by Kelso on Fri Jun 08, 2007 8:30 pm
Ce intelegeti voi prin "femeie puternica" ?
Daca o femeie pune pe primul loc cariera si nu familia , inseamna ca este puternica?
OK, atunci eu nu sunt una din acele femei puternice , care vor intai faima apoi un sot ideal si copii crescuti de bona .
Pana sa ajung acolo unde mi-am propus , vis-a-vis de cariera , mai sunt cativa pasi dar am rabdare , consider ca am destul timp la dispozitie.
Fac ceea ce imi place , domeniul pe care l-am ales imi aduce destule satisfactii dar totusi nu pun cariera inaintea familiei.
Este mult mai important sa am pe cineva alaturi de mine , cineva care sa ma sustina , sa fie langa mine , imi pare mai usor sa ma realizez profesional avand un sprjin... iar aici nu ma refer de niciun fel la sprijin material , ci doar emotional .
Mda , sunt destui barbati care se simt intimidati de femeile hotarate , sigure pe ele , capabile sa se intretina singure .
Nu pun cariera pe primul loc dar nici n-as accepta sa fiu vreodata intretinuta de un barbat .
Iti amintesti cuvinte si taceri? Era demult sau poate era ieri. Iti amintesti?
Eram pe-acelasi drum. Era demult sau poate e acum.
Sometimes I feel lost. It`s not because I don`t have a map, it`s because I don`t have a destination...