZIILOR!!!TREZIREA!!Nu suntem de portelan!Nu ne spargem la cea mai mica atingere!Ati vrea sa  ne izolati intr-o casutza de portelan sa nu ne vada nimeni, sa nu ne atinga nimeni!Credeti ca asta este iubire??Daca cineva ne poate face rau, voi sunteti aceea!Nu ne considerati inferioare!Nu incercati sa faceti pe parintii iubitori!Avem deja parinti!Avem nevoie de un prieten iubitori!Va credeti in stare sa va intereseze catusi de putin de sentimentele noastre, de ceea ce vrem??

TrandafirAlbastru

Invatacel
Invatacel

Postby Snappy on Tue Jan 04, 2005 8:39 pm

hopaaaa

uite ca de asta nu s-a legat nimeni... asa e... iunirea dusa prea la extrem se transforma intr-o pasiune ce pe zi ce trece devine obsesie... si nu e bine...

si in plus (zic eu) e o dovada de neincredere... sa vrei sa o tii DOAR pt tine...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby ice_angel on Sat Apr 09, 2005 1:09 pm

TrandafirAlbastru
din cate mi se pare mie, chestia asta e cam invers.....NOI suntem jucaria voastra. poate nu chiar de la inceput, dar dupa aceea in mod sigur. nu stiu ce experiente neplacute ai avut tu dar nu cred k ce ai spus e valabil pt 50% macar dintre baieti. adik eu unul nu am facut niciodata ceea ce spui tu acuma si nici nu  voi face vreodata.
am mai scris eu ceva in alta parte dar nu vreau sa spun acuma ce...

____ اريد لك _____
ice_angel

Descurcaret
Descurcaret

Postby ^Angel^ on Sat Apr 09, 2005 1:19 pm

e lasa ca nu sunteti ingerasi.acum nu zic ca ai fi facut tu asa ceva dar stiu ca eu am dat peste multi idioti care aveau de gand sa se joace cu mintea mea.
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby ice_angel on Sat Apr 09, 2005 2:03 pm

:inger:

____ اريد لك _____
ice_angel

Descurcaret
Descurcaret

Postby Keira on Sun May 15, 2005 6:28 pm

Joaca tine pana la o anumita varsta. Odata ce se apropie maturitatea  si ajungeti la 25-27-30 de ani, odata cu sfarsitul jocului vor aparea si regretele.... si singuratatea....
Nu e valabil in toate cazurile.
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby TrandafirAlbastru on Sun May 15, 2005 11:21 pm

Ice_angel.....ai si tu un pic de dreptate! Daca stam sa ne gandim ipocrizia e o trasatura omeneasca, si apoi se divide dupa sexe! Deci, ce vreau sa zic e ca nici femeia si nici barbatul nu sunt ingerashi! Sunt fel si fel de oameni! Dar sincer....am vazut multi baieti care vor sa se dea mari cu masina lor, si cu pustoaica care sta in dreapta!
Priveste-n jurul tau....e marea vietii!Pleaca si-o-nfrunta, imbata-ti ochii-n contemplarea minunilor ce te asteapta!
TrandafirAlbastru

Invatacel
Invatacel

Postby creppin'on you on Sun May 15, 2005 11:34 pm

si pustoaica de ce sta in dreapta? pt ca il iubeste? ::LOL::
De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby cartush on Mon May 16, 2005 12:32 am

creppin'on you wrote:si pustoaica de ce sta in dreapta? pt ca il iubeste? ::LOL::

bine zis...
sau poate a luat pustoaica de crescut si o creste cum vrea el...o educa dupa lumea in care se invarte...si...cine stie...cand se trezeste "pustoaica" si-i da papucii...sa vezi atunci depresie la baiatul de bani gata... :yesss:
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

baiat / fata ?: fata

Postby creppin'on you on Mon May 16, 2005 1:01 am

si atunci cine e jucaria?
De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Next

Return to Ce e-n mintea fetelor ?