If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Fetele cu fite

Cel mai bine o stiu chiar ele, dar o vor recunoaste aici dand niste exemple?... Sincer eu ma indoiesc, dar ramane de vazut asta, nu?...

Fetele cu fite

Postby Keira on Sat Nov 13, 2004 6:51 pm

Peste tot in jur vedem fete care se cred buricul pamantului si privesc pe toti de sus. Ati intalnit astfel de fete? Ati suferit vreodata din cauza lor? Carui fapt credeti ca i se datoreaza aceste fite?

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Snappy on Sat Nov 13, 2004 8:06 pm

de vazut DA

de suferit NU

motivul? hai sa nu o numim prostie ci... prostie... e ca si la baieti... se cred mari si tari, dar intr-o zi se vor da cu capul de pragul de sus?... sau poate ca nu...

dar totusi exista si posibilitatea sa "rateze" un EL care putea fi... the one... si cand vor realiza asta vor regreta... sau poate ca nu...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby lily_of_the_valley on Mon Nov 15, 2004 1:54 am

no more fite fetelor!!!
1.-- e penibil! yuk! ma dezgusta fetele de genu' asta!
2.-- stiti ce vorbesc baietii de astfel de fete? in fata "vai ce ma incanti.." iar pe la spate "uit-o si p'asta..."..
3.-- cine a inventat fitzele???

when he cries, he makes me cry. when he smile, he makes me smile too... :heart:
lily_of_the_valley

Descurcaret
Descurcaret

Postby guiness on Mon Nov 15, 2004 2:18 pm

astea cu fitze, nu se vor da cu capul de pereti, pentru ca stiu ce vor si stiu cum sa puna mana pe ce-si doresc ;)
My name is Bond, Vaga BOND!
guiness

Pasional
Pasional

Postby Triphoo on Thu Mar 31, 2005 12:54 am

Am dat de specimene din-astea! Dar de suferit.....hey! am si yo niste limite :D . Le tratez cu indiferenta...si de obicei nu-mi pasa de ele! Ma rog!

Fetele astea nu prea cred ca o sa se descurce in viata prea bine! A zis Vladimir mai jos ca stiu cum sa-si ia ce-s doresc! Fitzele vin de la BANI-GATA-IN-MANA-FARA-PIC-DE-MUNCA! Parerea mea! Si fetele astea...daca o sa ajunga in viata intr-o problema pe care nu o vor putea rezolva cu bani sau cu trupul (presupunand ca arata bine), ce o sa faca? Prieteni ADEVARATI nu cred ca o sa aiba prea multi (chiar deloc as putea indrazni sa zic), experienta de viata....nexam....pentru ca toata viata au fost tinute in puf..... deci...
Aici imi inchei pledoaria! Keep true! Pace! :wink:

System functional..... Goliath on-line.....
-----------------------------------------------
Triphoo

Invatacel
Invatacel

Postby MTZ on Wed Apr 06, 2005 2:17 pm

Cica sunt in viata asta 4 categorii de oameni:oameni care stiu ca stiu,oameni care nu stiu ca stiu,oameni care stiu ca nu stiu si oameni care nu stiu ca nu stiu.Asa sunt si mai multe categorii de fitzosi sau fitzoase(ca cica fete-s mai multe  :P ) dar daca mai este si prost/proasta si cu fitze...atunci chiar ca e de rasul curcilor....  :lol:
Indiferent ce cuvinte as folosi raman aceiasi MTZ
MTZ

Descurcaret
Descurcaret

Postby Snappy on Thu May 19, 2005 12:27 pm

vladimir wrote:astea cu fitze, nu se vor da cu capul de pereti, pentru ca stiu ce vor si stiu cum sa puna mana pe ce-si doresc ;)

vlade... obtin ce doresc pana isi doresc altceva si tot asa... dar... va veni o vreme in care frumusetea sau... alte "chestii" nu le vor mai ajuta ... si.... atunci?... ce vor face?... vor regreta... adica... ma rog... si-au trait anii frumosi, dar... vor fi singuri in acele momente in care ai cel mai mult nevoie de cineva drag sa iti fie aproape...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby Micha on Sun Jun 12, 2005 1:30 pm

aveti dreptate ca fete cu fitze-s mai multe si zau ca ma dispera kestia asta dar cum nu depinde de mine nu prea are rost sa ma oftic.Dar s-a cam observat ca de ob fitzoasele astea is si proaste de dau in gropi, restul fiind alea cu bani printre care s-ar putea sa ai sanse sa gasesti una mai rasarita cu-n IQ mai ridicat dar cam rarutz.Si nu stiu cat de mult reusesc astea sa obtina ce vor ca nu fac altceva dcat sa-i indeparteze pe oameni de langa ele si raman ca faierele solo
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby creppin'on you on Sun Jun 12, 2005 1:38 pm

nu prea am avut de-a face cu fete cu fite... dar cand intalnesc asemenea specimene de obicei imi vad de treaba ca stiu ce le poate capul.... pe cat sunt de fitoase pe atat sunt de complexate...
De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby ^Angel^ on Sun Jun 12, 2005 2:36 pm

poate ca din cauza asta au fite.la asta te-ai gandit?poate incearca sa ascunda faptul ca sunt complexate prin fite
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Next

Return to Cat de rele-s fetele ?